Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Gamer Lys

Er du på udkig efter det fedeste gaming lys ?

Hvis du i forvejen har fyldt din computer med RGB lys, så må dine omgivelser uden tvivl være næste skridt. Du har måske fulgt med i IEM, ESL, BPS og lignende turneringer i eksempelvis Counter-strike: Global Offensive, og oplevet hvor meget lysopsætningen kan gøre for oplevelsen, både for dem som er der fysisk men i lige så høj grad for dem som kigger med hjemme fra.

Det kan derfor være en rigtig fed løsning at bringe lidt af den magi ind i dit eget hjem og gaming miljø. Mulighederne er mange, og her på siden finder du både LED strip, Væglampe, Hexagon paneler og en masse andre fede løsninger i både RGB og RGBIC.

Her finder du det nyeste og smarteste gaming udstyr og tilbehør

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter som vi har udvalgt og testet, for at du kan få det bedste lys setup omkring dit gaming udstyr.

Hos PlusLED finder du det smarteste LED lys til gamer værelse

Her på siden finder du det fedeste LED gamer lys som passer til dit værelse. Vi har alt fra RGB TV LED strip, til RGB spot lamper som kan styres med fjernbetjening. Vores gamerlys, Govee flowbar, gør det muligt at synkronisere TV’et farver til flowbarene. Eller vores almindelige RGB TV strip, som tilsuttes på TV’et via et USB stik. Hvis du ønsker farvede pærer til dit værelse, tilbyder vi og  en lang række forskellige farvede pærer, hvor de fleste er integreret med WIFI, Bluetooth eller en fjernbetjening.


Populære i Gamer Lys

Skab den perfekte atmosfære med gamer lys til væg

Den perfekte belysning kan ofte være prikken over i’et. Det samme gælder for gamer værelset. Ved at opsætte lyspaneler og væglamper i og omkring dit gaming setup, kan du føje en ekstra dimension til dit spilunivers. Synkroniser lyset med de ting der sker på computerskærmen, og oplev hvordan hele dit rum bliver lyst op når der sker noget uventet i spillet. 

Denne funktion kaldes på engelsk Immersion eller ambient lighting, og kan på dansk oversættes til at lyset bliver “omgivende”. Det vil sige, at lyset omgiver eller fylder rummet med de farver som toner frem på skærmen. Det giver en super fordybende oplevelse, og tilføjer netop den ekstra dimension til dit setup, som gør det hele lidt sjovere.

RGB og RGBIC er det optimale LED lys til værelse

RGB består af rød, grøn og blå farvede dioder og ses typisk på enkeltfarvede led strips. Gamerlys med RGB farver, kan det eksempelvis være et RGB LED strip, hvor LED strippet har flere dioder med rød, grøn og blå farve. Her styres LED båndet samlet, så f.eks. hvis du ønsker at LED båndet skal vise rød farve, skifter hele LED båndet til rød farve. Det er ikke muligt at styre hvert enkelte segmenter som RGBIC. Dog får du muligheden for at klippe RGB båndet til det ønskede længde. 

Den perfekte belysning til gamer setup

RGBIC er næsten det samme teknologi som RGB blot med individuel styring af segmenter. RGBIC giver helt nye muligheder for effekter, ved at implementere forskellige DIY scener eller andre Govee brugeres scener. Der er mulighed for at vælge musik tilstand på de fleste Govee produkter, hvor lyset på Govee produkter synkroniser til musikken i baggrunden så du får en bedre vibe på værelset. 

Stort udvalg af gamer LED lys i høj kvalitet

Du finder et bredt udvalg i produkter til belysning af børneværelset, gaming rummet, stuen og køkkenet. Stort udvalg i alt slags udendørs belysning samt batterilamper. Vi fører ligeledes et bredt udvalg af Smart Home produkter, som allesammen har det tilfælles at de vil gøre din hverdag nemmere.

Her på PlusLED finder du gamerlys til fantastiske priser

Her hos PlusLED udvælger vi nøje, hvilke produkter vi tilbyder dig som kunde. Vi tester altid produkterne inden vi tager dem i handlen, for både at sikre at kvaliteten er i top, men også for at sikre at vi har den fornødne viden til at kunne guide dig, hvis du skulle have brug for hjælp eller ved spørgsmål omkring opsætning. Derfor har vi en bred markedsforståelse, som betyder at vi altid køber ind med vores kunder i fokus. 

Produkter til dig som ønsker de bedste gaming gadget 

Vi forsøger altid at give dig som kunde, så meget værdi som muligt. Hvilket bevirker at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter fra en lang række anerkendte producenter. Dette brede produktsortiment gør, at vi kan tilbyde dig som kunde ét sted hvor du kan handle din belysning til hele hjemmet. På tværs af aldersgrupper og køn.