Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee Gateway / Bridge

I denne kategori har du mulighed for at finde en Zigbee gateway eller en Zigbee bridge. En Zigbee gateway er den optimale løsning for dig, der ønsker at styre alle dine Zigbee-produkter og enheder på en smart og nem måde. Tag et kig her på siden og find din Zigbee bridge.

Hvad er en Zigbee gateway?

Zigbee kan betegnes som værende et mesh-netværk, der giver dig mulighed for at betjene alle dine Zigbee-enheder.

Selvom at mange produkter i dag er forsynet med en integreret Zigbee-protokol, er det stadig som regel en fordel med en Zigbee gateway. Denne gateway kan tilkobles din Wi-Fi-router, så du herefter kan betjene de forskellige systemer.

Med en Zigbee gateway kan du derfor være sikker på, at alle de forskellige Zigbee-systemer kan samarbejde og snakke med hinanden. Det er nemlig din gateway, der bestemmer, hvilke enheder som er kompatible med netop dit system.

Det kan for eksempel være, at du ønsker din Zigbee lysdæmper skal kommunikere med dine Zigbee lamper, dit Zigbee relæ eller noget helt andet. En Zigbee gateway kan desuden være alt lige fra en Philips Hue gateway til en ZBBridge Sonoff (Sonoff ZBBridge).

Populære i Zigbee Gateway / Bridge

Brug en Philips Hue Bridge som din Zigbee bridge
Hvis du mangler en Zigbee bridge eller gateway til dit smart hjem, kan en Philips Hue bro eller en Philips Hue hub være en oplagt mulighed. Her hos PlusLED finder du netop denne gateway, som er yderst kraftig og hurtig sammenlignet med ældre udgaver. Ydermere er den nem og hurtig at installere, så du ikke skal bruge lang tid på dette.
Med hjælp fra en Hue Bridge er det muligt at styre helt op til 50 forskellige pærer, lamper og lyskilder samt diverse tilbehør. Derudover er en Philips Hue Bridge kompatibel med både Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa og SmartThings- såfremt selve produktet også er kompatibel med disse systemer.