Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Spotlamper

Ønsker du en god belysning i dit hjem med loftspots? I vores sortiment af spotlamper finder du flotte, smarte og billige spot i en høj kvalitet. Vi har mange LED spots, som du kan vælge mellem.

Du behøver ikke at tage hensyn til, hvor i boligen din spotlampe skal hænge. Vi har helt sikkert en spot, der kan dække dit behov. Vores spotlamper er nemlig stilrene, hvorfor du kan montere dem lige der, hvor du har brug for godt lys.

Find din loftspot herunder til entréen, køkkenet, soveværelset, påklædningsværelset eller bryggerset hos PlusLED.

Spot i loftet – den hurtige løsning til et godt spotlys

Hvis du ikke har mulighed for at bruge indbygningsspots eller påbygningsspots, er helt almindelige spots til loft en hurtig og god løsning for at få en optimal grundbelysning i et rum.

Med en LED spotlampe kan du hurtigt få den sat op i loftet, da den bare skal skrues fast. Du skal over at den skal indbygges, hvilket kan kræve lidt mere arbejde.

En del af vores loftspots kan ligeledes skrues direkte i væggen, hvis du ønsker at supplere loftsbelysningen med lidt væglamper. Du kan derved have den samme model i hele rummet, hvilket tilfører det ensartethed, harmoni og balance. 

Populære i Spotlamper

Er det en god idé at bruge spots og loftspots som loftlamper?

Det er bestemt en god idé at bruge spots i loft. Med spotlamper får du nemlig en målrettet og fokuseret belysning ved områder, hvor du har brug for mere lys.

En spotlampe kan fås med både en enkelt eller flere spots. Det giver mulighed for at dreje lyset lige derhen, hvor det er mest til gavn. Det er grundlaget for en rigtig god grundbelysning.

Bruger du en LED spot indendørs, såsom en LED loftspot, er det endnu mere optimalt for dig. LED spots er nemlig en lyskilde, du får stor glæde af, da den både er energibesparende og miljøvenlig.

Få en alsidig og præcis lyskilde med spotlamper til loft

Spotlys er en lyskilde, som du næsten kan bruge ligesom, du lyster. Der er i hvert fald mange steder i din bolig, hvor spotlys til loft er meget anvendeligt.

- I entréen eller gangen: Har du spotlamper i loftet og på væggene i din entré eller gang, bliver det nemmere for hele familien at finde overtøj, sko og støvler.

- I påklædningsværelset: Har du et påklædningsværelse, er loftspots den ideelle løsning. Du får nemlig et glimrende lys til at få et overblik over dit tøj og dets farver. Desuden kan du bedre se dig selv i spejlet med dagens outfit.

- I køkkenet: Køkkenet er et sted, hvor du har brug for et godt lys, når du skal tilberede maden. Det er lige præcis det, som LED loftspots giver dig.

- I bryggerset: Bryggerset er typisk et sted, hvor der foregår tøjvask og strygning. Det kræver, at du har et godt lys i form af spotlamper.

- I soveværelset: Med en spotlampe hængende over dit hovedgærde, får du det rette lys til eksempelvis at ligge og læse i sengen.

Hos PlusLED finder du en billig spot og LED spotlampe i et klassisk og stilrent design til alle ovenstående formål.