Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Væghængt Sengelampe Med USB Type A + C | LED Backlight | G9 | Sort

Varenummer: 50220

Væghængt sengelampe i matsort med indbygget USB A og C indgang og LED backlight med 420 lm og 4000K. Oplev elegance og funktionalitet med dual On/Off switch, understøttelse af 1x G9 LED pære (ikke inkluderet) og baglyset. Perfekt til moderne soveværelser, denne lampe kombinerer praktisk opladning med stilfuld belysning.

OBS! Der medfølger ikke lyskilde - Se vores udvalg af G9 pærer her!


259 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Væghængt Sengelampe Med USB Type A + C | LED Backlight | G9 | Sort "

Sengelampe med oplader: Oplad nemt dine enheder

Opdag den ultimative bekvemmelighed med denne sengelampe med USB stik, designet til det moderne soveværelse. Denne innovative sengelampe er udstyret med både USB type A og C fatninger, som leverer op til 5V og 2A, perfekt til opladning af dine enheder over natten. Med denne lampe ved din seng, kan du sige farvel til rod med opladere og velkommen til en mere organiseret og funktionel soveplads.

Sengelampe med USB stik: Altid tilgængelig strøm

Denne sengelampe med USB stik tilbyder den perfekte blanding af funktionalitet og stil. Uanset om du skal oplade din smartphone eller tablet, sikrer den indbyggede USB A og C indgange, at dine enheder altid er fuldt opladede. 

Sengelampe til væg: Matsort elegance i aluminium og stål

Denne sengelampe til væg er en ægte perle for dem, der værdsætter minimalistisk design og funktionalitet. Fremstillet af en kombination af aluminium, stål, og akryl, med en stilfuld matsort finish, tilføjer denne lampe et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Designet til at være både praktisk og æstetisk tiltalende, passer denne lampe perfekt ind i moderne boligindretninger.

Væghængt sengelampe: Moderne design med LED backlight

Forbedr dit soveværelse med denne væghængte sengelampe, der skiller sig ud med sit moderne design og indbyggede LED backlight. Denne funktionelle og dekorative lampe giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning med sit effektive lys. Med to separate switches kan du nemt kontrollere både G9 lyset og det atmosfæriske LED backlight, hvilket giver dig fuld kontrol over dit soveværelses belysning.

Yderligere information "Væghængt Sengelampe Med USB Type A + C | LED Backlight | G9 | Sort "
Anvendelses(område): Indendørs
Energimærke (ny standard): G
Farve: Sort
Lumen: 420lm
Lysfarve: 4000K
Lyskilde type: G9
Tæthedsgrad (IP): IP20
Watt: 7W, 35W
EAN 5904703010685
Materiale Aluminium - Stål - Akryl
Info 1 USB A+C indgang | Tænd/sluk knap
Dimension Ø: 185mm - D: 30mm
Info 2 1 x G9 fatning + Indbygget LED backlight
EAN 5904703010685
Datablade

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ