Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Forlængerledning

En af de ting, du ikke bare sådan lige kan ændre, er placeringen af din strømkilde. Og nogle gange er strømkilden ikke der, hvor du har brug for den. Det er her, at en forlængerledning eller et forlænger kabel kommer ind i billedet. Med den helt rigtige forlænger ledning kan du nemlig få strøm hvor som helst.

Forlængerledninger giver dig den perfekte fleksibilitet, når det kommer til at få strøm til diverse elektriske apparater. Tag et kig i vores sortiment og find den eller de forlængerledninger, der passer til dine behov.

Vælg mellem forlængerledninger i mange størrelser

Vores sortiment indeholder en række af forskellige muligheder, når det kommer til forlængerledninger. Her hos PlusLED har vi nemlig valgt at tilbyde forlængerledninger i flere størrelser, så du kan være sikker på at finde en, der er perfekt til dig og dine behov. Du finder blandt andet følgende:

- Forlængerledning 10 meter

- Forlængerledning 20 meter

- Forlængerledning 30 meter

En 10 meter forlængerledning er rigtig god, hvis du ikke har brug for en meget lang ledning, men stadig ønsker muligheden for ikke at være lige i nærheden af din strømkilde.

Mangler du en lang forlængerledning, er en 20 meter forlængerledning eller en 30 meter forlængerledning et godt bud. Disse giver dig mulighed for at tilslutte dine elektriske apparater hvor som helst, du har brug for det. Om du skal vælge den ene eller den anden længde kommer an på dine behov.

Populære i Forlængerledning

Enhver havemand bør have en udendørs forlængerledning

Hvis du har en have, ved du, at det kræver en masse arbejde at holde den pæn. Havearbejde kan være forholdsvis tidskrævende, hvorfor det er vigtigt, at du har det helt rette udstyr ved hånden. Her er der ikke kun tale om diverse havemaskiner såsom en elektrisk græsslåmaskine eller en hækkeklipper. Du bør også altid investere i en udendørs forlængerledning.

Med en forlængerledning udendørs kan du nemt hurtigt få strøm, så du kan klippe din hæk eller slå græsset. Der er ingen grund til at bruge tid på at finde frem til en smart løsning, når du blot skal have fingrene i en udendørs forlængerledning.

Ved valg af en forlængerledning udendørs er det en fordel, at den har en farve, der er nem at se, så du ikke kommer til at klippe i den. Du skal ydermere vælge en forlængerledning med en god længde. En udendørs forlængerledning 30 meter eller 20 meter er eksempelvis yderst nyttig i haven.

Desuden er det muligt at finde både en forlængerledning med jord og en forlængerledning uden jord.

Køb en billig forlængerledning i god kvalitet til indendørs og udendørs brug hos PlusLED

Leder du efter en billig forlængerledning i høj kvalitet, du kan bruge indendørs og/eller udendørs? Så er du landet på den helt rigtige side. Her hos PlusLED forhandler vi billige forlængerledninger, du kan bruge igen og igen uden problemer.

Har du spørgsmål til valg af en forlænger ledning, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores produkter.