Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcelle lanterner

Solcelle lanterne til haven

I denne kategori finder man vores udvalg solcelle lanterner, som er perfekte til haven, terrassen eller hvor man ønsker at skabe en ekstra hyggelig atmosfære. Med solcellelamper slipper man for at skulle skifte lysene i sine lanterner. Lanternerne kommer i forskellige størrelser og former, så der er noget til enhver smag. Solcelle Lamperne er produceret sådan at de minder rigtig meget om ægte lanterner og lysene har oftest specielle funktioner, som får flammen eller lyset til at virke ægte.

Perfekte havelamper med lanterne solcelle

Vores sortiment dækker som tidligere nævnt en bred række af forskellige solcelle lanterner. Her kan man både finde gammeldags lanterner i forskellige størrelser, som passer perfekt til at blive stillet rundt omkring huset eller hvor end man ønsker at skabe en hyggelig atmosfære. Vores sortiment indeholder også lanterner i små glas, som kommer med et hængsel der gør det muligt at hænge det i et træ eller andre steder. Med deres flade bund kan de også sagtens stilles på havebordet, som en ekstra hyggelig belysning og som dekoration.


Populære i Solcelle lanterner

Lanterner solcelle med timer

Flere af vores produkter har indbygget skumringssensor. Dette er en smart funktion hvis man ønsker en hyggelig belysning hver dag, uden at skulle ud at tænde og slukke lanternen hver dag. Selvom man vælger at slukke lanternen så optager den stadig solstråler og lader derfor stadig batteriet - indtil det er fuldt opladet.

Skab en hyggelig atmosfære med lanterner med solceller

Vores sortiment af solcelle lanterner dækker ikke bare over forskellige størrelser af lanterner. Det er muligt at få lanterner, som har en flamme der minder meget om flammen fra et levende lys. Dette kan give en effekt og skabe en atmosfære, som en gammeldags lanterne. Det er også muligt at få lanterner med solcelle lyskæder i glasset. Dette giver et flot og hyggeligt lys, som godt kunne ligne at der er ildfluer inde i glasset. Man finder altså noget for enhver smag.

Solcelle lanterne udendørs giver fleksibilitet

En fællesnævner for hele vores udvalg af solcellelanterne er at de nemme at placere og flytte igen. Man skal ikke bekymre sig om lanterne bliver for varme, afgiver stearin på f.eks. havebordet, hvilket gør at man nemt kan rykke dem rundt. Det eneste man skal sørge for er at de kan modtage sol i løbet af dagen og at solcellepanelet ikke er dækket af snavs eller andet. Solcelle lamperne kan altså både anvendes til at stå på terrassen, hænge i et træ eller stå på havebordet til de hyggelige sommeraftener.