Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Philips Hue

Med Philips Hue får du intelligent belysning ind i dit hjem, som du kan styre lige meget, hvor du er henne. Der er pærer og lamper i forskellige former og stilarter, belysning til din have, en Philips Hue lysdæmper samt en lang række af tilbehør.

Her finder du vores udvalg af Philips Hue belysning til hjemmet både indendørs og udendørs. Er du på udkig efter smart belysning, hvad enten der er tale om stilfulde og elegante Philips Hue lamper eller energibesparende pærer, er du landet det rette sted.

Hvordan fungerer Philips Hue?

Philips Hue er en intelligent og smart belysning, der giver dig mulighed for at automatisere og tilpasse lyset alt efter dine ønsker og behov.

Det fungerer via dit trådløse netværk, og du kan betjene belysningen via en app på din smartphone, stemmestyring, bevægelsessensorer, lysdæmperkontakter eller på stikkontakterne på væggen. Philips Hue-appen kan både downloades til iOS og Android.

Du kan både gøre brug af Philips Hue via enten en Bridge eller Bluetooth. Uanset om du vælger den ene eller den anden metode, er det nemt og hurtigt at komme i gang med Philips Hue. I din app har du et væld af muligheder, så du kan opnå netop den belysning, du har brug for.

Populære i Philips Hue

Få smart belysning ind i dit hjem med en Philips Hue lampe

Philips Hue giver dig mulighed for at betjene belysningen i dit hjem på en smart og nem måde. Samtidigt kan du skabe netop den stemning og atmosfære i det pågældende rum, du ønsker uanset, om du skal læse en god bog eller spise en romantisk middag.

Det er nemlig muligt at lege med lyset og sætte den stemning, du ønsker med hjælp fra de forskellige typer af lys og de mange farver, du kan vælge mellem.

Der findes et stort udvalg af Philips Hue lamper, der alle er udført i et stilfuldt design. Alt efter hvilken serie du mener passer bedst til dit hjem, vil lyskilden være enten White, White Ambiance eller White and Color Ambiance.

Takket være de mange lamper kan du indrette dit hjem udelukkende med disse typer af lamper. Du finder både:

- Philips Hue loftlampe

- Philips Hue pendel

- Philips Hue plafond

- Gulvlamper

- Væglamper

Med disse Philips Hue lamper kan du, ligesom med Philips Hue LED pærer, tilpasse belysningen i dit hjem alt efter dine ønsker og behov. Du kan blandt andet automatisere lyset, så det tænder og slukker, når du ønsker det. Har du glemt at slukke lyset, inden du tog hjemmefra, kan du altid slukke det via din app.

Philips Hue indbygningsspot kan bruges i alle rum

Spotbelysning er ikke altid en type af belysning, som mange forbinder med hygge og en god stemning. Men det kan det sagtens være, hvis du vælger at benytte dig af en Philips Hue spot i dit hjem.

En Philips Hue indbygningsspot er ikke ligesom alle andre former for spots på markedet. Her får du enestående og fremragende lys både, når det kommer til de mange belysningsmuligheder samt kvaliteten. Når det kommer til lyset i Philips Hue lamper eller LED-pærer, er det nemlig ikke kun energibesparende, men også af ekstra høj kvalitet.

Derudover kan du både bruge disse spots til grundbelysning i dit hjem eller som en form for hyggebelysning, hvis det er det, du ønsker. Du kan eksempelvis bruge dine indbygningsspots i dit køkken, så der er en god belysning, når du laver mad eller i et hyggehjørne i stuen, så du altid er klar til at slappe af, spille et spil eller læse en bog.

Investerer du i Philips Hue spots til din bolig, kommer de med en indbygget lyskilde. Det kan både være med hjælp fra Philips Hue GU10 pærer, Philips Hue E27 pærer eller Philips Hue E14 pærer.

Vælg Philips Hue udendørslamper til dine udendørsarealer

Det er ikke kun indendørs, at du kan få stor glæde af de mange belysningsmuligheder med Philips Hue. Mangler du udendørsbelysning, er det nemlig også værd at overveje Philips Hue outdoor. Herved kan du give dine udendørsarealer helt nyt liv nemt og hurtigt, da du blot kan betjene lyset via eksempelvis din smartphone.

Du kan eksempelvis placere belysningen rundt omkring i din have eller i din indkørsel. Du kan blive budt velkommen af lys, der tænder, når du kommer hjem i mørke. Eller du kan få det bedste ud af din have ved at justere lyset i enhver situation uanset, om du skal holde en havefest, slappe af på terrassen en sommeraften eller lignende.

Skal jeg vælge en Philips Hue Bridge eller Bluetooth?

Som vi har nævnt i et ovenstående afsnit, er det muligt at betjene dine Philips Hue lamper og pærer via enten en Hue Bridge (Philips Hue bro) eller Bluetooth. Om du skal vælge den ene eller den anden mulighed afhænger af dine præferencer samt de muligheder, du ønsker.

I dag kommer næsten alle Philips Hue pærer og lamper med Bluetooth indbygget. Du skal derfor blot putte eksempelvis pæren i en lampe, downloade appen, hvorefter du kan betjene belysningen i dit hjem. Med Philips Hue med Bluetooth kan du betjene op til 10 lyskilder i et rum.

Ønsker du et større system i hjemmet, er det en fordel med en Hue Bridge. Starter du med Bluetooth, kan du nemt udvide med en Hue Bridge senere hen. Med en Bridge kan du betjene belysningen i hele hjemmet indendørs såvel som udendørs.

En Hue Bridge giver dig mange flere muligheder, og den skal blot kobles til din router. Du kan betjene op til 50 lyskilder og styre lyset uanset, om du er derhjemme eller, om du er på farten.

Find et godt Philips Hue tilbud her

Hos PlusLED er vi vilde med Philips Hue til både indendørs og udendørs brug. Du finder et stort udvalg af Philips Hue produkter, så der er noget for enhver smag samt til ethvert behov til en god pris.

Har du spørgsmål til Philips Hue, eller mangler du hjælp til at vælge de rigtige produkter, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon, chat eller mail. Med Philips Hue er det kun din fantasi, der sætter grænserne, når det kommer til belysningen i dit hjem.