Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Plafond Lamper

En plafond lampe har ændret sig markant gennem tiden. Det er nemlig ikke længere en kedelig lampe i et standarddesign. Tværtimod er det gået hen og blevet en smart og flot lampe, der hænger i mange danske hjem.

Er du landet her på vores side for at kigge efter en plafond lampe, skal du være opmærksom på, at de i dag også findes i en energibesparende LED lampe udgave.

Plafonder findes både med en LED pære integreret i lampen samt, hvor du selv skal isætte en pære. Herved kan du helt selv bestemme hvilken type pære, du ønsker.

Hvad er plafonder?

Plafond er det franske ord for loft. Betegnelsen dækker over de loftlamper, der sidder helt tæt op til loftet. I gamle dage lignede en plafond typisk en dyb tallerken, der var blevet limet på loftet. Sådan er det heldigvis ikke længere, da de nu kan fås i mange smagfulde udformninger.

Denne type loftlampe er kendetegnet ved at sprede lyset effektivt således, at hele rummet bliver lyst op. Det kan derfor være et godt valg til dig, der mangler en god loftsbelysning i dit hjem.

Populære i Plafond Lamper

Skal jeg bruge en væglampe eller en loftlampe plafond?

Det er ikke noget nyt, at plafond lamper bruges som loftslamper. Men er du egentlig klar over, at du også kan anvende dem som væglamper? En plafond er altså velegnet til både at hænge i loftet og på væggen. Uanset hvor du hænger en plafond lampe, får du den samme gode belysning. 

Du kan hænge LED plafond lamper op mange steder i din bolig. De er yderst funktionelle, når de monteres i eksempelvis entréen, kontoret, badeværelset, soveværelset eller køkkenet. Med en plafond lampe opnår du nemlig en god grundbelysning ligegyldigt hvilket rum, den placeres i.

Dog er det en fordel, at du supplerer din grundbelysning med andre lamper. Det kan eksempelvis være en gulvlampe, bordlampe, spisebordslampe, pendler, andre køkkenlamper m.m. Det sikrer dig den absolut bedste belysning.

Få en smart og billig løsning med en LED plafond lampe i høj kvalitet

Hos PlusLED finder du altid gode tilbud på plafond lamper i form af billige plafond lamper. Selvom der er tale om billige loftlamper og billige lamper, er de stadig i høj kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at du får en lampe, der kan holde i mange år.

Samtidigt kan du købe plafond LED lamper, hvilket også sparer dig penge på den lange bane.

LED lamper bruger nemlig LED pærer. Disse pærer har en betydelig længere levetid, end andre pærer som glødepærer, halogenpærer og sparepærer. Du skal herved ikke skifte pærer i en LED lampe særlig tit. En LED pære holder typisk i mindst 15 år og opefter alt efter hvor mange timer, du bruger lampen i hverdagen.

Find inspiration til din loftplafond her

Mangler du inspiration til din nye loftslampe, bør du tage et kig i vores udvalg af plafond lamper.

Inden du springer ud i et køb af en plafond lampe, bør du sikre dig, at den passer ind i din allerede eksisterende indretning. Er der noget, du er i tvivl om, er du mere end velkommen til at henvende dig til PlusLED for at få råd og vejledning.