Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Udendørslamper

Giv nyt liv til dine udendørsarealer, sæt fokus på husets konstruktion eller oplys din have. Dette er bare nogle af de mange muligheder du får ved at opsætte udendørslamper fra PlusLED.dk.

Her finder du alt hvad du skal bruge for at komme i gang – i kategorien finder du bl.a. vores udendørs spotlampe som kan sætte det rigtige fokus. Samtidigt kan du vælge iblandt vores udendørslamper med sensor, der giver et udendørs lys der selv slukker og tænder når dine udendørslamper registrerer bevægelse. En lampe med sensor er samtidigt en god mulighed for energimæssigt at få mest muligt ud af dine udendørs væglamper og dine solcellelamper med sensor.

Udendørs led lamper kan være en god mulighed for at forny din havebelysning også her finder du et stærkt udvalg bl.a. med udendørs væglamper, hvor du bl.a. kan vælge imellem vores uplight væglampe eller vores cube lampe, der både kaster lyset op og ned. Med udendørs belysning fra PlusLED.dk er det praktisk talt kun fantasien der sætter grænserne. Du kan med fordel kigge nærmere på vores parklamper, udendørs standerlamper eller bedlamper, hvis du er på udkig efter lamper til husets indkørsel, eller hvis du bare søger inspiration til en stilren udendørs lampe.

Udendørslamper med led kan findes både med integreret led chip eller med udskiftelig led pære. Du kan med fordel også gøre dig nogle overvejelser i forhold til lampens farvevalg herunder kan du bl.a. gå efter en sort udendørslampe, kobberlamper til udendørs brug eller de stilrene modeller i mørkegrå og børstet stål finish.

 

Underkategorier

1 til 16 af 51

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 16 af 51

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Udendørslamper til alle formål

Du finder her et bredt udvalg af udendørs belysning som eksempelvis kan benyttes til havebelysning eller til udendørs led belysning, er du på udkig efter en udendørs spotlampe finder du den her i forskellige farver og udformninger.

Stilrene løsninger der samtidigt er energivenlige er noget af det vi har lagt vægt på i vores sortiment af udendørs led lamper.  Udendørs bedlamper er en anden mulighed for at forny lamperne til indkørslen og skal du forny, renovere eller bygge nyt er udendørs belysning i led et must. Hos PlusLED.dk finder du lige den led udendørslampe du har brug for og altid til en billig pris.

Udendørs væglamper – sæt fokus på detaljerne

Udendørsvæglamper er en super enkel mulighed for at skabe et stilistisk udtryk med din udendørs belysning. Med udendørslamper til din væg er der mange muligheder og det er netop også her du finder vores populære cube lampe som er en firkantet uplight væglampe, der både lyser op og ned. Led udendørs væglamper er et populært valg, hvad enten du er på udkig efter udendørs væglamper med integreret led belysning eller med udskiftelige led pære. Alle i høj kvalitet og med lang levetid.

Udendørslamper med sensor

Kigger du efter udendørslamper med sensor er her nogle rigtig gode valgmuligheder for at købe en lampe med sensor, hvor sensoren fungerer som en integreret del af lampen. Alternativt har et stort udvalg af billige sensorer der diskret kan placeres og tilkobles din udendørs lampe.

Køb udendørslamper online hos PlusLED.dk

Vi har nøje udvalgt udendørslamper i høj kvalitet så du enkelt og nemt kan shoppe den helt rigtige løsning til dig.

Husk vi har fri levering til GLS pakkeshop ved køb over 499,-