Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Kabler & Ledninger

Lige meget hvilken el-installation, der er tale om, er pålidelige ledninger vigtigt for at sikre, at din belysning fungerer korrekt. Hvis du står og mangler kabler, ledninger eller andre former for elartikler, har vi hos PlusLED netop det, du har brug for.

I denne kategori finder du et bredt udvalg af tilbehør i høj kvalitet til din el-installation i hjemmet. Vi forhandler alt lige fra installationskabler til lampeledninger, forlængerledninger, ledninger med en afbryder og meget mere.

Ønsker du hjælp til at finde de rette ledninger og kabler til el artikler i dit hjem, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du kan tage en velinformeret beslutning.

Et kabel til ethvert behov

I dag bliver kabler og ledninger anvendt de fleste steder i dit hjem. Du benytter dig både af ledninger, som du kan se, såsom en lampeledning, samt andre former for ledninger, som du ikke kan se.

Der findes en lang række af ledninger og kabler, som passer til hver deres formål. Hos PlusLED tilbyder vi et godt udvalg af elledninger og kabler, så du kan finde en løsning til netop dine behov.

Mangler du et kabel til installation af dine indbygningsspots, eller ønsker du en flot lampeledning til tilledning til lamper eller som forlængelse af ledninger til lamper? Uanset hvad du mangler af el-artikler og tilbehør, så tag et kig på vores side.

15 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

15 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Udskift din gamle ledning med en ny regelmæssigt

Ved installering af el-installationer i dit hjem skal du som regel bruge et kabel eller en ledning. I sådanne tilfælde er det en fordel at udskifte dine gamle ledninger og kabler med nye i høj kvalitet. På den måde er du garanteret en sikker el-installation.

Helt generelt bør du altid udskifte gamle og slidte el ledninger med nye regelmæssigt, da de kan udgøre en brandrisiko m.m. Selvom det koster penge at investere i nye ledninger og kabler, kan det give dig mere tryghed, mens det samtidigt også kan ende med at være mere energieffektivt.

Godt udvalg af elledninger og elartikler i høj kvalitet

Leder du efter en udendørs ledning, en sort ledning eller en ledning til lampe? Ved køb af et kabel eller en ledning, er det vigtigt, at du ikke udelukkende går efter billige el artikler. Du skal først og fremmest undersøge, om der er tale om kabler og ledninger i høj kvalitet til din belysning i din bolig.

Er et kabel eller en ledning af dårligere kvalitet, er det muligt, at det ikke er særlig sikkert, mens det samtidigt muligvis også kan have en indflydelse på dit elforbrug. Derfor bør du altid grundigt undersøge de forskellige kabler og ledninger, så du ender med det bedste til dit hjem.

Hos PlusLED er du sikret, at vores samling af ledninger og kabler er af yderst høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Og selvom produkterne er af den højeste kvalitet, kan du stadig investere i billige kabler til markedets bedste priser.