Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee Controller / Zigbee LED Driver

LED RGB controller med Zigbee til din LED strip

Tag dit smart home til et nyt niveau, med Zigbee LED controllere til dine lysbånd og LED strip. Brugervenlig og nem opsætning, som gør at du super hurtigt kan integrere denne type controller med dit nuværende zigbee system. Hvis du ikke har tidligere erfaring med Zigbee systemet, så finder du her på PlusLED, alt hvad du skal bruge for at komme nemt og hurtigt i gang med dit smart home. 

Hvis du ønsker at kunne styre din 12v eller 24v LED strip via fjernkontrol og app styring, kan du med fordel tilføje en zigbee driver som du finder et stort udvalg af på denne side. Her får altså en super fornuftigt tilføjelse til din smart home opsætning, som kan give en intelligent styring af hjemmet. ‘

Denne form for LED driver 12v og LED driver 24v, er nemlig udviklet til nutidens smart home. Med indbygget zigbee protokol, som helt enkelt betyder at driveren kobler sig på det mesh netværk, som din Zigbee smart hub genererer sammen med dine resterende Zigbee kompatible produkter. Det eneste der kræves udover zigbee controlleren, er derfor en Zigbee kompatibel Hub / Bridge, som eksempelvis Sonoff Zigbee Bridge eller Philips Hue Bridge.

Udvid dit smart home med trådløse lamper og smart belysning

Med en Zigbee controller kan du hurtigt og nemt, omdanne dine LED strips til et moderne smart home produkt. Du finder i denne kategori et stort udvalg af forskellige controllere og drivere, som kan gøre din styring af LED belysning 12v og 24v LED bånd helt automatisk. Du kan betjene dine produkter via forskellige Apps, og kan nemt og enkelt tilføje belysnings produkterne til eksempelvis din Hue app. Så kan du kontrollere dine LED bånd, på samme måde og platform som dine øvrige smart home produkter fra eks. Philips Hue og lignende trådløs LED lys.

Populære i Zigbee Controller / Zigbee LED Driver

Stort udvalg af intelligente LED driver dæmpbar til din RGB LED strip

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af LED strip i både 12V, 24V, og 230V. Du finder lysbånd og lysstrips i en lang række forskellige farver, lige fra de almindelige kolde og hvide farver, og videre til de fantastiske kulørte RGB farver. Det brede udvalg giver et hav af muligheder for intelligent belysning, og LED strips kan anvendes næsten alle steder. Eftersom at du både finder strips som er til indendørs brug, men også flere udgaver som er indkapslet med et beskyttende lag og som dermed er klargjort til udendørs brug. Vær opmærksom på IP-klassificeringen som du finder under produktinformationen på din ønskede LED strip. 

Sammensæt din egen Zigbee LED strip med en kompatibel RGBW LED strip driver

Du kan med en Zigbee controller omdanne enhver 12v og 24v LED strip til et vaskeægte smarthome produkt. Opsætningen er super simpel, du skal blot være opmærksom på hvilken slags controller du skal bruge. Dit valg afhænger nemlig af flere faktorer, såsom om din LED strip kun kan lyse i én farve, hvide nuancer, eller har hele farvepaletten med fuld RGB. Det kræver nemlig at du anvender den korrekte controller, for at opnå den fulde funktionalitet af din nye Zigbee controller og LED strip. Hos PlusLED finder du et stort udvalg af både LED strips og tilhørende drivere. Du kan derfor hurtigt komme i gang med dit projekt. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, så du hurtigt og nemt kan komme i mål med dine ønsker til belysning.

Trådløs lysstyring af LED lysbånd som gør din hverdag nemmere

Med en Zigbee LED controller, har det aldrig været nemmere at gøre dit smart home, lidt smartere. Du kan med denne opsætning, montere LED strips rundt omkring i hjemmet eller i virksomheden. Sammensat med en Zigbee driver kan du styre din belysning via din smartphone. Det gør det super nemt at opsætte scener og timere. Således at du altid kan tænde og slukke din belysning, uafhængigt af din position i verden. Det kræver blot at din Zigbee bridge altid har adgang til internettet, og din smartphone ligeledes har en internet forbindelse.

Kontroller dit smart belysning via stemmestyring, med Google Home og Amazon Alexa.

Med en zigbee controller til dit smart home, kan du integrere denne driver med din Google Home eller Amazon Alexa konto, og på den måde åbne op for stemmestyringen, som du måske kender fra lignende produkter. Du kan dermed håndfri og intuitivt, opleve fuld trådløs styring af din belysning fra alle steder i hjemmet. Så længe du blot opholder dig inden for rækkevidden af mikrofonen på dit stemmestyrings produkt. Når først din Zigbee driver er opsat med din foretrukne belysnings app, er det nemt at integrere disse forbindelser med tjenesterne fra bl.a. Google og Amazon.