Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Mobilholder til bilen | med sugekop | perfekt til forruden

Varenummer: 72312
Denne mobilholder til bilen er designet til mobil, tablets eller navigation og kan monteres på enhver glat overflade, f.eks. forruden i din bil. Den kan roteres 360 grader og klemmens bredde kan justeres fra 65mm til 150mm. Holderen har en sugekop, der giver en stærk og pålidelig fastgørelse, og den kan nemt fjernes uden at efterlade mærker eller rester. Du kan justere holderen efter behov og skifte mellem vandret og lodret orientering.

99 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Mobilholder til bilen | med sugekop | perfekt til forruden"

Mobilholder til bilen med sugekop

En mobilholder til bilen er en uundværlig enhed, der gør det nemt og sikkert at bruge din mobil, tablet eller navigationssystem, mens du kører. Denne universelle mobilholder er designet til tablets mellem 7" og 8" og kan nemt monteres på enhver glat overflade, såsom forruden i din bil. Monteringen er hurtig og nem - bare tryk på klemmen for at fastgøre holderen, og slip klemmen for at fjerne den fra den faste overflade.

Mobilholder med fleksibilitet og justerbarhed

Mobilholderen til bilen kan roteres 360 grader, hvilket giver dig mulighed for at justere den i den perfekte betragtningsvinkel. Klemmens bredde kan også justeres fra 65mm til 150mm, så den passer til forskellige tablets og navigationssystemer.

Nem og bekvem brug

Denne mobilholder er designet med brugervenlighed i tankerne. Den har en sugekop, der giver en stærk og pålidelig fastgørelse på forruden, men kan også nemt fjernes uden at efterlade mærker eller rester. Du kan også justere holderen efter behov og skifte mellem vandret og lodret orientering.

Yderligere information "Mobilholder til bilen | med sugekop | perfekt til forruden"
Farve: Sort
EAN 5901299908914
Kompabilitet Klemmens bredde kan også justeres fra 65mm til 150mm
Info 1 Holderen kan rotere 360 grader
EAN 5901299908914

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ