Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

VÆRKTØJ

Stort udvalg af billig værktøj til alverdens opgaver

Gå på opdagelse i vores store sortiment af værktøj, så du kan være helt klar til dit næste gør-det-selv projekt. Du finder et bredt udvalg af kvalitets værktøj til forskellige opgaver, og selvfølgelig til en fornuftig pris. Kvalitetsværktøj bliver i højere og højere grad tilgængeligt for den brede befolkning, og er ikke længere kun forbeholdt de professionelle. Særlig innovative løsninger som eks. børster til boremaskine er blevet populære i mange hjem. Den innovative løsning sikrer nem rengøring af fuger og fælge.

Moderne værktøj bliver mere og mere brugervenligt, hvilket øger anvendeligheden for ufaglærte. Denne udvikling på området har betydet, at det nu er blevet muligt for helt almindelige mennesker at udføre en stor del af de mindre komplicerede håndværksmæssige opgaver i hjemmet, som tidligere ville have krævet professionel hjælp udefra. 

Det betyder derfor, at man ofte har mulighed for at spare penge ved at lave tingene selv. Det kræver blot at man har værktøjet i orden og tænker sig om. Det er dog ikke alle opgaver du selv må håndtere, nogle områder i hjemmet kræver nemlig en autoriseret håndværker. Vær derfor opmærksom på dette, inden du evt. går i gang. 

Vigtige ting som du skal have i din værktøjskasse

Klassisk analogt værktøj har som regelt en meget lang levetid, alt efter måden det er konstrueret på, hvilket betyder at denne type værktøj meget sjældent går i stykker, med mindre at det misligholdes eller anvendes forkert. Sørg derfor altid for at opbevare dit værktøj i en egnet værktøjskasse, så holder det længere.

Med en velsorteret værktøjskasse, er det væsentligt nemmere at finde netop det stykke værktøj du har brug for. Da det modsat et stykke forlagt værktøj på skænken, som regel  vil befinde sig på netop den plads i værktøjskassen, hvor du placerede værktøjet sidst.

Populære i VÆRKTØJ

Her finder du alt hvad du skal bruge til dit næste gør det selv projekt

En velassorteret værktøjskasse kan næsten fikse alt. Hvis du ikke i forvejen ejer noget værktøj, så får du her nogle tips til hvad du med fordel kan anskaffe dig, så du er bedst muligt forberedt. Disse tips kan selvfølgelig også være relevante for dig som i forvejen har værktøj, eller som måske lige er flyttet hjemmefra. Husk altid at opbevare et målebånd samt et vaterpas i din værktøjskasse.

De fleste har formentligt stiftet bekendtskab med det første stykke værktøj som vi vil komme nærmere ind på, nemlig skruetrækkeren. Den klassiske skruetrækker er uundværlig i enhver værktøjskasse. Den findes efterhånden i et utal af forskellige varianter, dog er der særligt to varianter af klassikeren som aldrig går af mode. De fleste har formentligt brugt disse udgaver på et tidspunkt, der er selvfølgelig tale om stjerneskruetrækkeren og flad skruetrækkeren.

Praktisk håndværktøj som er vigtigt at have i hjemmet

Et klassisk stykke værktøjs sæt som er centralt af have i enhver husholdning er en skruetrækker med et tilhørende torx sæt. Et torx skruetrækkersæt består af en skruetrækker med udskifteligt hoved. Selve torx sættet, består af en kasse med mange forskellige typer af bits. De klassiske bits består af en række forskellige toppe som kan anvendes til at skrue i skruer med riller og stjerner. 

Værktøjskasser med indhold, indeholder ofte et bitssæt. Her på siden kan du købe en lille skruemaskine med medfølgende bits sæt indeholdende 33 dele. Perfekt til at have i hjemmet, lejligheden eller i bilen. 

Den innovative universal topnøgle, kan anvendes til alle mulige forskellige opgaver. Den smarte universale topnøgle, kan bruges til at løsne eller spænde langt de fleste møtrikker og kroge fra 7 mm til 19 mm i diameter.

En momentnøgle er særlig god at have i hjemmet, hvis du samtidig er bilejer. Med en donkraft og en momentnøgle, kan du selv skifte dine dæk. Fra eks. vinter til sommerdæk og omvendt. Momentnøglen sikrer, at dækket spændes korrekt, og sikrer korrekt montering.

Bredt sortiment af det mest populære el og hånd værktøj

Her på siden finder du et bredt sortiment af det mest populære værktøj. Vi har et sortiment af manuelt og elektronisk værktøj, som kan anvendes til en lang række af forskellige arbejdsopgaver. Det kunne eks. være en varmepistol til dit krympeflex, en loddekolbe til din LED strip, eller måske en ny skruemaskine. Hvis du blot mangler et nyt værktøjssæt med kvalitets skruetrækkere, så kan du også få dette behov opfyldt her på siden.

Elværktøj er populært som aldrig før, hvilket giver god mening taget anvendeligheden i betragtning. Den elektriske boremaskine har gjort en lang række håndværksmæssige opgaver langt nemmere, end i gamle dage. Langt de fleste kan anvende el værktøj uden det store forudgående kendskab til produktet. 

De moderne elektriske værktøjssystemer hvor ét batteri kan anvendes til mange forskellige typer værktøj som eks. vinkelsliber, boremaskine, stiksav, sømpistol og multisliber, har gjort det økonomisk fordelagtigt for almindelige mennesker, at erhverve sig elværktøj i høj kvalitet til fornuftige priser. 

Tjek og mål din strøm med multimeter og polsøger

Det er derudover en rigtig god ide at have et multimeter eller en polsøger, således at man kan fremsøge og måle strøm spænding, hvis man ofte opsætter lamper. Tilbehør til denne type opgave kunne også være kabelstrips og burrebånd. Så kan du sikre at dine ledninger fastgøres korrekt. I samspil med elektrikertape i forskellige farver, kan du skabe et overblik over din elinstallation.

Vi har en masse værktøj og tilbehør til opsætning af lamper og LED strips. Så kan du hurtigt komme i gang med dit næste projekt. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores support.

Forskellige værktøjssæt til private og professionelle

Hvis du ikke har noget værktøj i forvejen, kan det i mange tilfælde være nemmest at starte med et regulært værktøjssæt. På den måde får man flere forskellige stykker værktøj, til en lavere pris. End hvis tingene skulle anskaffes enkeltvis. Det er derfor en smart metode til at få fyldt værktøjskassen, som ikke kræver det store forudgående kendskab til det håndværksmæssige område. 

Ved at købe et billigt værktøjssæt, er man i højere grad sikret en strømlinet værktøjskasse, med overvejende ens udseende værktøj. Dette skaber et langt bedre overblik over dit værktøj, og kan sænke risikoen for at stå tilbage med en rodet værktøjskasse, som ved første øjekast ligner en sammenblanding af alverdens forskellige varemærker. 

Stort udvalg af kopbor og hulsav i høj kvalitet til montering af LED spot

Et værktøjssæt kommer ofte i kasser, som er specielt lavet til netop det værktøjssæt. Dette betyder at de enkelte stykker værktøj har en på forhånd udvalgt plads i den medfølgende kasse. Dette betyder at det er super nemt fremadrettet at holde styr på værktøjet, hvis blot man husker at placere det enkelte stykke værktøj på samme lokation, når man er færdig med at bruge det. 

Ved at holde styr på sit værktøj, ved man altid hvor værktøjet er, og man undgår derfor at stå i en situation hvor man skal lede efter værktøjet når man har mest brug for det. Udover at øge tilgængeligheden, er værktøjskassen også med til at beskytte værktøjet. Ved at beskytte værktøjet, forlænges holdbarheden af det enkelte stykke værktøj, og mindsker samtidigt risikoen for at det bliver væk.