Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Pendler Lamper

Skal du have pendler lamper til din virksomhed eller dit private hjem? I denne kategori finder du mange forskellige pendler lamper, der skaber den rigtige belysning til både et arbejdsmiljø og hjemmemiljø.

Hos PlusLED finder du pendler i diverse farver og materialer, der skaber den helt rette stemning i mødelokalet, receptionen, kantinen eller hjemmet. Du har derfor mulighed for at finde pendler lamper til alt lige fra over et mødebord til over et kantinebord, spisebord eller køkkenbord.

Hvad er pendler?

Pendel er oprindeligt et tysk ord, der betyder pendul. Men ordet bruges også om den type af lamper, der i dag findes i stort set alle danske hjem. En pendel er en elektrisk loftlampe, der hænger ned fra loftet i en stofledning eller en anden type ledning.

Denne udgave af loftslamper placeres oftest over spisebordet, køkkenbordet samt i mørke hjørner.

Spisebordet og selve køkkenet er et samlingspunkt for familie og venner, hvorfor pendel lamper er meget i fokus. Det betyder, at de skal være med til at skabe lige præcis den stemning og atmosfære, du ønsker.

Populære i Pendler Lamper

Skab klarhed for hvilke pendel lamper, du ønsker i dit hjem

Du er nødt til at få skabt klarhed for, hvor du skal bruge pendel lamper. De kan nemlig placeres mange steder samt findes i mange design, materialer og farver.

Det er nemlig nemmere for dig at træffe et valg i forhold til hvilken loftlampe, du skal købe, når du er bevidst om hvilken funktion, den skal have.

Er det en elegant glas pendel, der kan opfylde dit lysbehov, eller skal det være en pendel i gips eller beton for at få et mere råt og rustikt udtryk? Skal din pendel fokusere lyset eller sprede det?

En glaspendel i et minimalistisk design

Tænker du, at du gerne vil have en pendel, der spreder lyset? Så er en LED lampe i form af en pendel lampe glas et rigtig godt bud.

Med en glaspendel får du en smuk og elegant loftslampe, der kan bidrage til en minimalistisk indretning i din bolig. Glaspendler kan med fordel placeres i en krog i stuen samt i kantinen eller mødelokalet.

Loftlamper, der samler lyset

Har du brug for loftlamper, der samler lyset? Så kan vi anbefale, at du kigger nærmere på en pendellampe, der ikke er fremstillet af glas.

Når der er anvendt andre materialer end glas, kan lyset nemlig kun lyse en vej, og det er nedad. Herved får du et mere fokuseret lys, der især er velegnet over køkkenborde og spiseborde. 

Masser af gode pendel lampe tilbud hos PlusLED

Vi elsker at forkæle vores kunder med billige lamper i en god kvalitet. Du finder derfor et godt udvalg af både spisebordslamper, køkkenlamper samt andre typer af lamper til alle steder i dit hjem.

De fleste af vores pendler lamper er opbygget i et flot og minimalistisk design. Herved kan de bruges i alle former for indretningsstile.

Ønsker du en pendel lampe, der er dæmpbar, bør du kigge nærmere på produktbeskrivelsen eller vælge en lampe, hvor du kan sætte en dæmpbar LED pære i.