Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Havespot

Der er intet så dejligt, som at kunne nyde sin have året rundt. Desværre er der mange mørke måneder i løbet af året i Danmark. Men du kan heldigvis gøre en masse for din have og dig selv i den mørke tid, hvis du vælger at bruge havebelysning LED.

Med havespots kan du give din have lige den stemning, som du gerne vil have træder frem. Kig på vores udvalg af havespot for at få inspiration til udendørsbelysning LED, der gør en stor forskel for både dig og din have.

Hvad er havespots?

Havespots er lamper til haven, der kan fås i mange forskellige udgaver. Når du skal have lys til haven, står du derfor overfor mange valgmuligheder. Skal dine udendørs havelamper være:

- Havespot på spyd

- Solcelle havespot

- Udendørs LED spots - eventuelt med farver

- Spotlamper til nedgravning

- En anden form for have lys

Populære i Havespot

Brug havespots LED for at få mere lys i haven

Havespots er specielle havelys og LED lys til haven, der er fremstillet til udendørs brug. De kan placeres alle mulige steder i din have. De kan eksempelvis bruges til terrasse belysning og lys i indkørslen, men der er mange flere muligheder.

Du kan nemlig også placere havespots ved dine bed. Med billige spot bedlamper til havebede kommer din have til at virke meget mere åben og indbydende, når mørket sætter ind. Desuden er det med til at skabe en hyggelig belysning i haven.

Hvis du vælger at bruge LED spot udendørs belysning, kan du få fremhævet de flotte detaljer, du har i din have. Du kan for eksempel bruge havespot spyd til belysning af træer, buske, skulpturer, en dam og lignende. De er nemme at placere og kan hurtigt flyttes til et andet sted, hvis du får brug for det.

I mange tilfælde kan det være en god idé at bruge en trådløs udendørslampe eller flere. Skal du have en trådløs udendørslampe, er det en solcellelampe, du skal have fat i.

Tips til din havebelysning

Når tiden kommer, hvor du opholder dig mere indendørs, er det dejligt at kunne se ud på en have, der er fyldt med udendørs lamper. Det gør også, at dit udendørs areal kommer til at syne større.

Men inden du køber havespots, så find ud af hvor de skal placeres i haven. Efter du har fundet frem til placeringen, bør du tænke over, hvordan lampernes lys spredes til deres omgivelser. På den måde er du sikret, at du får lige præcis den effekt, du ønsker, så du får opfyldt dine lysmæssige behov.

En anden ting, du skal tage højde for, er, om havelampen har frit udsyn til selve lyskilden. Det giver nemlig en risiko for blænding, hvis den ikke placeres korrekt.

LED havespot til nedgravning – en lille lys spot med en stor effekt

LED havespots til nedgravning er en lille lysspot, der kan give en stor effekt til dine udendørs omgivelser. Nedgravningsspots har en tilbagetrukken plads, da de er gemt væk i jorden. De får dog stadig andre elementer til at fremstå på bedste vis.

Nedgravningsspots kan være med til at skabe lys samt en perfekt harmoni. Om de skal placeres i haven, langs med indkørslen, på terrassen, ved dine bede eller andre steder er helt op til dig.