Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

E14 Pærer

En E14 pære har den type fatning, der i folkemunde bliver kaldt for en lille fatning E14. Det er den slags fatning, som de gammeldags glødepærer, der typisk bærer navnet kertepærer, har.

En E14 fatning er derfor særdeles velegnet til små bordlamper, væglamper, lysekroner, læselamper og mange andre former for lamper.

I denne kategori finder du flere typer LED pærer E14. Der er pærer, der er udformet både som kronepærer og kertepærer.

Populære i E14 Pærer

Kend din LED pære

Der findes i dag et hav af forskellige LED pærer. De har hver deres fatning således, at de kan bruges i mange typer af lamper. E’et i navnet er soklens opfinders efternavn. Det var nemlig Thomas Edison, der opfandt denne fatning. Tallet står for soklens diameter.

En LED pære E14 er den el pære, der har en lille sokkel. Denne sokkel eller fatning blev i tidernes morgen designet til at skulle erstatte de stearinlys, der sad i kirkernes lysekroner. Har du brug for LED pærer med en stor sokkel, skal du kigge nærmere på vores udvalg af LED pærer E27.

LED pærer E14 – det er sund fornuft

Det er sund fornuft at skifte de gamle glødepærer og halogenpærer ud med LED pærer, fordi du sparer på energien og derved også på miljøet samt din pengepung. Disse pærer bruger nemlig kun en brøkdel af strøm i forhold til de gammeldags pærer.

De mest miljøvenlige forbrugere er ligeledes blevet bevidste om, at selv sparepærerne bør skiftes ud, da LED pærer er det mest miljørigtige valg.

Du vil slet ikke lægge mærke til, at dine normale pærer bliver skiftet ud med LED pærer, da de fungerer på samme måde, og de giver nøjagtig det samme lys. Det eneste sted, hvor du vil bemærke udskiftningen til LED pærer, er på dit strømforbrug.

Går E14 LED og lamper med bevægelsessensor godt i spænd?

Er du i tvivl om, hvorvidt en pære E14 går godt i spænd med lamper med en bevægelsessensor, kan du få svaret her. LED E14 er de mest optimale el pærer til lamper med sensorer, ligesom en E27 pære vil være det.

LED pærer er nemlig kendte for at have en lang levetid og holdbarhed. Lamper med en bevægelsessensor har ofte hyppige automatiske tændinger og slukninger. Det kan slide på enhver pære. Men i forhold til en LED pære, så er den langt mere modstandsdygtig overfor en tænd og sluk-funktion takket være den lange levetid.

Med en LED pære får du ydermere en fuld lysstyrke, så snart pæren tænder, hvilket ikke er tilfældet med eksempelvis en sparepære, der skal bruge tid på at starte op.

En LED lyspære med mange frynsegoder

Ved at investere i LED pærer får du lyspærer med mange frynsegoder. Udover at du kan skabe den samme stemning og atmosfære i et rum eller et godt arbejdslys med LED pærer, får du mange andre fordele:

- Du får en maksimal besparelse på strømforbruget og derved bankkontoen.

- Du skal ikke skifte pærer hele tiden på grund af den lange levetid.

- Du er aktivt med til ikke at belaste miljøet, mens du sparer penge.