Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lommelygte og Pandelamper

Her finder du vores udvalg af lommelygter og pandelamper. Vi tilbyder forskellige typer af lommelygter og pandelamper, så du kan vælge den model, du foretrækker. Disse typer af lygter er perfekte til at have med på farten eller i dit hjem.

I og med at vi forhandler LED lygter får du kraftigere og bedre lygter end, hvis du vælger en traditionel lygte. Alle vores lommelygter og pandelamper er udelukkende valgt på baggrund af kvalitet til markedets bedste priser.

En LED pandelampe er ideel til de aktive gøremål

En pandelampe giver dig håndfrit lys og er et godt valg til mange aktive gøremål. Det kan være alt lige fra en gå tur med hunden til camping, hiking og meget mere.

Uanset om du skal sætte dit telt op om efter mørkets frembrud, cykle i mørke, eller hvis du bare er på udkig efter noget på dit loft, er der intet lys så smart som pandelamper LED. En god pandelampe kan desuden give et godt arbejdslys, da du kan fokusere lyset netop der, hvor du ønsker.

Der er intet, der slår bekvemmeligheden ved den belysning, der tilbydes af en pandelygte. Vælger du en LED lygte, kan du være sikker på, at den både er robust, energieffektiv og holdbar.

Mange pandelamper er ydermere forsynet med flere indstillinger, så du kan indstille, hvor fokuseret eller kraftigt lyset skal være.

Populære i Lommelygte og Pandelamper

Få lys til løbeturen og bliv set af andre trafikanter med en pandelampe til løb

Ønsker du lys til løbeturen, er en løbe pandelampe en god løsning. Løber du tit, når det er mørkt, er pandelamper til løb ikke kun praktisk, men også sikkert.

Udover at du med en pandelampe løb kan se, hvor du løber henne, kan andre trafikanter ydermere nemmere få øje på dig. Ligeledes er det værd at kigge efter en pandelygte til løb med et rødt lys bagerst på remmen, da dette gør dig mere synlig i trafikken.

Fordelen ved en kraftig pandelampe og løbelampe er, at du ikke kun kan bruge den som lys til løb, men også til mange andre aktive og fysiske ting, da du har hænderne fri.

Den monteres nemt på dit hoved og giver et godt lys ned fra din pande, så du kan motionere på andre måder med din pandelampe LED på hovedet.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af en pandelygte?

Leder du efter den bedste pandelampe, men ved du ikke, hvad du skal købe? Der er flere faktorer, du skal være opmærksom på for at finde en LED lygte, der kan opfylde dine ønsker og behov.

Det er især værd at bemærke, hvor langt de forskellige pandelygter kan lyse frem. Der er stor forskel på dette fra pande lampe til pandelampe. I vores sortiment finder du billige pandelamper, der kan lyse alt lige fra 20 meter og op til 100 meter frem. Hvad du skal vælge kommer an på formålet.

En anden faktor er driftstiden. Denne specifikation giver dig en fornemmelse af, hvor lang tid din pandelampe kan holde, når den er fuldt opladet. Samtidigt er det en fordel at tjekke vægten, så du ikke ender med en model til dit hoved, der vejer alt for meget.

Sidst men ikke mindst skal du tjekke, at pandelampen kan bruges udenfor, hvis dette er tanken. Det gør du ved at kigge efter, om lygten har den rigtige IP-klassificering.

Lommelygter til ethvert behov

Hos PlusLED fokuserer vi på at tilbyde lommelygter og stavlygter i høj kvalitet til ethvert behov. Vores LED lommelygter er nøje udvalgte, da vi ønsker, at du ender med en super kraftig lommelygte, der opfylder netop dit lysbehov.

Du finder lommelygter LED til alle formål, der både er kraftige, pålidelige og kompakte. Uanset om du ønsker en god lommelygte eller en lille lommelygte, er der en model for dig. Du kan desuden investere i en stavlygte eller en lomme lygte med forskellige indstillinger.

Hvad er en LED lommelygte?

LED lommelygter er teknologisk avancerede, og du kan bruge dem til så meget mere end simple husstandsbehov. De er mere effektive og kraftige lommelygter end almindelige lommelygter. Udover at det er en kraftig LED lygte, er de også meget pålidelige.

Der er mange fordele ved at have en lommelygte LED og de korrekte batterier lige ved hånden på alle tidspunkter. Ønsker du endvidere at have en kraftig LED lommelygte med på farten, er det desuden en mulighed at vælge en mini lommelygte.

Med en kraftig lommelygte kan du få lys i mange situationer

Den bedste LED lommelygte, og LED lommelygter generelt, udsender lys præcis på de steder, hvor du har brug for det. En kraftig lygte er praktisk i mange forskellige situationer. Du kan blandt andet tage din lommelygte med i bilen eller på en campingplads, så du altid kan se i mørke samt:

- Jagt

- Fisketur

- Udendørs sport

- Opgaver i hjemmet

- Og mange andre situationer

LED lommelygter er en praktisk genstand, som alle burde have i hjemmet. At vælge sådan en type lommelygte er ikke kun mere omkostningseffektivt, men også mere miljøvenligt. Selvom disse lygter kan være dyrere end de almindelige, kræver de færre batterier, hvorfor det vil være billigere for dig i længden. Batterierne holder nemlig normalt meget længere i LED lommelygter end ikke-LED lommelygter. 

Mangler du en meget kraftig lommelygte, anbefaler vi derudover, at du kigger efter lommelygter med CREE XPG chip. Disse er yderst kraftige lommelygter, der kan klare stort set alle former for lygteopgaver.

Køb billige lommelygter og en billig pandelampe i meget høj kvalitet hos PlusLED

Leder du efter et godt LED lommelygte tilbud eller gode pandelamper tilbud? Så skal du kigge videre her på denne side. Vi har altid et bredt udvalg af pandelygter og stavlygter til ekstra skarpe priser.

Du skal aldrig bekymre dig om kvaliteten, da det er vigtigt for os, at du ender med et produkt, som du har glæde og gavn af mange år frem i tiden. Selvom du kan finde en pandelampe billig eller en lommelygte til en billig pris, kan du altid være sikker på, at lygterne er i den højeste kvalitet