Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Fuga Lysdæmper

Skab en hyggelig atmosfære med en LED lysdæmper til stikkontakt

En dæmpet belysning kan ændre et rum som intet andet. Med få tryk kan du ændre stuen eller køkkenet, fra fuldt oplyst med fokus på arbejde og effektivitet, til en hyggelig oase med dæmpet belysning. Denne fleksibilitet er værd at stræbe efter, som sammen med det brugervenlige design, gør det nemt at få glæde af lysdæmperens funktioner. 

Når fredagshyggen sænker sig over stuen, kan en dæmpet belysning være forskellen på en god og dårlig film. Med en kvalitets lysdæmper kan du få biograf fornemmelsen hjem i dit eget hjem. I samspil med indirekte belysning kan en lysdæmper skabe en helt unik stemning i rummet, hvis lyskilden eks. er gemt bag stukken rundt i lokalet. 

Lysdæmperen kan også anvendes i hverdagen. Hvis du føler at lyset kan være lidt for stærkt om morgenen, kan en lysdæmper være en fordel for dig. Så undgår du at blive blændet når du tænder lyset i køkkenet eller værelset om morgenen. Derefter kan du skrue op for lysstyrken, i takt med at dine øjne vænner sig til lysstyrken.   

Mangler du en ny LK lysdæmper til din bolig ?

Langt de fleste husstande, anvender LK Fuga i deres hjem. Denne uskrevne standard, gør det nemt at udskifte og montere stikkontakter og lignende. Lauritz Knudsen som er den fulde udgave af forkortelsen, LK, har længe været den foretrukne leverandør af stikkontakter, afbrydere og Fuga dåser til både privat og erhvervsmæssige byggerier i en lang periode. Hvilket også er grunden til, at man sjældent ser andre udformninger af stikkontakter og afbrydere i Danmark.

Fordelen ved LK produkterne, er den modulopbyggede serie af produkter. Det er super nemt at udskifte eks. fronter og tilbehør. Alt efter behovet. Man kan derfor opfriske dit hjem ved blot at udskifte fronterne på stikkontakterne og afbryderne, som moden skifter. Udgangspunktet har nemlig altid været det samme for produkterne, som beholder grundformen.

Dette er en stor fordel for husejerne, som derved kan spare en masse omkostninger ved ikke at skulle udskifte hele dåsen, men blot kan udskifte fronten hvis den ikke længere passer ind i indretningen, eller har fået skader.


Populære i Fuga Lysdæmper

LK Skydelysdæmpere til indbygning med korrespondance

Du finder her på siden, et stort udvalg af lysdæmpere med korrespondance. Hvad enten du har behov for en skydelysdæmper, Touch lysdæmper eller en drejelysdæmper, så kan du finde en løsning hos PlusLED. Skydelysdæmperen er super smart, eftersom at du får en klassisk afbryder og en lysdæmper i samme enhed. Det kompakte design, gør at den passer godt ind i de fleste indretninger. Hvis du i forvejen har LK Fuga systemet i boligen, er det nemt og enkelt at installere denne type tilbehør til din belysning. 

Husk at anvende dæmpbare lyskilder sammen med din afbryder med dæmper

Det er vigtigt at huske på, at hvis man opsætter lysdæmpere er det vigtigt at anvende dæmpbare lyskilder. Ellers vil lyskilden blot blinke kraftigt, i takt med at lyset dæmpes op og ned. Hvis du oplever at lyset blinker når du prøver at lysdæmper, er det formentligt fordi at lyskilden ikke er dæmpbar.

Vær derfor særligt opmærksom på dette, ifm. installation og anvendelse af LK lysdæmpere.