Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Julelys

Med dekorationsbelysning kan du skabe den perfekte stemning til enhver anledning. Vil du pynte op til jul både udendørs og indendørs med en smuk belysning? Skal du gøre klar til den helt store sommerfest i haven, eller mangler du blot mere hyggebelysning i dit hjem?

Uanset hvad du har brug for, kan du med hjælp fra vores brede udvalg finde julelys og dekorationslys for enhver smag og begivenhed. Du finder lyskæder i en neutral og varm-hvid farve, men du kan også sætte et præg på festen med kulørte lamper og farvede LED pærer.

Tag et kig nedenfor og bliv inspireret til at sætte den helt rigtige stemning både indenfor og udenfor. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Inviter julestemningen indenfor med jule lys og juletræslys

Når den søde juletid nærmer sig, er der ikke noget bedre end at pynte op med masser af smukt lys og julelyskæder indenfor. Julen er nemlig ikke en rigtig jul uden juletræslys og julelys indendørs, der bliver placeret forskellige steder i hjemmet.

Med LED julelys og LED juletræslys kan du give dit hjem og de forskellige rum en festlig og julet makeover på ingen tid. Julebelysning indendørs og juletræslys LED er fantastisk til at få dig selv og alle andre omkring dig til at se frem til de hyggelige juledage, mens det samtidigt gavner julestemningen.

Du kan eksempelvis vælge at pynte op med indendørs LED lyskæder, der giver et smukt varm-hvidt lys. De er især velegnede til at dekorere et festligt julebord, putte rundt om juletræet, i vindueskarmene samt mange andre steder.

Populære i Julelys

Pynt op til jul med hyggelig julebelysning udendørs

I juletiden er det mørkt store dele af dagen. Men heldigvis kan du få lyst dine udendørsområder op, skabe en glædelig julestemning og sprede lys i den mørke tid med udendørs julebelysning uanset, hvor du bor.

Måske ønsker du at omdanne dine udendørsarealer til et vaskeægte juleeventyrsland? Prøv at tilføje udendørs julelys såsom en LED lyskæde udendørs ved din hoveddør, din terrasse eller på dine hække og træer. Det kan også være, at du mangler julelys til flagstang.

LED udendørs julepynt og julelys udendørs vil tilføje et strejf af julemagi til ethvert hjem. Pynt op med LEDlys alene eller med andet flot dekorationsbelysning for at opnå den rette julestemning.

Skab lys i juletiden med smukke julelyskæder indenfor og udenfor

Lyskæder er en fantastisk form for dekorationsbelysning, der er med til at give et udendørs- eller indendørs rum den helt rigtige stemning. Indenfor giver de hyggeligt lys, som altid er værd at investere i.

Bruger du en juletræskæde udendørs eller andre typer af LED lyskæder, kan du udsmykke og pynte alt, hvad du har lyst til. Vælger du en af vores udendørs lyskæder, har mange af dem en indbygget timerfunktion.

Takket være denne timerfunktion vil du aldrig komme til at glemme at slukke dem. Flere af vores LED lyskæder har desuden flere spændende funktioner og indstillinger. Du kan eksempelvis sætte dem til at blinke og glimte, hvilket giver et helt særligt udtryk.

Dekorer dine udendørsarealer i den mørke tid med en udendørs LED lyskæde

Lys og lyskæder hører ikke kun til juletiden. Det er nemlig altid hyggeligt med en udendørs lyskæde eller flere, hvis du mangler pynt til haven. I vores udvalg finder du udendørs LED lyskæder, du kan dekorere din bolig med i den mørkere tid.

De er helt fantastiske til at skabe en flot og hyggelig stemning i haven eller på terrassen. Med en party lyskæde kan du udsmykke dine træer, buske samt andre planter. Det vil ikke kun glæde dig hver gang, du kigger udenfor, men det vil også give mere lys, hvis du befinder dig udenfor, når det er mørkt.

Få hyggeligt lys ind i din bolig med LED stearinlys

At have levende lys indendørs er altid hyggeligt. Men det er ikke altid det bedste for indeklimaet, og så skal du også hele tiden købe nye stearinlys. Heldigvis kan du i stedet vælge smarte LED stearinlys og LED juletræslys med bevægelig flamme.

Sådanne sterinlys ligner rigtige stearinlys på en prik, så du vil opnå præcis den samme følelse og fornemmelse. Med LED stearinlys får du en lang række af fordele uden, at der bliver gået på kompromis med hverken hyggen eller kvaliteten.

Derudover er vores LED stearinlys forsynet med en timer, så de tænder og slukker efter en vis periode. Det sikrer den mest optimale levetid for dine batterier.

Flot udsmykning til alle begivenheder med en party lyskæde udendørs

Har du inviteret venner og familie over til en sommerfest i haven? Eller skal du holde en fødselsdagsfest, et bryllup eller en konfirmation udenfor derhjemme? Hvorfor så ikke pynte op med festlige party lyskæder udendørs?

Med vores party lyskæde får du alle i feststemning, da de giver et farverigt, hyggeligt og festligt lys. Udover at placere en eller flere lyskæder udendørs, kan du ligeledes opnå en flot udsmykning ved at placere LED stearinlys og bloklys på bordene.

Ønsker du endnu mere fest i haven, så benyt dig af havespots eller vores udendørs kugleformede havelamper i forskellige størrelser. Med vores brede udvalg kan du pynte helt perfekt op i haven til din næste festlige begivenhed.

Billig LED lys i højeste kvalitet til enhver højtid eller festlig begivenhed

Ligegyldigt om du skal pynte op indendørs eller udendørs til jul eller blot skal i gang med at forberede den næste fest i haven, er vi sikre på, at du kan finde netop det LEDlys, du står og mangler.

I vores sortiment finder du alt lige fra LED lys til juletræ til julelys til udendørs brug, julepynt udendørs, indendørs julebelysning, party lyskæder, LED bloklys og meget mere. Mangler du lys til festen eller højtiden, er du helt bestemt landet på den rette side.

Du kan være sikker på, at vores LED belysning er i absolut højeste kvalitet. Selvom vi forhandler billig julelys og billig lys, er det vigtigt for os, at det er lys, som du kan få glæde af mange år frem i tiden.

Solcelle lyskæder perfekt som julelys

Vil du gerne spare på strømmen og har du adgang til et udendørs areal, hvor solen skinner på? Så er solcellebelysning måske noget for dig. Ved at benytte solcelle belysning, så slipper du både for at skifte batterier eller trække en ledning til julelyset. Solcelle belysning lyder måske som noget der kun kan anvendes om sommeren. Dette er ikke tilfældet, solcellerne kan sagtens modtage solstråler, selvom det er i de koldere og mørkere måneder. Så længe solcellen er placeret korrekt og modtager sol i løbet af dagtimerne.

De fleste solcelle produkter, som man finder rundt omkring er oftest begrænset ift. kvaliteten på lyset, produktet og kan have problemer med at få nok strøm i de mørke måneder.  Her har vi dog allerede en løsning.

Vores produkter fra Aurora er produceret til at blive placeret i det nordlige europa. Aurora differentiere sig ved at have et større solcelleanlæg, et større batteri, mere robust og bedre kvalitet . På den måde kan den både oplade og opbevare mere strøm i løbet af dagene, hvilket gør at den kan lyse endnu mere optimalt end andre produkter og lyser bedre året rundt. Du finder vores udvalg af Julelys Med Solceller her!