Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Udendørs LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Mat. Hvid | Gu10 230V (Dæmpbar)

Varenummer: 8870S7

LED Indbygningsspot til både udendørs og indendørs brug - Hvid - 230V Spot - Philips LED Gu10 - Ra >90 - 3000K - Må monteres direkte i isolering - Indbygningshøjde på 68mm - 365 lumen (erstatter 50w) - Dæmpbar - 60° / 36° lysspredning (vælges)

Simpel og smart skruemontering med torx 10 skruer - Nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front.

Du får her et PRIMA spot, hvor alle materialer er udført i højeste kvalitet.

172 kr.

Pakken indeholder:

1 stk.
Udendørs Spot | 230v Indbygningsspot | Prima I Mat Hvid
1 stk. ( Vælg variant )
"Udendørs LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Mat. Hvid | Gu10 230V (Dæmpbar)"

Hvid spot med Philips Ra90 Gu10 LED

Flot og stilrent LED spot med front i mat hvid finish i en super god kvalitet.  Med dette hvide spot får du ekstraordinær høj lyskvalitet via Philips Ra90 LED Gu10 lyskilde til markedets skarpeste pris.

Indbygningsspottet er en 230v PRIMA Gu10 indbygningsspot udarbejdet i flot sort design, der medvirker til et flot og stilrent udtryk på loftet efter montering. Spottet har indbygningshøjde på 68mm, en enkel skruemontering via torx 10 skruer og et nemt klik system til gu10 lyskilde, hvor der ikke er synlig monteringsfjeder på selve fronten.  

Philips LED spot med ekstra høj farvegengivelse og lysspredning

Gu10 LED lyskilden fra Philips er her udstyret med noget af markedets bedste teknologi til farvegengivelse. En Ra–værdi på Ra90 er din garanti for en høj lyskvalitet. Lyskilden er dæmpbar og dæmper godt på de mest gængse led dæmpere på markedet.

Med 60 graders lysspredning får du et fantastisk lysfald der egner sig perfekt til loftbelysning med spots. Du undgår samtidig evt. søljebelysninger der kan forefindes på spot monteret langs med vægge. Lysets farve er holdt i en varm-hvid (3000K) der kombineret med den høje farvegengivelse på Ra90 giver et fantastisk flot lys. 

Rund Gu10 Spot i mat hvid design

230v indbygningsspottets mat hvide design, giver et flot udtryk på loftet efter montering. Spottet er en super udendørs belysnings eller som lys til køkken, badeværelse, kontor eller bare som generel loftsbelysning.

Videresløjfningsdåsen i indbygningsspottet er udstyret med hele 5 connectere til videresløjfning og evt. kobling af variable tænd/sluk muligheder. Herudover er kabel aflastningen lavet uden skruer der gør dette spot særligt nemt at arbejde med.

Spottet kan nemt monteres i trælofter, gipslofter, troldtekt/træbeton mv. – til huludskæring benyttes hulbor/hulsav på Ø76mm – her er det altid en god ide at udføre en testudskæring før endelig montering (Du finder alle vores hulbor her).

PRIMA indbygningsspot i højeste kvalitet - Elektrikkernes foretrukne!

Du får her et af markedets aller bedste Gu10 spots, hvor kvalitet og detaljer er i fokus. Med dette spot får du bla.

Ekstra stærke monteringsskruer. Mange andre spots på markedet har skruer, der nemt knækker ved montering med el værktøj. Dette spot er udstyret med forsstærket skruer og svingarm for at forhindre dette. 

Plastikhus, hvor sikkerheden er i top. Spottet kommer med et ekstra kraftigt og stærkt baghus. Alle plastik dele er udført i brandhæmmende materiale.

Ekstra pæn tilslutning til loftet. Fronten er udstyret med et dobbeltfjeder system, der sørger for den bedste tilslutning til loftet. Dette giver et ekstra pænt finish.

Nem mulighed for videresløjfning. Spottet har 5 stk klemmer til montering af kabel. F, N og Jord til forsyning, samt 2 ekstra klemmer, der gør det muligt at lave flere tændinger.

 

Til montering benyttes 90 graders downlight/installationskabel – du finder vores udvalg her (Downlight/Installationskabler).


Yderligere information "Udendørs LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Mat. Hvid | Gu10 230V (Dæmpbar)"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: HVID
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra>90
Lumen: 365lm
Lysfarve: 3000K
Lyskilde type: Gu10
Lysspredning: 36°, 60°
Tæthedsgrad (IP): IP44
Volt: 230V
Watt: 5W
Info 1 5 STK Connecter med fast aflastning for kabel, uden skruer
Info 2 Må monteres direkte i isolering
Dimension 68mm - Indbygningshøjde
Kipvinkel 30°
Materiale Spot: Plastik og pulverlakeret aluminium
Huldiameter Ø76mm (lav testudskæring før montering)
Spotdiameter 90mm (front)
Estimeret levetid 25.000 timer (GU10)
EAN 5712716887077

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ