Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sonoff Zigbee Presence sensor | SNZB-06P

Varenummer: 79010

Sonoff Zigbee Presence sensor (SNZB-06P) tilbyder topmoderne sikkerhed og energieffektivitet til dit smarte hjem. Udstyret med avanceret bevægelsesdetektion og Zigbee 3.0 teknologi, sikrer denne kompakte og lette sensor, at dine lys og enheder kun er aktive, når det er nødvendigt, hvilket bidrager til betydelige energibesparelser. Nem at installere og kompatibel med en bred vifte af smart home systemer, SNZB-06P forbedrer hjemmets sikkerhed og komfort med minimal indsats. Opdag den intelligente måde at bevare energi og sikkerhed på, alt sammen i et diskret og stilfuldt design.

App styring kræver en kompatibel bridge/gateway - F.eks. denne Sonoff Zigbee Bridge

149 kr.

165 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Sonoff Zigbee Presence sensor | SNZB-06P"

Sonoff Zigbee Presence Sensor: En Revolution Inden for Smart Hjem Sikkerhed

Introduktionen af Sonoff Zigbee tilstedelsessensor, model SNZB-06P, markerer en ny æra inden for intelligent hjemmesikkerhed og automatisering. Med denne sensor bliver dit hjem ikke kun smartere, men også mere energieffektivt og sikkert. Sensoren detekterer bevægelse med utrolig præcision, hvilket gør den ideel til at styre belysning, sikkerhedssystemer og andre smarte enheder automatisk, baseret på aktivitet i rummet. Dens diskrete design og hvide farve sikrer, at den passer ind i ethvert hjem uden at forstyrre æstetikken.

Energibesparelser og effektivitet med Sonoff og Zigbee 3.0 Sensor

SNZB-06P er ikke kun en bevægelsessensor; det er en smart enhed, der kan transformere, hvordan du bruger energi i dit hjem. Ved at udnytte Zigbee 3.0 teknologiens pålidelighed og rækkevidde, sikrer denne sensor, at lys og enheder kun er tændt, når det er nødvendigt, hvilket reducerer spild og sparer på energiregningen. Den avancerede teknologi bag denne Zigbee sensor gør det muligt for den at kommunikere effektivt over lange afstande indendørs, selv i komplekse miljøer.

Problemfri Installation og Smart Home Kompatibilitet

En af de største fordele ved SNZB-06P er dens nemme installation. Uden behov for komplekse værktøjer eller teknisk ekspertise kan du sætte din sensor op på få minutter. Den understøtter en direkte forbindelse til diverse smart home systemer via Zigbee 3.0, hvilket sikrer en problemfri integration. Uanset om du er ny inden for smart home teknologi eller allerede har et opsat system, gør SNZB-06P det let at tage det næste skridt mod et mere intelligent hjem.

Maksimer Din Sikkerhed med Pålitelig Zigbee 3.0 Teknologi

Med Zigbee 3.0 ved roret tilbyder SNZB-06P en uovertruffen pålidelighed og kommunikationsrækkevidde inden for dit hjem. Denne teknologi garanterer, at din sensor altid er forbundet og klar til at reagere på bevægelse, hvilket forbedrer sikkerheden og giver ro i sindet. Den er perfekt til at overvåge indgangspunkter eller vigtige områder i hjemmet, og dens hurtige paringstid sikrer, at du er oppe at køre med det samme.

Opdag Mere med Sonoff Sensor

SNZB-06P går ud over traditionel bevægelsesdetektion. Denne Sonoff sensor er designet til at være hjertet i dit smarte hjem, med evnen til at integrere sømløst med en bred vifte af enheder og platforme. Fra automatisk lysstyring til forbedret sikkerhed og energieffektivitet, åbner denne sensor døren til utallige anvendelsesmuligheder og scenarier. Dens kompakte størrelse og lette vægt gør installationen enkel hvor som helst indendørs, og med dens robuste konstruktion er den bygget til at vare.

Yderligere information "Sonoff Zigbee Presence sensor | SNZB-06P"
Anvendelses(område): Indendørs
Detektion rækkevidde (max): 4m
Driftstemp. : -10° til +60°
Farve: Hvid
Materiale: Plastik
Trådløs teknologi: Zigbee
Volt: 5V
Info 1 Driftstemperatur: -10°C ~ 60°C
Info 2 Kompatibel med: Amazon Alexa, IFTTT, Google Home, Smartthings, Alice
EAN 6920075741858
Længde (mm) 59
Bredde (mm) 44.2
Højde (mm) 44.2
EAN 6920075741858

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ