Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

E27 Pærer

LED pærer E27 er en lyspære med den mest anvendte fatning i diverse lamper. Denne type pære findes typisk i bordlamperpendlervæglamperplafonder m.m.

I denne kategori finder du et bredt sortiment af energieffektive LED pærer, der er lige til at sætte i dine lamper, så du kan minimere din elregning. Kig vores udvalg igennem og brug eventuelt vores søgekriterier, så du får den rigtige E27 pære, der passer til dine behov.

Du kan eksempelvis vælge, om det skal være en dæmpbar LED pære, hvis det er det, du er på udkig efter.

Populære i E27 Pærer

Hvad er E27 fatning?

En LED E27 fatning er den type fatning, der er kendt for at være stor fatning. Det betyder, at pæren har en stor sokkel, hvilket er årsagen til, at det er den mest solgte, da den kan anvendes i et væld af lamper.

Der findes mange LED lyspærer typer med fatning E27, så du har noget at vælge mellem i vores sortiment. Du har derfor en god mulighed for at finde en på vores side, der matcher dine behov.

Hvis du skal have en LED lyspære med en lille fatning eller en lille sokkel, er det derimod en E14 LED pære, du skal have fat i.

Disse typer pærer kan erstattes med en LED pære E27

En LED pære E27 er en meget alsidig pære, der kan erstatte mange af de traditionelle glødepærer. Bruger du normalt glødepærer på 25W, 40W og 60W med en stor fatning, og vil du gerne skifte til LED pærer, skal du have fat i LED pære E27.

Du får nøjagtig den samme glød og stemning med E27 LED pærer, som du får med glødepærer. Så nyd denne slags pærer, mens du oveni købet får en bæredygtig løsning.

LED pærer E27 er det miljøvenlige valg

LED pærer er det miljøvenlige valg, fordi de har en lang levetid og er energibesparende. Da mange LED pærer har en levetid på 15.000 timer og op til over det dobbelte, får du en pære, der holder i mange år i fremtiden. Du skal derfor ikke skifte dine LED pærer ud særlig tit i forhold til, hvis du bruger glødepærer eller halogenpærer.

Foruden at du sparer penge på ikke hele tiden at skulle købe LED pærer til dine lamper, så sparer du også på dit elforbrug, da de er særdeles energieffektive. En LED pære er ikke en ligeså billig pære at investere i som andre elpærer, men de er billige i det lange løb.

Hvorfor hedder det E27?

Det store E henviser til soklens verdenskendte opfinder. Det er nemlig selveste Thomas Edison, der opfandt den store fatning, som har været anvendt i alverdens lamper i mange hundrede år.

E27 har været standardsoklen i de traditionelle glødepærer, så længe vi alle kan huske. Men nu er der muligheden for at bruge LED pærer i stedet. Tallet 27 står for soklens diameter, som er 27 millimeter.