Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lavalampe

Lavalampe skaber glæde med en rolig atmosfære

Langt de fleste voksne har på et tidspunkt i deres liv stiftet bekendtskab med lavalampen. Den er blevet kult, og retro på samme tid. Man kan måske huske den fra ungdomsværelset, klubben eller andetsteds. 

Fælles for disse oplevelser, er at man formentligt aldrig er kommet i dårligt humør af at betage en lavalampe. Det rolige lys og den flydende atmosfære som den bringer ind i rummet, kan få de fleste til at falde i staver blot ved dens tilstedeværelse. Lavalamper fås i et utal af farver og størrelser. 

Her på Plusled finder du de mest populære modeller og farver, så du kan få skabt den gode stemning som du måske husker fra din barndom. Sådan har vi det ihvertfald med lavalamper hos PlusLED. Den kan stilles alle mulige steder i hjemmet, eksempelvis værelset, stuen eller køkkenet.

Lavalampe blå, rød eller grøn ?

De mange forskellige slags lavalamper fungerer egentlig på samme måde. Men indeholder forskelligt farvet væske og voks. Som er de to hovedingredienser i en lavalamper. Derudover er der selve varmepæren som man finder i bunden af lampen. Denne varmepære fungerer ved at generere den varme, der videregives til voksen som er fyldt i den flaske som monteres midt i lampen. Denne flaske er den man kigger på når lampen er tændt, og som giver lava effekten. 

Hvordan virker en lavalampe ?

Når voksen varmes op, stiger den til vejrs. Hvor den igen bliver afkølet, og falder til bunds. Denne process gentages igen og igen, og skaber dermed den oplevelse som de fleste forbinder med en lavalampe. 

Det er dog vigtigt at bemærke at en lavalampe ikke er legetøj men en dekorationslampe. Lampen kan blive meget varm, og indholdet i selve lampe flasken må ikke drikkes. Stil den derfor uden for rækkevidden af børn. 

Populære i Lavalampe

Lavalamper er billige og populære som aldrig før

Den klassiske lavalampe gør sit tilbagetog i danmark. Den klassiske retro lampe, er på vej tilbage i mange danske hjem. Dens rolige bevægelser og afstressende lys har for mange betydet at lampen er et must have i hjemmet. 

Den bringer samtidig minder tilbage til barndommen for en lang række mennesker. Den blev kendt i 1960-70’erne og gjorde et comeback igen i 90’erne. Nu er den så tilbage igen igen, ovenikøbet i samme form som sidst. 

Dette hører til sjældenhederne og kendetegner en smal række af produkter, som må siges at være “Great inventions”. Som bare kommer igen og igen.

Lavalampe stor eller lille

Grundet lavalampens relativt enkle funktionsopbygning, har det givet producenterne relativt frie tøjler til at designe selve skallen af lavalampen. Så længe flasken og varmepæren befinder sig midt i. Kan det omkringliggende design være meget simpelt eller meget abstrakt. 

Derfor finder man lavalamper i et utal af modeller og farver. Ligesåvel som små hylde lamper, til store gulv lamper. Sågar findes der også modeller som kan monteres på væggen. Dette er specielt populært på natklubber og andre sociale steder, hvor lamperne kan skabe hygge og være et godt samtaleemne. 

Derfor kan man som oftest finde netop den lavalampe som passer til ens behov, da udbuddet af modeller er så stort. Det store udvalg kan også virke overvældende, hvoraf mange blot holder sig til den klassiske design som de kender og forstår.