Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Switchbot Tilbehør

Udvid dit switchbot-økosystem: Tilbehør til smartere hjemmeautomatisering

SwitchBot er kendt for at levere innovative løsninger til smart hjemme automatisering, og deres sortiment af tilbehør gør det endnu lettere at gøre dit hjem intelligent og effektivt. Uanset om det er solcellepaneler, keypads, NFC-kort, fjernbetjeninger eller tags/NFC-chips, har SwitchBot tilbehør til at opfylde dine behov og tilføje ekstra funktionalitet til din smarte hjemmeautomatisering.

SwitchBot solcellepanel: Bæredygtig energi til din smarte enhed

SwitchBot solcellepanel er det perfekte tilbehør til dine switchbot curtain enheder. Med dette solcellepanel kan du forsyne dine enheder med bæredygtig energi ved at udnytte solens kraft. Det er nemt at installere, og det hjælper med at forlænge batterilevetiden på dine switchbot-enheder, hvilket betyder mindre vedligeholdelse og mere effektivitet i dit smarte hjem.

SwitchBot keypad: Praktisk adgangskontrol til dit hjem

SwitchBot Keypad er en bekvem måde at styre dine nuværende døre på. Det er ideelt til at sikre adgang til specifikke rum eller dine hovdedøre i dit hjem og tilbyder en problemfri og sikker måde at administrere dit smarte hjem på.

Populære i Switchbot Tilbehør

SwitchBot Card: Smarte adgangsløsninger i lommen

SwitchBot Card giver dig mulighed for at styre dine SwitchBot keypad enheder med en enkel berøring. Dette smarte adgangskort kan tilpasses til at udføre forskellige handlinger med en let berøring på enhederne. Det er en hurtig og nem måde at tilpasse din hjemmeautomatisering og gøre hverdagen mere bekvem. Kortene kan også vidergives til venner eller familie for nem og hurtig adgang.

SwitchBot Remote: Fjernstyring i din hånd

Med SwitchBot Remote kan du have komplet fjernstyring over dine SwitchBot-enheder. Denne praktiske fjernbetjening giver dig mulighed for at tænde, slukke eller justere dine enheder med et enkelt tryk. Det er ideelt, når du ønsker at ændre indstillingerne på dine apparater uden at bruge din smartphone.