Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

WiFi Stikkontakt & Smart Plug

Den perfekte løsning til dig som ønsker en smart stikkontakt med mange muligheder for fjernstyring

En smart stikkontakt, også kaldet smartplug, er praktisk på mange forskellige måder. Med trådløse stikkontakter og afbrydere kan du opgradere dit hjem på ingen tid.

En WiFi stikkontakt er i stand til at blive brugt med stort set ethvert elektrisk apparat. Herved skal du ikke længere bekymre dig om at efterlade et tændt strygejern eller en tændt kaffemaskine derhjemme. Disse fjernbetjente stikkontakter har nemlig en enkel tænd og sluk kontakt samt styring, så du kan betjene dine elektriske apparater selv, når du ikke er hjemme.

WiFi stikkontakter kommer i mange former og kan findes til priser, der passer til alle budgetter. De er også en af de mest effektive enheder i ethvert smart hjem og er nemme at opsætte. De gør dit liv lettere, giver dig ekstra ro i sindet og sparer dig tid og penge.

Vi har et udvalg af WiFi stikkontakter, så du kan finde den rette WiFi afbryder til dine behov. Du skal være opmærksom på, at varianterne som regel fungerer alene med deres egne apps. Dog er nogle kompatible med forskelligartede systemer.

Hvad er en WiFi smart stikkontakt ?

En WiFi kontakt er en enhed, der placeres mellem en almindelig stik kontakt og den enhed, du tilslutter. I stedet for at sætte kaffemaskinen eller fjernsynet i en almindelig stikkontakt på væggen, skal du sætte enheden i den smarte stikkontakt.

Med en Wi-Fi kontakt får du mere kontrol over dine elektriske apparater. En fjernbetjent stikkontakt gør det eksempelvis muligt at styre dine apparater nemt og hurtigt med trådløs tænd og sluk. Det giver dig ligeledes mulighed for at indstille en enhed til at tænde eller slukke på et planlagt tidspunkt.

En WiFi stikkontakt gør altså dit apparat smart øjeblikkeligt. Hvis du for eksempel har sat en almindelig lampe eller en gammel kaffemaskine i dine intelligente stikkontakter, kan du med denne stikkontakt straks tænde og slukke for apparatet. 

Det kan foregå alle steder fra dit hjem eller uden for hjemmet.

Populære i WiFi Stikkontakt & Smart Plug

Sådan kommer du i gang med at bruge din WiFi kontakt

Hvis du ikke er teknisk dygtig, skal du ikke være fortvivlet. Der er ingen smart kontakt, som er nemmere at komme i gang med at bruge end en WiFi styret stikkontakt. Grundlæggende sætter du den i væggen og derefter en enhed – som kaffemaskine, lamper eller fjernsyn – i stikket.

Dit første skridt er at beslutte hvilken enhed eller hvilket apparat, du ønsker at koble til en fjernbetjent afbryder. Derefter skal du downloade den nødvendige app på din smartphone eller tablet og parre den intelligente stikkontakt med appen. Nu har du en app styret stikkontakt.

Tilslut din trådløse stikkontakt til din taleassistent, hvis det er muligt. Det vil give dig mulighed for at styre stikket med stemmekommandoer. 

Brug en smart kontakt i din morgenrutine

De fleste af os har travlt om morgenen. Fremfor at skynde dig ud af sengen, når alarmen går i gang, for at nå det hele, kan du justere din wireless stikkontakt til at klare det for dig.

Lad eksempelvis dine trådløse stikkontakter tænde for kaffemaskinen om morgenen, så du står op til friskbrygget kaffe. Du skal kun huske at planlægge dette aftenen før eller sørge for at tænde for din kaffemaskine, når du står ud af sengen.

Derudover behøver du heller ikke at bruge en masse tid om morgenen på at sørge for, at alle apparater er slukkede, inden du forlader hjemmet.

Få det til at se ud, som om du er hjemme, når du er væk med en fjernbetjent stikkontakt

Smarte stikkontakter er afgørende for at hjælpe med at afværge ubudne gæster. Ved at tænde og slukke lyset eller andre enheder med hjælp fra en timer til stikkontakt, kan du få det til at se ud som om, at der er nogen hjemme – selv når du er på arbejde eller på ferie.

En stikkontakt med timer gør det muligt for dig at planlægge, hvornår lyset skal tændes og slukkes i dit hjem. Har den ikke en timer, kan du i stedet selv vælge at styre lyset via en app på din telefon.

Skab mere tryghed med en trådløs stikkontakt

 I dag er der så mange enheder i hjemmet, der kan forårsage en brand, hvis de er efterladt uden opsyn såsom glattejern, strygejern og varmeapparater.

 Fjernbetjente stikkontakter kan give dig en vis tryghed i forhold til, at du kan slukke for dem når som helst via din telefon eller tablet.

 Med WiFi stikkontakter kan du altså nemt slukke for dine elektriske apparater, hvis du bliver i tvivl i forhold til, om du har glemt det.

Spar penge med WiFi stikkontakter med indbygget elmåler

Hvis dine lamper og elektriske apparater kan slukkes uanset, hvor du er henne, kan du reducere dit elforbrug og din elregning med trådløse kontakter. Desuden kan du sikre, at du aldrig lader et lys stå tændt hele natten, da du kan slukke det direkte fra dit soveværelse.

Har du glemt at slukke for fjernsynet, inden du tog hjemmefra om morgenen, kan du ligeledes sørge for, at det ikke står tændt hele dagen. Det kan betyde, at du i sidste ende opnår besparelser og reducerer dit elforbrug.

Sådan vælger du en WiFi styret stikkontakt med energimåler til dine behov

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til smarte stikkontakter. Som regel kan en fjernstyret stikkontakt benyttes alene blot ved brug af en app, men nogle varianter kan også kobles sammen med forskellige systemer.

Hvis du ønsker at lave et smart hjem med flere produkter, er det derfor vigtigt, at du vælger WiFi stikkontakter, der kan bruges sammen med dit smart hjem-system. Har du investeret i andre smart hjem-produkter, er det derfor en fordel, at de kan arbejde sammen, så de kan tilsluttes til andre produkter.

Måske har du allerede en taleassistent, såsom Amazon Alexa eller Google Home? I dette tilfælde er det en god ide at købe en stikkontakt, der er kompatibel med disse systemer.

På den måde kan du ikke kun styre kontakten fra din telefon, men også med din stemme. De fleste stik kontakter er kompatible med mere end en enkelt taleassistent, men du bør naturligvis altid tjekke dette først.

Hos PlusLED tilbyder vi flere WiFi stikkontakter og afbrydere, så du kan finde den rette til dig og dit smart hjem-system. Vores produkter sælges til skarpe, så du kan altid finde billige stikkontakter til dit hjem.

Trådløs stikkontakt med strømmåler

En trådløs stikdåse, også kendt som en smart plug, giver dig mulighed for at gøre dit hjem intelligent på ingen tid. Det er nemlig en fjernbetjent stikkontakt, som du kan betjene fra din mobiltelefon via en app. Det smarte ved en trådløs kontakt er, at den kan bruges med stort set enhver elektrisk enhed i din bolig.

Med hjælp fra en trådløs stikkontakt fra PlusLED kan du altså tænde og slukke for diverse elektriske apparater i huset, der er tilsluttet til den pågældende kontakt. På den måde kan du tænde og slukke for dine lamper, din brødrister, din kaffemaskine eller noget helt fjerde nemt og hurtigt uanset, om du er derhjemme eller på arbejde.

Gør dit hjem intelligent med en fjernbetjent stikkontakt

Takket være en stikkontakt fjernbetjent kan du gøre dit hjem mere intelligent. Uanset hvor du befinder dig henne, kan du med en fjernbetjent stikkontakt, tjekke, tænde eller slukke for diverse ting i din bolig selv, når du ikke er hjemme.

Med fjernbetjente stikkontakter er dine anvendelsesmuligheder mange, og det er helt op til dig selv, hvordan du ønsker at bruge dem. Det kan være irriterende altid at huske på at tjekke, om du har slukket for din kaffemaskine om morgenen. Men med disse stikkontanter behøver du ikke længere at være i tvivl, da du blot kan klare det hele over din mobiltelefon. 

Fordelen ved trådløse stikkontakter er altså, at du aldrig igen skal bekymre dig om, hvorvidt du har husket at tænde eller slukke forskellige apparater, inden du er taget hjemmefra.

En trådløs kontakt er en besparende løsning 

Hvis du kan slukke for dine elektriske enheder lige meget, om du er derhjemme eller ej, er det muligt at reducere din elregning med en trådløs stikdåse. Vi har alle sammen prøvet at tage hjemmefra med en masse tændte lamper eller et tændt fjernsyn.

Gør du dette tit, kan det ende med at have en stor indvirkning på din elregning. I stedet for at lade det hele stå tændt og smide penge ud ad vinduet kan du investere i fjernbetjente stikkontakter, så du kan slukke for dine apparater uanset tid og sted, når du glemmer det.