Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Musemåtte til gaming | Sort | 440x354x4mm

Varenummer: 72314
Denne gamer musemåtte i sort er designet til at levere høj kvalitet og holdbarhed til spillere. Med en størrelse på 440x354x4mm passer den til enhvert gamer set-up. Musemåtten er kompatibel med både laser- og optiske mus, og dens stofkvalitet giver høj hastighed og præcis kontrol af musebevægelser under spil. Den har en anti-slip bund lavet af gummi, der sikrer, at den forbliver på plads under intense spilsessioner.

79 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Musemåtte til gaming | Sort | 440x354x4mm "

Gamer musemåtte sort - Høj kvalitet og holdbarhed

Denne gamer musemåtte er designet specielt til spillere og leverer en høj kvalitet og holdbarhed. Med en størrelse på 440x354x4mm passer den til enhvert gamer set-up. Musemåtten er kompatibel med både laser- og optiske mus, og dens højkvalitets overflade sikrer hurtig og præcis musebevægelse under spil.

Optimer din spiloplevelse

Musemåttens stof kvalitet giver en høj hastighed af musebevægelse og en fremragende kontrol. Uanset om du spiller hurtige first-person shooters eller strategiske spil, giver denne musemåtte dig den nødvendige præcision og bevægelsesfrihed til at dominere dine modstandere.

Anti-slip musemåtte design

For at sikre, at musemåtten forbliver på plads under intense spilsessioner, er bunden lavet af anti-slip gummi. Dette forhindrer, at musemåtten glider rundt på skrivebordet og sikrer en stabil og pålidelig ydeevne.

Kompatibilitet og alsidighed

Denne musemåtte er kompatibel med alle typer mus, herunder laser- og optiske mus. Uanset hvilken type mus du bruger, kan du være sikker på, at denne musemåtte vil give dig den nødvendige præcision og kontrol.

Holdbar og stilfuld gamer musemåtte

Denne gamer musemåtte i sort er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den sorte farve og moderne design passer perfekt ind i ethvert spilopstilling og tilføjer et strejf af elegance til dit skrivebord.

Yderligere information "Musemåtte til gaming | Sort | 440x354x4mm "
Farve: Sort
EAN 5901299908518
Dimension 440x354x4mm
EAN 5901299908518

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ