Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcellelampe til bord

Stort udvalg af solcellelamper til bord

Er du på jagt efter ny udendørs belysning, så er en udendørs solcelle bordlampe et rigtigt godt bud. Med en solcellelampe til bord undgår du irriterende strømkabler tværs over havebordet. Bare du husker at placere din nye solcelle lampe et sted hvor enten lampen eller solcellepanelet har mulighed for at blive ramt af solens stråler, som effektivt genoplader din nye solcelle lampe når der er dagslys.

De fleste solcelle bordlamper har en klassificering på IP44 eller mere, og kan derfor godt tåle at stå udenfor selvom det regner. Tjek dog alligevel dette i brugervejledningen, inden bordlampen efterlades.

Mangler du en udendørs bordlampe i din have ?

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af forskellige solcellelamper. Disse lamper kommer i forskellige udformninger. Nogle er bygget således at solcellepanelet forefindes direkte på lampen. Der findes dog også sollamper som kommer med et separat solcellepanel, som blot tilkobles lampen via et kabel. 

Langt de fleste bordlamper er med indbygget solcelle panel, eftersom at det oftest ikke vil være særlig pænt med et ekstern solcellepanel på havebordet. Solcellelamper med eksterne paneler, egner sig derfor bedre til vægmonterede eller bedlamper, hvor der er bedre mulighed for at gemme panelet af vejen.


Populære i Solcellelampe til bord

Vedligeholdelsesfri havebelysning med solcellelampe til bord

Mangler du belysning i haven eller omkring din ejendom, så er udendørsbelysning i form af en batteri bordlampe med solceller til havebordet et forrygende bud på en nem og fleksibel løsning. Fordelen ved denne type belysning er den enorme fleksibilitet. Du kan altid omplacere lampen hvis du ikke føler at du opnår den tilsigtede belysning, og så kan du lade solens energi om at stå for opladningen af lampen. 

Du undgår samtidigt at skulle trække nye kabler på kryds og tværs af din terrasse eller altan, eftersom at solcellepanelet står for genopladningen af din nye batteri lampe. De fleste solcellelamper består nemlig som udgangspunkt af en LED lyskilde, et genopladeligt batteri samt et solcellepanel.

Udendørs LED solcelle lampe med batteri til havebordet

Ønsker du at din udendørs bordlampe automatisk skal tænde når mørket falder på, kan det være en god idé at vælge en solcelle lampe med lyssensor til bordmontering. På den måde kan du undgå at lampen forbruger sit batteri uden grund, og dermed være sikker på at lampen har strøm på batteriet når du skal bruge det. Du kan i mange tilfælde opleve et kraftigere lysudbytte fra solcellelampen, da lampen først vil påbegynde sit forbrug af batteriet, når det er mørkt.

Det betyder grundlæggende, at bordlampen kan fokusere energiforbruget når det er relevant. Som betyder at lysstyrken på nogle bordlamper kan justeres op når det er nødvendigt, på bekostning af batterilevetiden. 

Udendørsbelysning med bord solcellelampe og sensor

Solcellelamper er den type af udendørsbelysning, som er mest simpel og brugervenlig. Alle kan anvende en solcellelampe, da det som oftest ikke kræver særlige egenskaber. Solcellelamper er simpelt udført, og har som oftest blot en enkelt knap med on/off. I nogle tilfælde en timer og en mulighed for justering af lysstyrken. 

Skal du montere lampen på bordet kræver det ingen skruer. Der er heller ingen grund til at trække strøm. Det er derfor et rigtig god løsning til bordet på terrassen eller altanen. Samt er det muligt er tage denne type lampe med på stranden eller cykelturen. Ved at anvende denne type batteri lampe, kan du hurtigt og billigt opsætte mobil belysning som opfylder det behov der måtte være i langt de flestes tilfælde.

Nem bordbelysning med solceller og LED teknologi

At udnytte solens energi er derfor en økonomisk attraktiv løsning, når det kommer til belysningen af udendørsarealer. Solcelle lamper har som oftest en attraktiv pris, som gør det muligt for langt de fleste at erhverve sig produkter med denne teknologi. 

På Plusled.dk finder du et stort udvalg af alverdens solcellelamper. Vi har solcellelamper til vægmontering, til haven, indkørslen og lignende. Du kan helt sikkert finde en batteri lampe som opfylder dit behov for belysning. De fleste solcellelamper er vedligeholdelsesfri. Det er derfor en eftertragtet løsning på diverse belysningsopgaver i en lang række af forskellige situationer, når det handler om mobil udendørs belysning.