Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

SwitchBot

Stort udvalg af Switch Bot produkter i Danmark !

Her på siden finder du et stort udvalg af produkter fra SwitchBot. Kendetegnet ved høj kvalitet, innovative løsninger og en super skarp pris. Med disse faktorer i hånden, er du sikret en god oplevelse fra starten. Produkterne fra SwitchBot er super nemme at anvende og kræver ikke de store tekniske evner. 

De produkter du finder her på siden kan derfor anvendes af langt de fleste. De fleste af produkterne kan hurtigt tages i brug, uden behov for en besværlig opsætningsguide med øjnene begravet i lange manualer. Simpelt og enkelt. Sådan som det burde være. 

Enkle og brugervenlige Smart Home produkter

En af de største fordele ved SwitchBot produkterne, er deres enorme brugervenlige design. Både det fysiske som du oplever når du står med produktet i hånden, men i lige så høj grad det softwaremæssige aspekt, som du oplever når du betjener produktet via App til smartphone. Alt er strømlinet og gennemarbejdet til mindste detalje. Du vil opleve en super enkel opsætningsguide, som består af ganske få trin, fra første opstart, til færdig installation. 

SwitchBot er et enormt lækkert produkt at arbejde med og gør smart home teknologi tilgængeligt for langt de fleste mennesker. Produkternes enkle funktion gør desuden at man har kunnet designe dem i et kompakt format, som betyder at enhederne ikke fylder ret meget. Samtidig med at produkterne er energieffektive og fornuftigt prissat. Du får desuden en overraskende lang levetid på de produkter som anvender batteri.


Populære i SwitchBot

Virker SwitchBot med Google Home og Homekit ?

Størstedelen af sortimentet fra Switchbot er fuldt ud kompatibelt med Amazon Alexa, Google Home samt Siri. Du kan dermed integrere produkterne fra SwitchBot med dine øvrige smart home produkter via de enkelte smart apps som eksempelvis Google Home. Du får dermed mulighed for at opsætte nogle rutiner og scener, hvor dine forskellige enheder kan fungerer i symbiose med hinanden.

Dog kræver det tilkøb af SwitchBot Hub Mini, fordi de fleste switchbot produkter fungerer via bluetooth long range teknologi. SwitchBot produktet kobles til denne Hub, som har adgang til internettet. Herigennem kan du så styre SwitchBot produktet via app'en, fra hvor end du måtte befinde dig verden. Samt gennem diverse kompatible apps. og systemer som eksempelvis Google Home, Alexa og Siri.

Kræver SwitchBot en smart hub eller bridge ?

Størstedelen af produkterne fra SwitchBot fungerer via Bluetooth Long Range teknologi. Dette gør at du kan styre produkterne uden en bridge, hvis blot du befinder dig tæt nok på. Hvis du ønsker at styre produkterne via Wi-Fi som giver adgang til integration med systemer som Google Home, HomeKit osv. Så kræver det at du tilkøber en SwitchBot Hub Mini som du finder her på siden. 

Denne hub har både Wi-Fi, Bluetooth og Infrarød teknologi indbygget. Dermed åbner du op for, at kunne styre produkterne fra hvor end du befinder dig i verden, så længe du blot har adgang til internettet.

Hvad er fordelen ved SwitchBot ? 

Brugervenlighed, funktion, design og kompatibilitet. Disse punkter beskriver ret godt hvad der gør SwitchBot unikt. Du får er super simpelt produkt, med høj brugervenlighed og stabil funktion. Produkterne kan kombineres på kryds og tværs, for at opfylde netop det behov du måtte have. 

Derudover er en lang række af produkterne batteridrevne. Du behøver derfor ikke trække lange kabler for at få produkterne til at virke. Det er derfor også super nemt at ændre opsætning hvis behovet skifter. Produkterne anvender almindelige batterier, som vi alle anvende i hverdagen. Det er derfor super nemt at skifte, hvis de skulle løbe tør. Produkterne fra SwitchBot har dog et meget lavt energiforbrug, hvilket betyder at batterierne har en meget lang levetid.  

Hvad kan jeg bruge Switchbot til ?

Hvis du eksempelvis er træt af at skulle trykke på din kaffemaskine om morgenen, kan du påsætte en SwitchBot Bot på din kaffemaskine. Denne SwitchBot bot, som egentlig er en automatisk “tryk” robot, programmerer du så til at trykke ind på den “tænd” knap som i forvejen sidder på maskinen. Det betyder grundlæggende, at du kan gøre en ny eller gammel kaffemaskine trådløs. Ihvertfald de funktioner som kan aktiveres ved et tryk på en knap. 

Derudover kan det også være en fornuftig løsning hvis du ofte glemmer at slukke kaffemaskinen eller lignende strømslugende apparater i hjemmet. Ved at kombinere SwitchBot Hub Mini med SwitchBot bot, kan du nemlig trykke på tænd/sluk kontakten på din maskiner, selvom du er ude af huset. 

Switchbot laver en lang række af forskellige produkter. Alle har innovation tilfælles og tilbyder nogle simple løsninger, på hverdagens knap så sjove arbejdsopgaver. Eksempelvis kan du med SwitchBot Curtain, gøre dine gardiner og lameller smart home parate med automatiske funktioner. 

SwitchBot Curtain enheden monteres på gardinstangen / skinnen, hvor den kan kører frem og tilbage. Det betyder at du med denne SwitchBot monteret, kan programmere den robotten, til at trække gardinerne fra om morgen, samt trække dem for igen når det bliver aften. 

Mulighederne er mange med produkter fra SwitchBot. Dette betyder også at de kreative tanker kan få frit spil. Man kan nemt og hurtigt sammensætte nogle af de populære produkter som løser mere komplekse opgaver i hverdagen. Eksempelvis temperatur/fugt måler, overvågningskamera, bevægelsessensor og meget mere.

Udskiftning af batteri i SwitchBot

En stor del af de forskellige produkter fra SwitchBot er batteridrevne. Enkelte produkter kræver en fast strømtilslutning. Kabel medfølger til disse produkter, som oftest anvender USB til Micro USB. Det er super nemt at udskifte batteriet på SwitchBot enhederne. De anvender almindelige batterier, som knapcelle og AAA batteri typerne. Du finder vores store udvalg af batterier lige her!. 

Eftersom SwitchBot har valgt at anvende almindelige forbruger batterier, kan du derfor være sikker på at du altid har mulighed for at udskifte batteriet hurtigt, hvis det skulle løbe tør. Netop denne type batteri, kan købes over hele landet og samtidigt ofte er at finde i rigelige mængder i de fleste husstande. 

Det kan dog være en fordel at anvende genopladelige batterier, som du finder et stort udvalg af lige her!. Så slipper du for at have et større lager af batterier, men kan blot købe nogle få som du så genoplader og kan bruge igen og igen. Det er både godt for miljøet og ofte billigere i længden.