Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

KABLER

Stort udvalg af kabler til opgaver indenfor lyd, billede og strøm

Her hos PlusLED finder du et bredt udvalg af kvalitets kabler til forskellige arbejdsopgaver og funktioner i hjemmet samt på arbejdspladsen. Det kunne eksempelvis være en forlængerledning til udendørs brug, et HDMI kabel til din Playstation eller en oplader til din smartphone. Hvad end du måtte mangle, kan du med stor sandsynlighed finde noget på siden, som i et eller andet omfang kan opfylde dit behov.

Kabler er et begreb som ofte anvendes i forbindelse med elartikler. Langt de fleste elartikler anvender kabler i én eller anden grad og ofte mange af dem. El kabler kommer i alle slags størrelser, lige fra de små kabler inde i din smartphone, til de store transatlantiske datakabler som sørger for at internettet som vi kender det, altid fungerer som det skal. 

Kvalitets sortiment af AV kabler og EL ledninger

El og AV kabler og ledninger er derfor en stor del af vores alle sammens hverdag, om vi vil det eller ej. En stor del af vores daglige aktiviteter indebærer nemlig berøring med elektroniske enheder. Hvad end det måtte være din smartphone, computer, kaffemaskine eller bil. Alle disse enheder har, blandt mange ting, kabler til fælles. 

Det er derfor vigtigt at de EL og AV kabler, som du kunne opleve at få brug for til at løse dine arbejdsopgaver, er af en vis kvalitet. Et godt kabel i god kvalitet sikrer nemlig, at du får et kvalitetsprodukt, som er konstrueret til at holde i mere end blot nogle måneder. Køb derfor altid et kabel som er holdbart og pålideligt.

Lige meget hvilken el-installation, der er tale om, er pålidelige ledninger vigtigt for at sikre, at din belysning fungerer korrekt. Hvis du står og mangler kabler, ledninger eller andre former for elartikler, har vi hos PlusLED netop det, du har brug for.

I denne kategori finder du et bredt udvalg af tilbehør i høj kvalitet til din el-installation i hjemmet. Vi forhandler alt lige fra installationskabler til lampeledninger, forlængerledninger, ledninger med en afbryder og meget mere.

Ønsker du hjælp til at finde de rette ledninger og kabler til el artikler i dit hjem, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du kan tage en velinformeret beslutning.

Populære i KABLER

Hvilket HDMI kabel skal jeg vælge ?

Et godt eksempel er et kvalitets HDMI kabel. Et HDMI 2.1 kabel med forgyldte stik i høj kvalitet som sikrer dig den bedste dataoverførsel. Dermed giver du dine AV enheder de bedst mulige betingelser for at levere et skarpt billede med kvalitetslyd. 

Et HDMI kabel i dårlig kvalitet kan påvirke den dataoverførsel som eksempelvis sker imellem din Playstation og TV i en negativ grad, som gør lyd og billed oplevelsen ringere end den burde være. Det kan derfor godt svare sig at tænke kvalitet ind i overvejelsen processen, i særligt høj grad når det gælder denne type kabler.  

Her på siden finder du både HDMI 2.0 og HDMI 2.1 kabler. Forskellen på disse kabler er deres evne til at overføre en mængde data mellem to enheder.  

Hvor bruges DVI og Displayport kabler ?

Fælles for disse to kabeltyper, DVI og Displayport, er evnen til at overføre data mellem to enheder. Oftest mellem en computer og en fladskærm. 

Displayport kablet udvikles fortsat og bliver løbende forbedret. Denne type kabel er i tæt konkurrence med HDMI kablet. Dog er det efterhånden blevet sådan, at HDMI egner sig bedst til TV skærme, hvorimod Displayport kablet egner sig bedst til PC skærme og monitors. 

Displayport 2.0 kablet kan overføre video, lyd, USB data og andre former for data. 2.0 kablet kan i nogle tilfælde levere opdateringsfrekvenser på op til 240Hz ved 4K opløsning. Dette afhænger dog af flere faktorer, såsom computeren og skærmens specifikationer. Dette kabel anvendes oftest til at forbinde en computer og skærm. Primært grundet displayport kablets evne til at overføre tunge data signaler med ekstremt lav støj, hvilket giver en uovertruffen billede oplevelse i høj kvalitet.

Find den rigtige forlængerledning til indendørs eller udendørs brug

Så længe der ikke findes mobile stikkontakter vil forlængerledninger altid være efterspurgte. De findes i alverdens afskygninger i langt de fleste hjem og virksomheder, hvor de bruges til alverdens opgaver. Lige fra den klassiske forlængerledning til støvsugeren og havemaskinen, til stikdåsen der gør det muligt at opsætte computer, skærm osv. med udgangspunkt i ét enkelt vægudtag. 

Stikdåser er fantastiske og det er svært at forestille sig en verden uden. Det ville ihvertfald gøre det langt sværere at løse praktiske opgaver. Her på siden finder du et udvalg af de mest populære stikdåser og forlængerledninger, som kan anvendes til en lang række opgaver. Du finder både indendørs og udendørs modeller i flere forskellige længder, så du hurtigt kan finde den ledning som passer til dit behov. 

Mangler du en hurtig oplader til din iPhone eller Android smartphone

I en travl hverdag, er langsommelig opladning af din smartphone noget som burde høre fortiden til. Dog forholder det sig sådan, at producenten af din smartphone ofte sender en oplader med som klarer opgaven, men så heller ikke mere end det. Den problemstilling kan dog løses med de rette elementer, som har til formål at få tilbage på sporet med, med en opladt mobiltelefon. 

I vores store udvalg af opladere og kabler, finder du tilbehør til din IOS og Android enhed. Du kan dermed finde Lightning opladere til både Iphone og Ipad. Samt USB C opladere til Samsung, Xiaomi og lignede smartphones.

Kvaliets USB C og Lightning Kabler til dine smart enheder

USB C opladere og kabler kan desuden bruges til en lang række alternative enheder. Herunder eksempelvis til lynhurtig opladning af powerbanks med høj kapacitet. Genopladelig lommelygter, trådløse headsets og lignende genopladelige enheder. Micro USB kablet anvendes stadig i en lang række mindre enheder. Du finder et udvalg af kvalitets Mikro USB kabler i vores sortimentet, i flere forskellige længder. 

Langt de fleste elektroniske gadgets, smartphones og lignende enheder af nyere dato, som findes på markedet, anvender USB C standarden. Denne standard har gjort det muligt at anvende det samme kabel til en lang række af de produkter vi anvender i dagligdagen. 

Formindsk antallet af opladere i hjemmet med en universal strømforsyning

Derved kan man hurtig få opladt sine batteri krævende enheder uden at skulle tænke på om man nu også har det rigtige kabel til rådighed. USB C kablet rummer desuden en lang række anvendelsesmuligheder udover opladnings funktionen. Denne type kabel kan derfor betegnes som et multikabel, som har fået indbygget de bedste features og funktioner fra en lang række forskellige data kabler på en moderne og kompakt metode. USB C kablet samler altså disse funktioner i ét kabel, som kan anvendes på tværs af enheder og producenter. 

Her finder du installationskabel i både metermål og hele ruller

Står du midt i et byggeprojekt eller skal du blot hænge lamper op, så finder du her på siden ledninger til ethvert formål. Du finder både almindelige ledninger, samt ledninger på metermål. Dermed har du mulighed for at købe lige netop den mængde el kabel som passer til dit behov. Hvad end det måtte være installationskabel til spots og andre almindelige installationer eller blot en almindelig lampeledning. Du finder desuden udgaver med og uden afbryder.

Ledning til lampe med eller uden afbryder

Vi har ledninger til ethvert formål. Er du på udkig efter lampeledning, så finder du et stort udvalg af denne type kabel her på siden. Vi har flere forskellige udgaver, både med og uden afbryder, alt efter ledningens formål og anvendelse. Du finder desuden ledning i forskellige farver, så du kan tilpasse ledningen til det produkt som skal anvendes sammen med ledningen.

Hvordan bruges et AUX Kabel til bil og lydanlæg

Denne type lydkabel er et vaskeægte must have. AUX kablet kan anvendes i en lang række af forskellige enheder. AUX kablet anvendens ofte i bilen, hvor det bruges til at tilkoble din smartphone eller lignende input enhed til bilens lydanlæg. Denne type kabel kan også bruges til stereoanlægget i stuen, høretelefoner, bærbare højtalere osv.

Udskift din gamle ledning med en ny regelmæssigt

Ved installering af el-installationer i dit hjem skal du som regel bruge et kabel eller en ledning. I sådanne tilfælde er det en fordel at udskifte dine gamle ledninger og kabler med nye i høj kvalitet. På den måde er du garanteret en sikker el-installation.

Helt generelt bør du altid udskifte gamle og slidte el ledninger med nye regelmæssigt, da de kan udgøre en brandrisiko m.m. Selvom det koster penge at investere i nye ledninger og kabler, kan det give dig mere tryghed, mens det samtidigt også kan ende med at være mere energieffektivt.

Godt udvalg af el ledninger og elartikler i høj kvalitet

Leder du efter en udendørs ledning, en sort ledning eller en ledning til lampe? Ved køb af et kabel eller en ledning, er det vigtigt, at du ikke udelukkende går efter billige el artikler. Du skal først og fremmest undersøge, om der er tale om kabler og ledninger i høj kvalitet til din belysning i din bolig.

Er et kabel eller en ledning af dårligere kvalitet, er det muligt, at det ikke er særlig sikkert, mens det samtidigt muligvis også kan have en indflydelse på dit elforbrug. Derfor bør du altid grundigt undersøge de forskellige kabler og ledninger, så du ender med det bedste til dit hjem.

Hos PlusLED er du sikret, at vores samling af ledninger og kabler er af yderst høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Og selvom produkterne er af den højeste kvalitet, kan du stadig investere i billige kabler til markedets bedste priser.

Et universal kabel til ethvert behov

I dag bliver kabler og ledninger anvendt de fleste steder i dit hjem. Du benytter dig både af ledninger, som du kan se, såsom en lampeledning, samt andre former for ledninger, som du ikke kan se.

Der findes en lang række af ledninger og kabler, som passer til hver deres formål. Hos PlusLED tilbyder vi et godt udvalg af elledninger og kabler, så du kan finde en løsning til netop dine behov.

Mangler du et kabel til installation af dine indbygningsspots, eller ønsker du en flot lampeledning til tilledning til lamper eller som forlængelse af ledninger til lamper? Uanset hvad du mangler af el-artikler og tilbehør, så tag et kig på vores side.