Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Stearinlys

Danskere er vilde med levende lys. Specielt i den mørke tid sættes der pris på lyshygge, da det tilfører en ekstra varm stemning til et rum. LED stearinlys kan placeres overalt i dit hjem. Dog ikke i direkte sollys, da disse LED lys kan smelte.

Kunstige stearinlys kan i dag fås med en bevægelig flamme, hvilket gør, at de er meget naturtro. Desuden er mange LED stearinlys udstyret med en timer, så de sparer på batterierne. Kig i vores udvalg for at finde dit nye kunstige lys.

Kunstige stearinlys – et miljøvenligt lys i mørket

LED stearinlys med levende flamme er et grønt alternativ til traditionelle stearinlys. Da de fleste mennesker ikke vil bemærke forskellen på et ordinært stearinlys og eksempelvis et LED kertelys, hvorfor så ikke bruge LED stearinlys?

De er genanvendelige og kan bruges til enhver lejlighed. Om det er på en hverdagsaften eller til en 50-års fødselsdag, skaber LED stearinlys den samme stemning og hygge som ægte stearinlys.

Innovative lys som LED stearinlys producerer naturligvis ingen kulstofemission, da de ikke har en væge, der sørger for en flamme. I stedet bruger disse stearinlys en LED belysningsteknologi for at opnå et realistisk lys.

Med LED bloklys med blafrende flamme kan du skabe hyggelys og atmosfære med god samvittighed. Vores kunstige stearinlys med bevægelig flamme er fremstillet i ægte voks og holder i usædvanlig lang tid. Derved sparer du på miljøet, da du ikke hele tiden skal købe nye stearinlys. Fremstillingen af stearinlys belaster nemlig miljøet, når de produceres.  

Er du vant til at bruge rigtige stearinlys, udvikler disse en masse skadelige partikler, som hverken er godt for dig, dit indeklima eller miljøet. LED bloklys med timer er for den miljøbevidste forbruger, der ønsker at spare på batterierne, da de derved holder i længere tid.

Populære i LED Stearinlys

LED lys med bevægelig flamme og fjernbetjening er et lækkert valg

En del foretrækker LED stearinlys, fordi de ikke udgør nogen brandrisiko eller belaster indeklimaet. Da LED stearinlys samtidig er børnesikre og kommer i en lang række af farver og størrelser, er LED stearinlys et oplagt valg for mange.

Der findes flere modeller inden for LED stearinlys med bevægelig flamme og fjernbetjening. Du kan eksempelvis sætte smukke LED kertelys i din lysestage, hvor du kan bruge fjernbetjeningen til at tænde, slukke og dæmpe lyset med. Det gør det hele meget nemmere og lækkert for dig, når du ønsker, at der skal skabes en hyggelig stemning.

Har du mange lanterner indendørs i din bolig, kan det være en stor fordel at bruge LED fyrfadslys med fjernbetjening. I stedet for at du skal åbne alle lanterner for at tænde hvert enkelt fyrfadslys (eller slukke dem), kan du med LED fyrfadslys med fjernbetjening gøre det ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Et hav af fordele ved stearinlys LED

LED stearinlys med bevægelig flamme opfører sig på nøjagtig samme måde som et traditionelt vokslys. Men de har en række fordele sammenlignet med disse:

- De er miljøvenlige.
- Du sparer penge, da de er langtidsholdbare.
- De udgør ikke en brandrisiko.
- De er nemme at tænde og slukke.
- Det er sjældent, at batterierne skal udskiftes.
- De er en tro kopi af naturlige stearinlys.
-De er gode for din sundhed.
- De er perfekte, når du har børn eller husdyr.

Almindelige vokslys har det også med at dryppe på duge, borde samt efterlade en masse stearin i en lysestage. Det kan være utrolig tidskrævende at fjerne voks fra disse ting. Det slipper du for ved at bruge LED stearinlys.

Trådløse LED juletræslys er sikkert for voksne, børn og husdyr

Julen er tiden, hvor hele familien samles og hygger sig sammen. Vil du gøre julen ekstra hyggelig for alle, er det en god idé at investere i eksempelvis trådløse LED juletræslys med bevægelig flamme, LED adventslys, LED fyrfadslys med timer og andre LEDlys.

Ikke nok med at indeklimaet bliver bedre med LED stearinlys, så undgår du også brandfaren. Der er ingen børn eller husdyr, som brænder sig, når I går rundt om juletræet eller en kalenderdekoration, du glemmer at puste ud, inden du går i seng.

Ved hjælp af LED lys med fjernbetjening til juletræet undgår I også at falde over ledningen, mens I synger ”Højt fra træets grønne top”. LED stearinlys er et rigtig godt alternativ i mange henseender og er derfor velegnet til en del forskellige formål.

LED lys med batteri er godt for dit helbred

Undersøgelser har vist, at brug af almindelige stearinlys ikke er godt for dit helbred. Der sendes nemlig skadelige stoffer ud i rummet, hver gang du tænder et stearinlys. Disse partikler bliver hængende i luften i lang tid og skaber et dårligt indeklima, der er skadeligt for dine lunger.

Bruger du derimod hyggelige batteri stearinlys, kan du tænde alle de lys, du vil uden, at det går ud over indeklimaet og derved dit helbred. Ønsker du at læse mere om levende lys og helbredsmæssige problemer, kan du besøge Astma-Allergi forbundets hjemmeside.

Find billige stearinlys, billige bloklys og billige LED lys i høj kvalitet

Er du på jagt efter billige lys i en høj kvalitet? Så bør du kigge nærmere på vores sortiment. Du finder altid et godt udvalg, og der kommer løbende nye produkter til. Om du skal bruge billige stearinlys, billige bloklys eller andre billige LED lys med en lang levetid, finder du det her i vores sortiment.

Tag et kig på vores flotte LED bloklys, smukke LED kertelys, hyggelige LED juletræslys eller hvad du lige er på udkig efter. Der er helt sikkert et LED lys, der falder i din smag samt vil passe perfekt ind i dit hjem.