Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Julelys indendørs

Hvad er julelys indendørs?

Julelys indendørs er alle former for lys, som er relateret til jul og beregnet til at blive brugt indendørs. Det er typisk klassificeret som IP20. Belysning som er egnet til udendørs brug kan også sagtens anvendes til indendørs julelys. Vores sortiment indeholder et bredt udvalg af forskellige produkter, som kan anvendes til at sprede en hyggelig atmosfære og dejlig julestemning i hjemmet.

Du kan finde produkter som LED fyrfadslys, juletræs stearinlys, indendørs lyskæder, LED bloklys, LED stearinlys, juletræs lys, LED lyskæder med figurer osv. Nogle af produkterne kan også anvendes uden for julesæsonen, fordi de ikke har juledekorationer på sig eller har dekorationer, som kan anvendes til andre sæsoner.

Populære i Julelys indendørs

LED fyrfadslys

Vores LED fyrfadslys med timer er en smart løsning til dig der ønsker at skabe en julestemning, som i de gamle dage og samtidig undgå at indånde de skadelige partikler, som rigtige fyrfadslys desværre udsender. Med vores fyrfadslys med timer kan du indstille dine fyrfadslys LED til være tændt i et vis antal timer og slukket, så de kun bliver anvendt i de nødvendige timer. Fyrfadslys LED har mange anvendelsesmuligheder. Ligesom ægte fyrfadslys kan de bruges til at dekorere julebordet, stilles i vindueskarmen eller hvor end det passer dig. De kan altså placeres hvor end der skal skabes en ekstra hyggelig atmosfære og man slipper samtidig med risikoen for en brandulykke.

Jule lyskæder

LED lyskæder med jule motiver så du kan dekorere hjemmet eller juletræet. Vores julelys produkter kan findes med indbygget timer. Med timer er det muligt at indstille julebelysningen sådan at den kun lyser når det passer dig og på de mest ideelle tidspunkter. Lyskæderne kan både anvendes som juletræslys LED eller som et lysgardin, hvis man vælger at hænge det i vinduet. Mulighederne er altså mange og adgang til strøm er ikke et problem, hvis man blot vælger at købe jule lyskæder med batteri.