Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lysdæmpere

En LED lysdæmper giver et hyggeligt og afdæmpet lys

LED lyskilder, der kan dæmpes, er godt til at skabe stemningsbelysning – uanset om du har en romantisk aften, ser en film eller endda spiller dit yndlingsvideospil. Med en lysdæmper kan du tage kontrol over din belysning, mens du også nemt kan spare på dine energiomkostninger enkelt og ligetil.

Vi tilbyder et godt udvalg af de bedste LED lysdæmpere på markedet, så du kan dæmpe dine LED lyskilder. Du finder alt lige fra en LED lysdæmper til ledning til lysdæmper touch, Zigbee lysdæmper, Fuga lysdæmper, LK lysdæmper, LED lysdæmper med korrespondance (lysdæmper korrespondance) og meget mere.

Tag et kig i vores sortiment og find en billig lysdæmper, der passer ind i dit hjem. Er du i tvivl om, hvordan du vælger en LED lysdæmper? Så er du altid velkommen til at kontakte for at høre nærmere, så du ender med den rigtige lysdæmpning.

Hvad er en lys dæmper?

En lysdæmper er en elektronisk enhed, som giver dig mulighed for at justere lysstyrken på dine lyskilder i hjemmet. Der findes forskellige former for lysdæmpere, som du kan vælge mellem. Hvad du skal vælge kommer blandt andet an på, om der er tale om en LED lyskilde, en glødepære eller noget helt tredje.

Populære i Lysdæmpere

En LED dæmper kan opfylde alle former for belysningsbehov

Med en lysdæmperkontakt kan du få lys på flere forskellige måder uanset, om du benytter dig af en loftlampe med lysdæmper, en væglampe med lysdæmper eller noget helt tredje.

Ved at bruge en lysdæmper til LED pærer kan du nemt justere lysstyrken af lysene i dit hus afhængigt af dine belysningsbehov. For eksempel kan et blødt og afslappet lys hjælpe dig med at nyde den perfekte atmosfære til at se en spændende film eller spise en lækker middag med venner eller familie.

Hvis du øger lysstyrken, vil du samtidigt kunne nyde et fokuseret og stærkt lys, der er perfekt til madlavning i køkkenet, at læse en interessant bog eller udføre arbejde samt andre aktiviteter.

Spar på energien ved at dæmpe lyset med en dæmper til LED

Nogle gange er naturligt lys ikke nok. Med lys fra kunstige kilder får vi hjælp til at udføre vores daglige aktiviteter på den mest behagelige måde.

En af fordelene ved lysdæmpere er, at de giver dig mulighed for at optimere elforbruget. Det kan i sidste ende betyde, at du sparer på omkostninger i forhold til dine elregninger. Og du kan endda spare endnu mere, hvis du sørger for at vælge LED pærer derhjemme samt en LED lysdæmper.

Forlæng dine LED pærers levetid med en lysdæmper til LED

Når et lys er dæmpet, arbejder det under den maksimale ydelse. Dette kan bidrage til at forlænge en lyskildes levetid.

Derudover kan det være med til at spare dig fra at skifte pærer hele tiden. LED pærer er kendte for at have en lang levetid, men de kan holde endnu længere, hvis du ligeledes dæmper lyset regelmæssigt.

Indstil dit lys og stemningen med lysdæmpere til LED

Ved brug af lamper med lysdæmper kan du få skabt den helt rigtige belysning uanset situationen. Skal der laves mad i køkkenet, eller skal du sidde og hygge med din familie foran fjernsynet? Ligegyldigt hvad kan du justere lyset og ende med den stemning, som du har brug for.

Det er for eksempel smart med en lysdæmper til LED i stuen. På den måde kan I skrue op for lyset, hvis der skal laves lektier eller foregå en anden mere koncentreret aktivitet. Er der derimod brug for at slappe af, kan lyset dæmpes til en dejlig og afslappet belysning.

Overvej hvor du har brug for en lysdæmper LED

Når det kommer til dine dæmpbare LED pærer, er du nødt til at være taktisk i forhold til, hvor du placerer dem henne. Det hele handler nemlig om kontekst og formål.

Hvis du eksempelvis har brug for lys ved et arbejdsområde eller et område, hvor du har brug for skarpt og fokuseret lys, såsom ved et køkkenbord, vil dæmpbare pærer sandsynligvis ikke være til megen nytte.

Til gengæld er dæmpbare LED pærer perfekte til at skabe en specifik stemning og atmosfære. De kan derfor være ideelle i både stuer, soveværelser, børneværelser samt andre stedet i dit hjem. Desuden er de gode til at fremhæve specifikke dekorative elementer såsom kunst eller skulpturer.

Da de kan indstilles på flere lysstyrkeniveauer i forhold til resten af rummet, hjælper det med at henlede opmærksomheden på genstande på en imponerende måde.

Det skal du være opmærksom på ved køb af en LED lysdæmper

Mange er tit i tvivl om, LED belysning er dæmpbart. Her er svaret naturligvis ja. Men der er få væsentlige ting, du skal tage hensyn til, inden du køber en LED lysdæmper.

- Kontroller altid, at pæren kan dæmpes: Ikke alle LED lamper eller pærer kan dæmpes. Derfor er det vigtigt at finde ud af, om de kan dæmpes, før du køber dem. 

- Brug en LED lysdæmper: Folk antager ofte, at de kan bruge deres normale og almindelige lysdæmper til LED lys. Men dette er ikke muligt i mange tilfælde. Har du LED lys i dit hjem, skal du herved være sikker på, at du køber en lysdæmper til LED. LED lys har brug for deres egen specielle lysdæmper for at kunne give et fuldt fungerende dæmpningslys.

- Vær sikker på, at LED pæren er dæmpbar: Ved køb af en LED pære skal du være opmærksom på, om pæren er dæmpbar. Er den ikke dæmpbar, kan du ikke bruge en lysdæmper.

Find et godt LED lysdæmper tilbud her

Hos PlusLED finder du flere forskellige lysdæmpere i høj kvalitet, så du kan vælge den variant, der passer til din belysning i hjemmet. Vi forhandler LED lysdæmpere, du kan bruge til stort set alle dæmpbare LED lyskilder og LED pærer, til markedets bedste priser.

Endvidere finder du tilbehør til dine lysdæmpere. Du kan eksempelvis investere i en støjkondensator eller en dimbob, der afhjælper problemer med dæmpning af dine LED pærer eller LED spots. Hvis din LED pære blinker eller flimrer, kan dette være løsningen på problemet.

Vores sortiment er bredt, så find endelig inspiration i vores mange valgmuligheder