Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sonoff NSPanel PRO | Hvid (NSpanel86PW)

Varenummer: 7969

Sonoff NS Panel pro - Hvid farve - Kontrol panel til dine sonoff produkter

Dette Sonoff NSPanel pro er din centrale enhed, der kan styre alle dine smart home enheder og scener ét sted. Dette produkt fungerer som en Zigbee Hub, som gør det muligt at tilføje et stort udvalg af tredjeparts Zigbee 3.0 enheder. Du finder alle vores Sonoff produkter her!

Du kan montere NS Panel pro i væggen eller kombinere den med vores Sonoff Panel holder!

Passer til indbygning i denne indbygningsdåse: Eurodåse | Forfradåse | Ø68mm | Dybde: 73mm

685 kr.

725 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Sonoff NSPanel PRO | Hvid (NSpanel86PW)"

Sonoff NS Panel Pro - Styr dine smart home enheder

Sonoff NS Panel PRO er en alt-i-en kontrolenhed, der giver dig ubegrænset kontrol over alle dine Sonoff enheder. Med dette kontrol panel kan du styre alt lige fra smarte lys, kameraer og sikkerhedssensorer til kontakter og meget mere. Panelet kan styre et ubegrænset antal enheder og er kompatibel med alle SONOFF enheder, fra smarte lys og kameraer til sikkerhedssensorer og afbrydere. 

Det er også designet til at understøtte fremtidige SONOFF enheder. Du kan vælge den side, der skal vises på skærmen, og ændre rækkefølgen, så panelet passer bedre til dine brugsvaner.

Saml dine smart home enheder i ét device

Med dette Sonoff Panel kan du styre forskellige smarte enheder og skifte scener i hjemmet med blot et tryk på en knap. Det er nemt og effektivt. Den kan indstilles til at styre temperaturen i dit hjem, så du altid har en behagelig temperatur. Du kan nemt tilføje Zigbee enheder på skærmen i sektioner. Med den standardiserede Zigbee 3.0 protokol er forbindelsen mere stabil og dækningen bredere. Yderligere enheder kan styres med stemmen ved at arbejde med Alexa, Google Home m.m.

Både et smart panel og Zigbee hub

Sonoff NS Panel PRO har en indbygget Zigbee hub, der gør det nemt at tilføje Zigbee enheder hurtigt og effektivt. Den anvender Zigbee 3.0 protokollen, hvilket sikrer en mere stabil forbindelse og bredere dækning. De tilføjede underenheder kan også styres med stemmekommandoer ved hjælp af Alexa, Google Home og meget mere.

Den integrerer en Zigbee gateway til dit smarte hjem og er kompatibel med en række forskellige mærker. Med praktiske funktioner som forbrugsstatistik, termostat og opkalds intercom er det nemmere end nogensinde at leve i et smart hjem.

Yderligere information "Sonoff NSPanel PRO | Hvid (NSpanel86PW)"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: HVID
Trådløs teknologi: Wifi, Zigbee
Volt: 100-240V
EAN 6920075778038
Materiale PC+V0+CRS+glas
Info 1 WiFi: IEEE 802.11 b 2.4GHz | Zigbee: IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
Info 2 Skærmopløsning: 480 x 480
Dimension L:86mm - B:86mm - H:39.5mm
EAN 6920075778038

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ