Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

GADGETS

Gadgets til mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Her på PlusLED finder du et stort udvalg af gadgets og andre sjove og spændende produkter som du kan købe til dig selv, eller som en gave til en du holder af. Mulighederne er mange, og man kan aldrig rigtig få nok af gadgets. Fordi der hele tiden kommer ny teknologi, som giver nye muligheder for at skubbe grænserne for hvad der kan lade sig gøre. Gadget begrebet er nemlig enormt bred, og dækker over alverdens ting, fra elektroniske gadgets som eksempelvis trådløse høretelefoner, smartphones og videre til gadgets som gør din arbejdsbyrde nemmere, eller blot hverdagen sjovere. 

Sjove gadgets til dig som elsker skøre gaver og seje ting

Er du en som elsker sjove gadgets eller kender du en som elsker sjove ting. For der findes mange grunde til at købe forskellige gadgets, nogle gadgets har et konkret formål hvor andre gadgets lægger bolden op til fri leg. Som for eksempelvis en sjov  fjollet gave. Gadgets er derfor typisk ikke noget du lige finder i almindelige butikker. 

Gadgets er ikke altid nødvendige og brugbare, men derimod kan gadgets være med til at give brugeren glæde, især hvis man har en travl hverdag, med f.eks. arbejde, daglige gøremål eller andre ting. I disse situationer kan gadgets være med til at skabe plads til lidt sjov og ballade. Gadgets er med andre ord en brugsgenstand med et smart design og en i nogle tilfælde, usædvanlig funktion. 

Her på PlusLED finder du en række sjove, billige og nyttige gadgets til dig som har brug for nogle ting til at gøre dit liv lidt nemmere eller løse et problem du døjer med i din hverdag. Med vores brede sortiment af gadgets, er du sikker på at noget vil falde i øjnene på dig. Måske er det nødvendigvis ikke brugbart for dig, men det er sikkert brugbart for en af dine nærmeste.


53 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

53 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sejeste og cool gadgets til alle

Hvem elsker ikke at have seje og cool gadgets, som man kan vise til sine venner og familie. Derfor kan du nu købe seje og cool gadgets hos os på PlusLED. Vi har bl.a. cool gadgets til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Vi har et bredt udvalg af gadgets til dig, som har brug for at gøre livet lidt nemmere eller spændende, eller for at have det sjovt en gang imellem. 

Du finder alt lige fra hyggelige lavalamper i flere forskellige farver og bordlamper med flere funktioner til en fed svævende flaskeholder til f.eks. indflyttergave eller svendegilde.

Mangler du gadgets eller andre sjove ting til børneværelset, så pynt værelset op med massere af gadgets, legetøj og lys, som kan benyttes hele året rundt. Vores genopladelige silikone panda, som har en indbygget LED pære og batteri, er meget blød og nem at bruge da den kan tændes, slukkes og skifte farve ved at man trykker let på den. På grund af dens skønne design, er den perfekt som børne dekoration og fungere perfekt som legetøj til de mindste sjæle. 

Står du og mangler en selfie ringlight for at få den rette belysning til dine selfies, videooptagelser, live optagelser, videoopkald, make-up sessioner osv. Finder du også den, lige her på PlusLED. Denne type af lyskilde, forbedrer belysningen og billedkvaliteten samt giver mere optimale forhold og mere professionelle resultater af dine billeder.

Skab glæde med specielle lamper, til dig der ønsker belysning som skiller sig ud

Når man blander gadget og lamper sammen, bliver muligheden nærmest uendelige. Der bliver udviklet og produceret en lang række af kreative og innovative løsninger indenfor belysning, som måske ikke ligner det man normalt finder i hjemmet. Fantasien får frit spil, og nogle gange ender designerne ud med løsninger som virkelig gør hverdagen nemmere, for rigtig mange mennesker. 

Det kunne eksempelvis være LED lamper, som er mobile ift. position. Lampen kan være udformet på en måde så den kan bruges i flere forskellige situationer. Den kan også være udviklet med flere funktioner for øjet, eksempelvis trådløs opladning af mobiltelefoner på lampefoden, eller forstørrelsesglas ved siden af lampens lyskilde. 

Lamper og gadgets har i de seneste år været på en eksponentiel vækstkurve. I takt med at populariteten af gaming og spiluniverset har været stigende, har der også været øget fokus på at udviklet gadgets til netop dette segment. 

Derfor kan man nu købe lamper og lyskilder udformet som eksempelvis spilfigurer og ikoner fra en lang række af de populære spil og film fra underholdningsbranchen. Eksempelvis spil som Counter-Strike, Fortnite, GTA og Rocket League er populære titler for tiden. Som derfor også har skabt opmærksomhed omkring udviklingen af merchandise og gadgets til netop disse spil.

Hos PlusLED har vi et bredt sortiment af specielle lamper og gadgets, som helt sikkert kan skabe glæde og forundring i hverdagen og til fest. Du finder artikler til alle aldre, da vi ved at børn især kan opleve glæde ved specielle lyskilder, som eksempelvis Lavalamper, Trykfølsomme lyspaneler, bamser og figurer med LED lys indbygget. 

Gør livet nemmere på kontoret, med vores elektroniske gadgets

Dem som bruger det meste af arbejdstiden på et kontor, har nok oplevet at der mangler noget som kunne gøre det bedre og nemmere at klare jobbet. F.eks. ønsker man at have strøm på mobilen, men det er ikke altid mobilen holder strøm i lang tid, og det være alt for bøvlet med at have en oplader på sig hele tiden.

Derfor kan vi her på PlusLED tilbyde, vores multifunktionelt 5 i 1 trådløs opladning med et stativ til kuglepenne og blyanter, derudover en powerbank med 2 USB porte, til at oplade andre enheder samtidigt. Vi tilbyder også mange andre forskellige kontor gadgets, som er brugbart og måske gøre lidt bedre og nemmere på kontoret eller arbejdspladsen.

Elektronik gadgets som gør hverdagen nemmere

Gadgets er for manges tilfælde også lig med elektronik. Dette er ikke så uforståeligt, da elektronik har givet producenter og udviklerne muligheder for at udvikle nogle enormt smarte produkter, som uden at fylde meget, kan skabe mange timers underholdning eller blot gøre hverdagen nemmere, for mennesker i alle aldre. 

Det kunne for eksempel være en led lampe med indbygget højtaler. Smart home produkter, som RGBW pære og lyskæder, Lavalamper i et hav af farver, Genopladelige bordlamper med indbygget vinkøler og højttaler samt meget mere. 

Der er mulighed for at købe elektroniske gadgets til både indendørs og udendørs brug, da teknologien og indkapslingen af elektroniske enheder i dag er så god. At det ikke nødvendigvis ødelægger det smarte design eller funktion, at gøre produktet klar til udendørs brug. 

Fælles for disse produkter, er at gøre hverdagen nemmere via oplevelser som glæde og praktiske funktioner. Simple hverdagsting som for mange er essentielle som eksempelvis et bluetooth headset, er ligeledes en moderne elektronisk gadget. Udviklingen af teknologi og elektronik er konstant, og vi vil formentlig se endnu smartere og innovative løsninger på daily gadgets indenfor den nærmeste fremtid. 

Hos PlusLED har vi et bredt sortiment af de smarteste elektroniske gadgets, så du kan gøre din hverdag nemmere og sjovere. Vi er selv vilde med gadgets og udvider løbende sortimentet med nyeste og fedeste produkter. Sådan sikrer vi, at vi hele tiden kan tilbyde de nyeste og mest innovative løsninger på markedet, til dig som kunde hos os.

De mest populære gadgets til hjemmet

Når det kommer til gadgets, findes der utallige mange gadgets på markedet, og derfor vil det være svært at rumme alle gadgets et sted. Derfor har vi, her på PlusLED udvalgt og samlet et stort antal af de mest populære gadgets til de forskellige formål. Derfor vil du næsten med sikkerhed finde den gadget, som kan gøre din hverdag og liv, lidt sjov og nemmere. 

Vi tilbyder alle mulige gadget, som i allerede kender eller har hørt om. De fleste gadgets du kan finde her, er enten noget du har set på TV, youtube, facebook, instagram eller måske bare er stødt på i hverdagen. 

Derfor søger vi at kunne tilbyde nogle af de mest populære og ikoniske gadgets, som bare ikke bare går af mode.