Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

MiBoxer

MiBoxer – nemt og prisstærkt

En af de største bekymringer for boligejere er de stadigt stigende elregninger. Hvis du også står overfor denne bekymring, er den bedste løsning for dig at slippe af med konventionelle belysningsløsninger i dit hjem og erstatte dem med MiBoxer produkter.

Med MiBoxer får du nemlig blandt andet smarte LED pærer, der er kendte for at være energieffektive. Bortset fra at spare på strømmen tilbyder MiBoxer produkter mange andre fordele.

I vores sortiment finder du flere forskellige farveskiftende LED pærer, der passer til dine lamper i hjemmet. Ved brug af disse smarte pærer, med WiFi, Zigbee og 2.4Ghz med LED har du mulighed for at få fuld kontrol over belysningen i din bolig, både når det kommer til farve, dæmpning samt lysets farve temperatur (varm og kold – også kaldet CCT styring).

Nem styring af belysningen i din bolig med smart lys

MiBoxer, også kendt som MiLight produkter kan installeres på en nem og problemfri måde. Der er ingen krav om at benytte en elektriker for at få dem installeret. Enhver person kan gøre det. Alt du skal gøre er at fjerne det tidligere installerede lysprodukt og erstatte det med Mi-Light produktet.

Belysningsprodukter, der er fremstillet af Mi-Light, kan betegnes som smart lys, da de kan betjenes ved hjælp af smartphones. Du kan herved bruge din smartphone til at tænde eller slukke lyset lige såvel, som du kan betjene dem via den almindelige stikkontakt på væggen.

I og med at pærerne er WiFi pærer, betyder det, at du vil være i stand til at styre belysningen selvom, du ikke er hjemme, hvis du har en internetforbindelse. Ejer du ikke en smartphone, kan du stadig få sådanne pærer og betjene dem med hjælp fra en Mi-Light controller.

De fjernbetjente LED pærer til- og frakobles enkelt og ligetil med få tryk på en Mi Light controller eller en Mi Light app på din smartphone. Du har ydermere mulighed for at inddele dem i zoner, så du kan vælge at betjene en enkelt zone eller alle zonerne på samme tid.

Hvis du vil betjene smart LED pærerne via din smartphone, skal du huske at købe en WiFi box – også kaldt for en wireless bridge eller en Mi-Light WiFi bridge. Den finder du ligeledes i vores udvalg. Din Mi-Light WiFi bro er samlingspunktet i hele dette trådløse system.

Populære i MiBoxer

Få fuld kontrol over lyset i dit hjem med MiBoxer

Med Wi-Fi pærerne fra Mi Light får du den fulde kontrol over lyset i dit hjem. Med sådan en smart pære får du LED belysning, der kan styres ved hjælp fra en fjernbetjening eller en smartphone.

Den smarte pære i fuld farve spektrum er den perfekte belysning til dit Smart Home. De kulørte pærer tilbyder nemlig ikke kun flot farvet lys, men også det helt almindelige hvide lys. Du kan derfor vælge netop den farve, der passer bedst til dine ønsker og behov.

På vores side finder du Wi-Fi pærerne fra Mi Light både som spotpære eller som en almindelig LED pære med skruefatning. Du kan både købe Mi Light E27 sokkel, Mi Light GU10 sokkel samt med E14 sokkel.

Smart belysning giver dig mulighed for at styre lyset, når du ikke er hjemme

Et intelligent hjem gør det muligt for dig at kontrollere dele af dit hjem selv, når du er på farten. Det kan eksempelvis være, at du er på arbejde og har glemt at slukke for lyset. Med Mi Light kan du nemt og hurtigt styre de fjernstyrede pærer også selvom, at du ikke er derhjemme.

Via appen har du nemlig fuld kontrol over belysningen. På den måde skal du ikke bekymre dig om, du nu har husket at slukke lyset. Det kan også være, at du gerne vil tænde lyset på forskellige tidspunktet i løbet af dagen, hvis du er væk i længere tid.

Forvandl dit hjem og skab den perfekte stemning med Mi-Light

Med disse smarte farvepærer får du ikke kun en god almindelig belysning. Du får også en lyskilde, der kan forvandle alle rum i dit hjem. Takket være de forskellige funktioner kan du få lyset til at skifte farve, hvilket giver en flot effekt.

Ønsker du at dæmpe lyset eller skabe den helt rigtige atmosfære i dit hjem, er disse intelligente pærer den rette løsning for dig.

Pærernes hvide lys kan indstilles i rækkevidden fra 2700K og helt op til 6500K. På den måde kan du selv justere lysets farve. Det kan ligeledes indstilles i mætning, så du selv kan bestemme, hvor kraftig farven skal være.

Opnå de mange fordele med en smart pære fra Mi Light

En smart pære fra Mi Light giver dig en lang række af fordele, som du ikke kan opnå med helt almindelige sparepærer, halogenpærer eller glødepærer.

Et fremtrædende træk ved disse pærer er, at de kan holde i en længere periode. Således sparer du for besværet og ulemperne ved at købe nye pærer hele tiden. En pære fra Mi Light kan nemlig holde i rigtig mange år, hvilket både er en fordel for pengepungen og for miljøet.

Et andet bemærkelsesværdigt træk ved disse belysningsprodukter er, at de ikke er så hårde ved budgettet. Dette er på grund af flere faktorer. For det første er de tilgængelige til overkommelige priser. Det gør dem budgetvenlige.

For det andet har du mulighed for at sænke pærernes intensitet. Selv hvis de er tændt i en længere periode, vil de herved stadig ikke forbruge en masse elektricitet.

Sidst men ikke mindst er Mi-Light produkter velegnet til alle dele af dit hjem. Uanset om du ønsker mere lys i din stue eller dit soveværelse, kan du finde passende produkter fremstillet af Mi-Light. Du kan også finde passende belysningsprodukter til dit køkken, badeværelse, have og andre områder.

Køb dit smart light i høj kvalitet til markedets billigste priser hos PlusLED

Hos PlusLED finder du et godt udvalg af Mi Light produkter, som du kan bruge enten indendørs eller udendørs.

Du kan eksempelvis benytte de smarte pærer til dine lamper indendørs, mens du kan bruge de smarte havespot til at oplyse enten dine bede, buske, træer, facader eller noget helt andet. Vi tilbyder Mi Light-produkter til konkurrencedygtige priser og hjælper dig gerne, hvis du har brug for rådgivning.