Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Aroma Diffuser

Hvad er en Aromadiffuser? 

En aroma diffuser er en elektrisk duftlampe til æteriske olie. Ved brugen af vores diffuser kan du reducere tørheden i luften og lægge byggesten for et bedre indeklima. Diffuserne virker for tørt indeklima. Aromaterapi kan være en vigtig del til en mere frisk og energifyldt hverdag. Disse diffusere kan fungere som luftfrisker til hjemmet og spreder samtidig en dejlig duft. Du kan med fordel og bedst mulig effekt kombinere vores aroma diffusere med vores forskellige duft olier, der hver især har deres helt egen påvirkning på kroppen og indeklimaet i rummet. Du kan læse mere omkring de forskellige dufte længere nede. Dryp et par dråber af vores olier ned i vandet i diffuseren og den sørger for at sprede en dejligt duft og samtidig rense indeklimaet. Vores diffuser bruger ultralydsbølger til øjeblikkeligt at fordampe vandet og duftolien i tanken for at skabe en kølig og fugtig damp. Den spreder dampen og duften rundt i luften for at give en behagelig og beroligende effekt. 

Vores udvalg af diffusers

Ønsker du en behagelig sanseoplevelse og et afslappende miljø i din travle hverdag - så er vores aroma diffusere noget for dig. Her hos PlusLED tilbyder vi 3 forskellige diffusere i hver deres unikke design. De 3 diffusere sørger for at der er noget for enhver smag og til forskellige behov. Vi tilbyder blandt andet vores smarte duft diffuser på 300ml. Den kommer i et tidløs og elegant design, der gør den velegnet i de fleste indretninger. Den kan indstilles med timer på henholdsvis 1t, 3t og 6t. Derudover har vi vores luftfugter på 400ml, der kommer i et flot og elegant træ design. Den har en maks. køretid på 15t, så den har rig mulighed for at køre hele dagen og dermed holde luften frisk og ren i lang tid. Kan indstilles med en timer på henholdsvis 2t, 4t, og 6t. 400ml diffusere er ideelle til større rum, som f.eks. en stue, spisestue, fællesrum m.m. Vores aroma diffuser på 100ml, er vores mindste diffuser og har en maks. køretid på 3t. Denne diffuser er mere egnet til mindre rum og til at forbedre dit indeklima på arbejdspladsen. Fælles for de 3 aroma diffusere har de et selvskiftende LED lys der kan lyse i 7 forskellige farver. Farverne kan sættes til nattilstand, der gør lyset mindre skarpt og rart for øjnene, hvilket betyder at den også kan anvendes som natlampe.

Populære i Aroma Diffuser

Skab en hyggelig aromatisk stemning og indretning med vores diffusere

Med vores fantastiske luftfugtere kan du skabe en hyggelig og frisk stemning. Den blide damp og duft fra diffuseren skaber en aromatisk stemning i lokalet. Du kan med de forskellige dufte skabe din helt egen stemning efter hvilket humør du befinder dig. Gør dine luftfugtere til en del af indretningen med deres stilrene og tidsløse design. Vores 3 forskellige diffusere bidrager til indretningen med hver deres unikke design. De er velegnet til både kontoret, soveværelset, stuen eller køkkenet. De unikke og elegante design gør at de pynter i ethvert hjem. Du kan stille den på natbordet, skrivebordet på kontoret, have den til at stå i vindueskarmen og nyde udsigten til wellness i dit eget hjem. Stil den på en hylde på badeværelset og dermed altid have et velduftende badeværelse. 

Hvad er æteriske olier? 

Æteriske olier er koncentrerede og fås fra både blomster, frugt, rødder, blade og bark. Planterne skaber selv disse olier, helt naturligt. Mange af indholdsstofferne i æteriske olier bruges i høj grad i forbindelse med lægemiddelfremstilling og den kosmetiske industri. Æteriske olier diffuser er blevet meget populære som aromastoffer i aromaterapi, hvor olien inhaleres eller påføres på huden, oftest i forbindelse med kropsmassage. Æteriske olier bliver anvendt i Tyskland, Frankrig, Schweiz og Italien af hospitaler og lægehuse, som et supplerende middel i forskellige behandlinger.

Der er mange gavnlige egenskaber ved æteriske olier, og egenskaben varierer naturligvis alt efter hvilken type olie man har. Nogle æteriske olier kan virke afslappende, rensende, lindrende hvis man har ondt eller smerter og lign. Det er dog VIGTIGT at være opmærksom på at vores æteriske olier ALDRIG må bruges direkte på huden og den æteriske olie skal desuden IKKE anvendes i nærheden af børn, der er under 3 måneder gamle, på grund af deres sarte kropssystem.

Æteriske olier egenskaber

Disse typer olier, menes at være gode for mennesket og bruges som oftest i forbindelse med aromaterapi og anses inde for denne behandlingsform at have egenskaber, der kan påvirke mennesket fysisk og psykisk. Menneskets sanser er porten til alle indtryk og indgangen til vores følelser og tanker. Bevidst eller ubevidst, så forbinder vi alle dufte med noget bestemt - Det kan være alt lige fra nyvasket tøj, mors hjemmelavet mad, popcorn fra biografen, sommerregn, blomster, saltet fra havet, bolsjer, duften af nyslået græs, pebernødder og meget andet. Duftesansen er et af mennesket 6 sanser og har derfor stor betydning for vores følelser og velvære. Det er videnskabeligt bevist at vi mennesker bruger dufte til at skabe og sammenkoble dem med følelser og minder. 

Æteriske olier anvendelse til duft diffuser

Anvendelsesmetoden er meget simpel og lige til. Det eneste du skal gøre efter du naturligvis har fået bestilt din aroma diffuser hjem + din yndlings olie, pakket dette ud af pakken og du har fundet det helt rigtige sted i dit hjem til den, er at hælde et par dråber af den æteriske olie i vandet i aroma diffuseren. Duften vil efter kort tid blive frigivet og du burde nu kunne dufte olien i rummet. Duftolie til hjemmet er ideel hvis man ønsker at skabe en hyggelig atmosfære og god stemning, samtidig med at hvert olie hjælper med noget forskelligt. Aroma diffuser med olie er ligeledes særdeles oplagt i forbindelse med yoga, meditation, udstrækning og lign. da kroppen formår at komme ned i tempo, blive afslappet og blive “renset” og fornyet.
Disse træningsformer, er med fokus på at udvikle åndedræt, skabe fysisk stabilitet, at fornye energien og skabe mere helhed og balance, inde i sig selv. Ved at kombinere aroma terapi og disse øvelser, kan man opnå de bedste resultater for kroppen, sjælen og sindet.

Forkæl dig selv med de bedste æteriske olier  

Her hos PlusLED har vi lavet forarbejdet for dig, vi har nemlig udvalgt 2 duft olier til dig, som, alle kan noget forskelligt.Duften er valgt ud fra diverse top 10 lister, anbefalinger og anmeldelser, så det kun er høj kvalitet og udvalget af de bedste olier, vi har fundet frem til. Læs med her, du finder din nye favorit duft. (VIGTIGT: INGEN af nedenstående olier må drikkes og det frarådes i stor grad at lade olien komme i kontakt med øjnene eller åbne sår).

Hvis du har besøgt et spacenter, været i sauna gus eller lign. dufter der altid idyllisk og eventyrligt, en duft der straks skaber en lykkefølelse og afslapning, der giver dig mulighed for atnyde tilværelsen, det er forskellige dufte der bliver brugt, men mange af disse dufte går igen netop fordi de har disse gode kvaliteter og kan få os til at slappe af og nærmest give os følelsen af at blive nyfødt.
Du kan læse mere om olierne herunder: 

Mest populære sunde olier

Den mest populære olie (i Danmark) er lavendelolien. Olien har flere gode egenskaber såsom at have en afslappende og beroligende effekt. Lavendelolien er ligeledes meget brugt indenfor aroma terapi til at få ro på sine sanser.

- Lavendel:

Olien udsender en blomsterduft og kan have en afslappende og afbalancerende virkning og kan derfor være medvirkende til at forbedre søvnen eller sår og forbrændinger, da olien har en helende effekt på huden. Find vores lavendel olie her!

- Pebermynte:

Olien er skarp og forfriskende, den har en opkvikkende virkning som kan hjælpe dig med at fokusere, dette kan være en hjælp derhjemme eller på kontoret. Duften kan ligeledes hjælpe mod hovedpine og stoppet næse. Find vores pebermynte olie her!

- Lemon:

Duften fra en lemon / citron kender de fleste af os, fra supermarkedet eller madlavningen. Olien er ren men skarp i sin duft. Den er opfriskende og er medvirkende til at stimulerer blodcirkulationen og kan derfor være god, hvis man døjer med uren hud ligeledes mener man at selve citronen frugten er god at spise eller blande op med vand, da den har en positiv effekt på kroppen og energien. 

- Tea Tree:

Denne olie har en stærk, frisk urte duft. Denne olie, ligesom lemon / citron olien, kan duften have en positiv indvirkning på huden og dens balance og egner sig derfor godt til dig med uren eller irritabel hud.

- Ylang Ylang:

Denne olie skiller sig ud fra de andre olier vi har udvalgt, Ylang Ylang er en eksotisk duft for hjertet og sjælen. Olien vil beskrives som værende blomster-sødlig-jasmin agtig og virker beroligende og afslappende.

- Eucalyptus:

Vi kender højst sandsynligt denne duft, fra bolsjer. Duften er typisk stærk men frisk og netop på grund af oliens skarpe og rene duft, kan den være god mod forkølelse eller til at lindre luftvejsproblemer. Denne type olie bruges oftest i forbindelse med hjælp imod forkølelse eller luftvejsproblemer.

- Rosmarin:

Olien har en meget opkvikkende duft og kan hjælpe på hukommelsen samt stimulere blodcirkulationen og virke varmende ved brug. Denne olie kan derfor være netop til dig, der ønsker et energi-boost.

Anvendelse og placering af aromadiffusere

Det er vigtigt at anvende befugteren og olierne korrekt. Derudover er det vigtig at have styr på placering af din diffusere. Derfor har vi lavet en lille guide til dig der skal i gang med aromaterapi.

  1. Anbring venligst luftfugteren på en flad overflade. Har du haft diffuseren i brug før, er det vigtigt at trække låget lodret opad, for at undgå at spilde vandet.

  2. Fyld vandtanken med rent vand. Brug gerne et målebæger, for at sikre ikke at overskride grænsen på de forskellige diffusere. Fyld venligst ikke enheden med vand når den kører. Vandet må maks. være 40 grader varmt.

  3. Tilføj 3-5 dråber (0,3-0,5 ml) æterisk olie til vandet. Der kan tilføjes flere dråber alt efter hvor kraftig en duft du ønsker. Brug kun 100% rene essentielle olier. (Kan købes hos os) Sæt dækslet lodret på vandbeholderen igen.

  4. Tilslut enheden til strøm med den medfølgende ledning.

BEMÆRK!: Før du skifter til en anden olie, skal diffuseren rengøres. Vejledning til rengøring findes herunder. 

Anvendelsesområde: Placer diffuseren på en flad overflade. Den skal helst ikke placeres på et gulvtæppe eller et andet ujævn overflade. Aroma diffuseren skal ikke stå lige opad nogel elektriske apparater, da dampen fra diffuseren er fugtig og kan beskadige elektronisk udstyr.Holdes væk fra børn, da enheden ikke er et legetøj.

Rengøring og vedligehold af din luftfugter.

Rengøring af luftfugtere er en vigtig del, for at vedligeholde funktionen i diffuserne. Vi har lavet en lille guide til hvordan den bliver rengjort på bedste mulig måde. Har du brugt diffuseren meget en dag, og haft den i gang 5-6 gange skal den rengøres der. Ellers kan den nøjes med at rengøres efter 3-5 dage ved brug et par gange om dagen. 

  1. Sluk for aromadiffuseren og tag stikket ud af apparatet og stikkontakten

  2. Fjern låget - og træk det lodret op for at undgå at spilde vandet

  3. Brug rent vand til at rengøre indersiden af vandtanken og ultralyds pladen. Du kan bruge en lille mængde opvaskemiddel for mere effektiv rengøring. I dette tilfælde skal du skylle indersiden af enheden grundigt. 

Bemærk: Brug mild rengøringsmiddel. Rengør ikke enheden fra bunden, og sørg for, at vand ikke strømmer ind i luftudtaget på siden af befugteren. Skulle det ske at enheden bliver væltet, skal den skilles af og de forskellige dele skal til ligge og tørre i 24 timer.

Fungerer Aroma diffuseren unormalt kan du prøve følgende: Sikre dig at tanken ikke har overfyldt grænsen der er markeret på diffuseren. Sørg for der ikke sidder snavs ved luftudtaget, hvis der gør, skal det renses. Sikrer også at ultralyds pladen ikke er beskidt. 

Hold luften frisk og ren i de tørre vintermåneder med vores luftfugtere

Vores smarte diffusere er med til at holde sundt indeklima. Diffuserne modvirker et dårligt indeklima og bidrager samtidig med en frisk og kølig damp der spredes rundt i rummet. De er ideelle til at forbedre dit indeklima kontor. Den kølige og fugtige damp fra befugteren er med til at skabe et bedre indeklima i de tørre måneder, hvor det er for koldt at holde vinduerne i hjemmet eller kontoret åbne. Indeklima på arbejdspladsen er blevet en vigtig del af den daglige dagsorden. Det er vigtigt at have et godt indeklima, for at have friske og veloplagte medarbejdere i et godt arbejdsmiljø. Vores diffusere kan bidrage til at indeklimaet på din arbejdsplads er i top. Den kan samtidig bidrage til både et bedre fysisk arbejdsmiljø og psykisk arbejdsmiljø.

Et hjælpemiddel mod pollen

Mange mener at en aromaterapi lampe hjælper mod pollenallergier m.m. Som tidligere nævnt så renser en aroma diffuser luften, hvilket i pollensæson kan hjælpe med at holde pollen niveauet nede i dit hjem. Kombinere du dampen fra en elektronisk aroma diffuser med aroma olier, vil du kunne opnå endnu flere fordele. Tilsætter du f.eks. en æterisk pebermynte olie vil det kunne hjælpe mod influenza og hosten, i det at mynteolie siges at hjælpe med at rense lungerne og halsen. For mere inspiration til hvilke olier du kan benytte tjek vores afsnit “Mest populære sunde olier” længere oppe på siden

Nedsæt dannelsen af statisk elektricitet i dit hjem

Vinteren er højsæson for at statisk elektricitet i de danske hjem. En af grundene til at det netop er om vinteren, at der bliver dannet ekstra meget elektricitet i hjemmet skyldes bl.a. tørt indeklima, som kommer af lav luftfugtighed. Luftfugtigheden falder om vinteren og jo lavere indeklima luftfugtighed er, jo større risiko er der for dannelse af statisk elektricitet. En aroma diffuser Danmark hjælper med at holde luftfugtigheden oppe og derved kan den bidrage til at formindske dannelsen af elektricitet i dit hjem.