Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Lysstofrør (T8)

Hvis du ønsker en miljøvenlig, energibesparende og god lyskilde, er LED rør et rigtig godt valg. Lysstofrør kendetegnes ved, at de er yderst effektive, mens de samtidigt er en fremragende lyskilde i både private boliger og virksomheder.

Her på siden finder du flere LED lysrør, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dine behov og selve formålet. Vi forhandler LED rør T8, også kaldt for LED lysstofrør T8, i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du finder ligeledes lysstofrør armatur og lysstofarmatur LED på vores side, hvis du har brug for det.

Udskift de gamle lysstofrør med nye LEDrør

Svaret på spørgsmålet: ”Kan man udskifte lysstofrør med LED rør?”, er ja, det kan du sagtens. Har du de helt normale og gamle lysstofrør i din bolig eller virksomhed, anbefaler vi altid, at du udskifter dem med nye LED rør.

Ikke alene kan du spare en del penge på elregningen blot ved at skifte lysstofrør, men du ender også med en lyskilde, der er langt mere holdbar samt har en længere levetid. Derudover vil du med et lysrør LED opleve, at pæren begynder at lyse lige, når du tænder for din lysstofrør lampe.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at hvis du installerer LED lysrør i gamle armaturer, et LED rør armatur eller et ombygget armatur, skal LED rørets strømførende ende vendes på en måde, så det passer med den strømførende ende i armaturet. Gør du ikke det, kan det ende med, at røret kortslutter.

Populære i LED Lysstofrør (T8)

Oplys et helt rum eller et stort område med LED lysrør

Med lysstofrør LED får du en praktisk og funktionel lyskilde, der kan bruges i alle rum, hvor du ønsker et kraftigt og stærkt lys med en høj farvegengivelse og optimal lysspredning.

Lysstofsrør er ikke lavet til udelukkende at blive brugt bestemte steder eller i et specifikt rum. Eksempelvis bliver LED lystofrør ofte brugt i køkkener samt andre steder indendørs i en bolig, mens de ligeledes er velegnede på et kontor, i et værksted eller en garage.

Det skyldes blandt andet, at både T8 lysstofrør og LED lysstofrør T5 især er velegnede, når det kommer til at oplyse et helt rum eller et større område. Samtidigt fungerer T8 LED rør godt som et arbejdslys, da det er fokuseret lys.

Sådan vælger du det rigtige LED lysstofrør

Kvaliteten på vores billig LED lys og billige lysstofrør er helt i top, og det gælder selvfølgelig også, når der er tale om LED-rør og LED T8 rør. Her kan du købe billige LED rør til markedets bedste priser uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Når du er på udkig efter de bedste LED rør til dit hjem, er der flere faktorer, du bør have in mente. Det er alt lige fra størrelsen til farvetemperaturen (Kelvin), lysstyrken (lumen), spænding, spredning m.m.

Gør du dig disse overvejelser inden køb, vil det være nemmere for dig at vurdere, hvilket LED lys rør du skal vælge.

Helt generelt siger vi, at hvis du ønsker et LED rør indenfor i din bolig eller på dit kontor, bør du investere i et LED rør i 3000K. Skal LED røret derimod placeres i et værksted eller i en garage, er et LED rør med lysfarven 4000K optimalt.