Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Kopbor / Hulbor / Hulsav

Har du en værktøjskasse eller et værksted, bør du altid have et kopbor, et hulbor og en hulsav. Heldigvis er det en og samme ting, så du skal ikke investere i alle tre. Når du først har erhvervet dig dette formidable værktøj, opdager du hurtigt alle dets smarte anvendelsesmuligheder.

Hulsave er især gode i forbindelse med, at du skal lave en forboring til eksempelvis indbygningsspot. Det gør nemlig det hele så meget nemmere. Hvis du endnu ikke har et hulsavsæt liggende derhjemme, kan du kigge på vores kvalitetsprodukter for at finde det, du søger. 

Hvad er et kopbor sæt?

Et kopbor, der som sagt også bliver kaldt for både et hulbor og en hulsav, er et bor, der er omkranset af en skive. Denne skive har små savtænder. Med denne form for bor er det muligt at bore meget præcist. Det er vigtigt i mange sammenhænge, så dit projekt kommer til at se optimalt ud.

En hulsav er ydermere det bedste værktøj, når du skal bore store huller. Du finder et kopbor i mange forskellige størrelser hos PlusLED. Du kan derved få et helt kopborsæt, så du er klar til ethvert formål, hvor du skal bruge denne form for bor.

Desuden finder du kopbor i en god kvalitet til en billig pris hos os. Det koster dig altså ikke en mindre formue, når du gerne vil have flere størrelser kopbor i værktøjskassen.

Populære i Kopbor / Hulbor / Hulsav

Hulsave og bor til boremaskine – dit professionelle værktøj

For at du kan udføre et godt håndværk, er der flere faktorer, der spiller ind. Den ene faktor er, at du skal være lidt fingernem, mens den anden faktor er noget solidt og professionelt værktøj.

At være en rigtig handyman står du selv for. Men her hos PlusLED kan vi forsyne dig med det bedste værktøj, når du eksempelvis skal have sat indbygningsspots op. Tag et kig på vores sortiment af billige kopbor og hulsave, inden du skal i gang med dit projekt. Vi er sikre på, at du finder lige det, du skal bruge. 

Hulsav og kop bor til mange formål

Hulsave kan du anvende til mange forskellige opgaver. Specielt hvis du har dem i flere forskellige størrelser. Har du flere hulsave at vælge mellem, er du altid forberedt, når du skal i gang med et projekt, der kræver et kopbor eller en hulsav.

PlusLED har kun produkter fra de førende producenter, da de fremstiller dem i den absolut bedste kvalitet. En Viking hulsav er eksempelvis et produkt, der holder mange år frem i tiden, så du ikke pludselig står med en hulsav, der ikke virker.

Du finder blandt andet disse typer af hulsave, kopbor og hulbor i vores udvalg:

- Hulbor til træ

- Kopbor til metal

- Hulbor til PVC

- Kopbor til gips

- Hulsav til rustfrit stål

Vil du vide mere om et hulsavsæt eller eksempelvis en hulsav til mursten?

Hvis du gerne vil vide mere om vores produkter, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Gode råd og vejledning deler vi også hjertens gerne ud af. Brug vores viden ganske gratis ved at kontakte os.