Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

WiFi Stikkontakt med energimåler | Smart Plug | Elmåler til stikkontakt | 16A | Hvid

Varenummer: 73339
Gør dit hjem smartere med denne WiFi Smart Plug, der giver dig mulighed for at indstille tidsplaner for energibesparelse, styre dine apparater via stemmestyring og overvåge dit strømforbrug i realtid. Denne smarte enhed er designet til at gøre dit liv mere bekvemt og energieffektivt. Med "Tuya Smart" eller "Smart Life" APP kan du til enhver tid fjernstyre det elektroniske udstyr i dit hjem og enheden understøtter desuden stemmestyring via Google Home og Amazon Alexa. 

Udseendet er lille og moderne, og specielt designet til europæiske standardstik med sin egen afbryderknap som gør denne smarte stik kontakt til en plug and play løsning. Derudover har produktet også en intelligent strømstatistik funktion til at overvåge dit strømforbrug i realtid. Uanset om det er et traditionelle elektriske apparater som en ventilator, luftfugter eller elektrisk pejs, kan det styres via denne smart switch med smarte funktioner som timer. Denne smart stikkontakt med app gør det nemt at styre husstandens energiforbrug og gør livet mere bekvemt og smart!

109 kr.

Farve

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"WiFi Stikkontakt med energimåler | Smart Plug | Elmåler til stikkontakt | 16A | Hvid"

Gør dit hjem smartere med smart plug

Denne WiFi Smart Plug er en avanceret enhed, der kombinerer WiFi og Bluetooth transmissionsteknologi for at give dig fuld kontrol over dine elektriske apparater. Med "Tuya Smart" eller "Smart Life" app kan du nemt og bekvemt styre dine apparater hjemmefra eller hvor som helst i verden.

Indstil tidsplaner for energibesparelse med en WiFi switch

Denne smarte stik kan indstilles til at tænde eller slukke for dine apparater på bestemte tidspunkter. Det er ideelt til at spare energi og skabe en mere effektiv livsstil.

Stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa

For endnu mere bekvemmelighed kan dette smarte stik integreres med Google Assistant eller Amazon Alexa. Du kan blot bruge din stemme til at styre dine apparater uden at løfte en finger.

Overvågning af strømforbrug gennem smart switch

Denne WiFi Smart Plug har også en intelligent strømovervågningsfunktion, der giver dig mulighed for at overvåge dit strømforbrug i realtid. Du kan nemt holde øje med, hvor meget energi dine apparater bruger, og træffe de nødvendige foranstaltninger for at reducere dit strømforbrug.

Denne WiFi Smart Plug er den perfekte løsning til at gøre dit hjem mere intelligent og energieffektivt. Gør dit liv mere bekvemt og smart med denne avancerede enhed!

Yderligere information "WiFi Stikkontakt med energimåler | Smart Plug | Elmåler til stikkontakt | 16A | Hvid"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
Volt: 230V
EAN 6970602184870
Kompabilitet Tuya Smart app - Google Assistant - Amazon Echo
Info 1 Output max 16A
Dimension 50mm x 50mm x 83mm
Info 2 OBS: Kun kompatibel med 2,4Ghz WiFi
Længde (mm) 50
Bredde (mm) 50
Højde (mm) 83
EAN 6970602184870

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ