Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

GU10 LED Pærer

GU10 LED pærer er hurtigt blevet populære i og med, at de findes i mange indbygningsspots, standerlamper, loftslamper m.m. GU10 er en betegnelse for den sokkel, som LED pæren har. Denne sokkel er den samme, der er på 230V halogenpærer.

Med en GU10 LED pære får du dog en mere energieffektiv pære i forhold til en 230V halogenpære. Ligesom den heller ikke udvikler lige så meget varme.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af de bedste GU10 LED pærer. Du kan vælge mellem forskellige lysstyrker og farvetoner, ligesom du kan få både en dæmpbar og ikke-dæmpbar LED GU 10.

Populære i GU10 LED Pærer

LED pærer GU10 giver et godt lys

Der er sket en stor udvikling i forhold til LED pærer. Hvor de i starten gav et koldt lys uden en korrekt farvegengivelse, forholder det sig helt anderledes i dag. Eksempelvis så giver en LED pære GU10 et godt lys i og med, at der har været fokus på at udvikle el pærer, så de har den optimale lysfarve og farvegengivelse.

Du kan derfor med sindsro udskifte alle dine traditionelle lyskilder med LEDpærer uden, at du skal gå på kompromis med lysets kvalitet.

Som en ekstra fordel får du samtidig muligheden for at spare på elregningen, da en LED el pære er utrolig energieffektive. Skifter du fra halogenpærer til LED pærer, kan du forvente en besparelse på 80 til 90 % på dit strømforbrug.

En GU10 fatning er let genkendelig

En GU10 fatning er let genkendelig, da den minder om den, der er på en 230V halogen pære. Den anvendes i mange 230V spotlamper og GU10 spots, hvor pæren er synlig, og derfor kan ses.

GU10 LED spot pærer er genkendelige på grund af de to kraftige tapper, der er monteret på soklen. Disse tapper puttes ind i, hvorefter de drejes, så pæren sidder fast. 

Dæmpbar LED pære eller ej?

Eftersom der findes både dæmpbare LED pærer og ikke-dæmpbare LED pærer, skal du være opmærksom på dette, når du leder efter en LED GU10 pære. Har du brug for en dæmpbar pære, og kommer du til at købe en, der ikke er dæmpbar, skaber det problemer i forhold til den lysdæmper, den skal fungere sammen med.

Du kan altid se, om vores LED pærer er dæmpbare i vores produktinformationer. Du kan også benytte dig af vores søgekriterier, så du hurtigere får et overblik over hvilke GU10 pærer, der er dæmpbare.

Find de billigste LED pærer hos PlusLED

Hos PlusLED finder du mange gode og billige LED pærer GU10. Anskaffelsen af en LED spot pære er typisk en smule dyrere i forhold til andre pærer, men det er billigere på den lange bane.

GU 10 LED spot pærer har nemlig en længere levetid end andre typer af pærer. Levetiden ligger gerne på 15.000 timer og opefter. Det betyder, at du sjældent skal skifte dem ud.