Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sonoff

Hvorfor vælge Sonoff smart home?

Hvis du ikke allerede har hørt om virksomheden Sonoff og deres produkter, bør du læse med videre her. Sonoff er nemlig en producent af Smart Home-produkter i en god kvalitet. De tilbyder et stort sortiment af forskellige Smart Home-produkter, så der er noget for enhver smag.

Hos PlusLED forhandler vi et godt udvalg af produkter fra Sonoff. Herved kan du finde det rette produkt, der matcher dine ønsker og behov. Et Smarthome kan opbygges på mange måder, hvorfor du her kan vælge de enheder, du mener passer bedst ind i din hverdag.

Populære i Sonoff

Hvad er Sonoff Wifi?

Sonoff er, som allerede nævnt, en producent af produkter til dit smart hjem. Disse produkter er udviklet på baggrund af et simpelt behov: At gøre hverdagen smartere og nemmere. Derfor finder du en masse forskellige innovative og smarte produkter til en konkurrencedygtig pris her på siden.

Med Sonoff-produkter får du en Smart Home-løsning, der fungerer via dit trådløse netværk – altså din Wi-Fi i hjemmet. Det vil sige, at du ikke skal gøre brug af hverken controllere eller gateways med disse produkter. Alle de forskellige enheder kan styres med hjælp fra appen eWeLink.

Betjen dine Sonoff produkter med appen eWeLink

eWeLink er Sonoffs egen app, der hjælper dig med at betjene de forskellige enheder. Via appen kan du klare en masse ting. Du kan både tænde/slukke for produktet, lave diverse tidsplaner og skemaer og meget mere. Herved behøver du ikke engang at være derhjemme for at betjene dine enheder.

Er du på udkig efter et produkt fra Sonoff til dit Smart Home, er der masser at vælge mellem. Du finder både:

- Wi-Fi-stikkontakter

- Sonoff sensor såsom Sonoff Pir

- Sonoff door sensor

- Sonoff relay såsom Sonoff Basic

- Sonoff Switch såsom Sonoff Mini Switch

Med alle disse Smart Home-produkter kan du lave dit helt eget smart hjem.

Overvej en Sonoff Zigbee Bridge til dit smart hjem 

Er du i gang med at lave dit eget Smarthome? Så er det værd at kigge nærmere på en Sonoff Zigbee Bridge (også kaldt for en Sonoff ZBBridge). Denne enhed er nemlig et must, hvis du ønsker et Smart Home. Med Sonoff Zigbee Bridge får du mulighed for at administrere diverse Zigbee-enheder fra Sonoff.

Ydermere kan du oprette smarte scener i din bolig og få både din Wi-Fi samt dine Zigbee-enheder til at kommunikere. Det gør det muligt for dig at få et endnu mere smart og intelligent hjem, som du kan betjene med hjælp fra Sonoffs-appen eWeLink.

Har du Sonoff Zigbee Brigde i dit hjem kan du desuden tilslutte helt op til 32 underenheder, der alle er Zigbee-baserede. Det kan være alt lige fra en switch til en sikkerhedssensor eller lignende.

Få hjælp til at vælge dine Sonoff-produkter til dit Smart Home

Har du brug for hjælp til valg af dit produkt, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig samt besvare dine spørgsmål, så du ender med det helt rigtige produkt fra Sonoff.