Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED Stearinlys

Stearinlys giver en helt unik hygge stemning i hjemmet, især i den mørke tid er brugen af levende lys populært i mange danske hjem. Nu kan du få Led stearinlys med bevægelig flamme og timer der ser ud og føles som rigtige stearinlys.  Vores Led bloklys er batteridrevet og er en virkelighedstro erstatning for dine gamle stearinlys. Kunstige stearinlys medvirker samtidigt til et bedre indeklima og er derfor helt perfekte ved eks. højtider. 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Led stearinlys med bevægelig flamme og timer

I vores udvalg finder du led bloklys med blafrende flamme. Led stearinlys med bevægelig flamme giver et virkelighedstro indtryk af levende lys. De kunstige stearinlys er lavet i ægte voks som gør at led stearinlyset både ser ud og føles helt rigtigt. Med den indbyggede timer funktion er du sikker på at batterierne holder længst muligt.

Bedre indeklima med elektriske stearinlys

Levende stearinlys er hyggelige, men vidste du at de samtidig udleder partikler der kan være skadelige for dine lunger? Med batteri stearinlys kan du roligt tænde så mange som du har lyst til uden at skulle tænke på indeklimaet eller dit helbred. Vores led vokslys med bevægelig flamme ser ud og føles som helt rigtige levende lys.