Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee Lysdæmper & Zigbee Relæ

Vælg en Zigbee dimmer eller Zigbee box relæ

Er du på udkig efter en Zigbee lysdæmper eller et Zigbee relæ? Så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig et godt udvalg af forskellige produkter, der vil passer perfekt til dit smart hjem.

Har du spørgsmål til valg af lysdæmper eller relæ, eller mangler du nogle informationer, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad er Zigbee?

Zigbee kan kaldes for selveste hjernen og hjertet samt et mesh-netværk, når det kommer til dit Smart Home. Det er nemlig en fremragende måde til at få en sikker og lokal adgang til de forskellige enheder og produkter i dit intelligente smart hjem.

Med Zigbee får du altså en form for trådløs protokol og teknologi, som alle enhederne gør brug af, når de skal oprette forbindelse samt kommunikere med hinanden. Det vil sige, at Zigbee er en teknologi, der ligeledes understøtter automatisering.

Derfor er det en yderst god løsning, når du vil betjene og administrere dine smart hjem produkter på den mest optimale måde.

Populære i Zigbee Lysdæmper & Zigbee Relæ

Hvad bruger jeg en Zigbee lysdæmper og en Zigbee LED lysdæmper til?

Vælger du at investere i en Zigbee LED lysdæmper, får du en smart løsning til dine lyskilder i hjemmet. Med sådan en lysdæmper får du mulighed for at styre alle dine dæmpbare lyskilder på en nem og hurtig måde.

Mange af vores Zigbee lysdæmpere kan desuden kaldes for værende en Zigbee lysdæmper Hue eller en Hue lysdæmper. Her er det nemlig muligt at betjene dine dæmpbare lyskilder ved brug af blandt andet Philips Hue-systemet.

Med en Zigbee lysdæmper kan du dæmpe alt lige fra halogenlyskilder til LED-belysning optimalt.

Vælg den Zigbee dimmer, der passer til dine behov

Hvis du mangler en Zigbee lysdæmper, finder du flere forskellige muligheder her i denne kategori. Du finder blandt andet en lysdæmper på ledning med fodtryk, der passer til en standerlampe. Denne lysdæmper skal blot placeres på selve ledningen til dine gulv- eller standerlamper.

Udover denne kan du købe en lysdæmper til ledning, der er ideel til både væglamper og bordlamper. Med denne lysdæmper kan du dæmpe nærmest alle dæmpbare lyskilder, og så skal den bare monteres på lampens ledning.

Passer ingen af disse lysdæmpere til dine behov, kan du vælge en trådløs lysdæmper. Lysdæmperen dæmper diverse lyskilder og kan betjenes via fjedertryk eller et kompatibelt Zigbee-system.

Kobl din Zigbee dæmper sammen med en Zigbee switch

Med en Zigbee switch eller afbryder kan du tænde og slukke for din lyskilde uden problemer. Derudover kan det med nogle af vores Zigbee dæmpere også lade sig gøre at koble dem sammen og styre dem med en Zigbee switch.

Dog er det værd at være opmærksom på, at hvis du bruger en Zigbee switch sammen med en lysdæmper, skal dette ske med hjælp fra en Philips Hue bridge.

Hvad bruger jeg et Zigbee relæ til?

Et Zigbee relæ, også kaldt for et Zigbee relay, giver dig andre løsninger og muligheder end, hvis du gør brug af en lysdæmper.

Med et relæ er det nemlig ikke påkrævet, at dine lyskilder i hjemmet er dæmpbare. Du kan altså bruge dit Zigbee relæ til at tænde og slukke dine lamper eller andre enheder end belysningen.

Derudover kan vores Zigbee relæ betegnes som et Zigbee relæ Hue eller et Philips Hue relæ, da det er kompatibelt med Philips Hue.