Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Overvågningskamera

Stort udvalg af app styrede overvågningskamera med WiFi

Her på siden finder du et stort udvalg af WiFi baserede kamera løsninger. Med WiFi smart kamera, fjerner du behovet for et video kabel. I og med at produkterne tilkobles det eksisterende WiFi netværk. WiFi kamera er derfor en fordelagtig løsning, hvis man ønsker et nemt og enkelt overvågningssystem uden abonnement, da opsætningen af produkterne er enkel og nem. 

Nem og hurtig opsætning af overvågningskamera fra Arenti og Laxihub serien

Vores sortiment af overvågning fra Arenti og Laxihub består af et trådløs overvågningskamera, et større udendørs overvågningskamera, et indendørs overvågningskamera, samt en dørklokke med kamera. Alle produkter fra disse 2 serier kan samles og styres via "Arenti" appen, som er en gratis tilhørende app. 

Videoovervågning fra telefonen har aldrig været nemmere. Du får med disse overvågningskameraer en meget brugervenlig løsning, der ikke kræver store tekniske egenskaber. Kameraerne er meget nemme at montere de steder man har brug for dem, og Arenti appen er meget brugervenlig. Opsætningen af video overvågningskamera med Arenti appen er ultra nem og hurtig. Opsætningen af overvågningskameraerne kan klares på under 1 minut.

Kameraovervågning helt uden abonnement

Mange kameraovervågnings løsninger kræver i dag et dyrt månedlig abonnement. Med vores overvågningskameraer undgår du en fast månedlig omkostning, da kameraerne ikke kræver abonnement og den tilhørende app er gratis. 

Billige overvågningskamera udendørs og indendørs

Vil du gerne have overvågning i hjemmet, men ønsker ikke at spendere flere tusinde af kroner på dyre overvågningssystemer? Så har vi her løsningen til dig. Med vores overvågningskameraer fra Arenti og Laxihub serien får du stor værdi for pengene og slipper samtidig for at skulle bindes til et dyrt abonnement og dermed en ekstra udgift hver måned.

Vores sortiment af overvågning indeholder både overvågning til udendørs og indendørs anvendelse - nogle kan endda anvendes begge steder. Er strømtilkobling en problematik for opsætning af et kamera, så dækker vores sortiment både kamera, som kræver tilslutning og 100% ledningsfri trådløs overvågning.

Skab tryghed i hverdagen med videoovervågning

Gør din hverdag mere tryg og sikker med udendørs overvågningskamera. Modtag en notifikation på din telefon, hvis kameraet opfanger bevægelse. Og med et enkelt tryk på telefonen kan du se hvem der bevæger sig på din ejendom. 

Følg og hold øje med dit hjem, kæledyr, børn, postmand m.m. hvor end i verden du befinder dig. Det eneste det kræver er adgang til internettet og du kan dermed tilgå dit kamera via appen. Berolig hunden, skæld børnene ud, fortæl postmanden hvor han kan stille pakken m.m.

Populære i Overvågningskamera

Hvilket overvågningskamera med app skal jeg vælge?

Hvilke behov skal dit nye overvågningskamera WiFi dække. Skal det monteres indendørs eller udendørs. Du skal ligeledes overveje om du ønsker et WiFi kamera eller et kamera med netkabel. Desuden findes der flere modeller med batteri, som gør at du ikke skal trække strøm til kameraet. Dette giver fuld fleksibilitet ift. montering.

Inden WiFi forbindelsen blev kommerciel var langt de fleste video overvågnings kameraer tilkoblet via net kabel til en computer som samlede de forskellige video inputs på en server og harddisk. Man havde typisk monteret en stationær computer et hemmeligt sted i den ejendom hvor kameraerne var placeret, hvortil video kablerne fra overvågningen blev samlet.

Bredt sortiment af bla. Tuya og Smart Life kompatibel kamera overvågning

Flere af vores produkter kan anvendes i samspil med flere af de gængse smart home platforme, såsom Tuya og Smart Life. Dermed har du mulighed for at opsætte nogle automatiseringer som kan drage nytte af flere forskellige enheder, der i en symbiose kan opsættes til at udføre en kommando som kan forbedre din hverdag.

Hvis der opstår spørgsmål undervejs, som du ikke kan finde svar på i produktbeskrivelserne, er du velkommen til at kontakte vores support.

Smart Home kamera til overvågning af ejendom og bolig uden abonnement

Det er netop denne teknik man ofte kan støde på i supermarkeder og kiosker. Her kan man nogle gange opleve lofthængte skærme, rundt omkring i butikken som gør at man som kunde kan følge med i den videoovervågning som der foregår i butikkens lokaler. Formålet med denne åbenlyse videoovervågning er at virke afskrækkende overfor potentielle tyve, samt tydeliggøre at butikken er overvåget.

På baggrund af dette. Er disse nye og fjernstyrede WiFi kamera udendørs allerede blevet enormt populære, eftersom at disse produkter fjerner en stor del af det klassiske IT udstyr fra ligningen, som tidligere var nødvendigt for at opnå samme de samme funktioner fra kamera og video overvågningssystemer.

Undgå at gæster går forgæves med en video dørklokke med kamera

Med en dørklokke med kamera, undgår du at besøgende går forgæves. Du får nemlig en notifikation på din smartphone, hvis og når der trykkes på din ringeklokke på døren. Så kan du svare den person, som måtte befinde sig ved din dør, og samtidigt se live video direkte fra døren.

Din nye WiFi ringeklokke kan opsættes til at registrere bevægelse. På den måde vil kameraet i dørklokken tage et billed eller en video sekvens hvis der opfanges bevægelse inden for kameraets synsvinkel. 

Man kan ligeledes aktivere en funktion, som vil notificere dig via din smartphone, ved bevægelse uden for døren. De fleste WiFi dørklokker med kamera har indbygget night vision. Via IR kan du derfor se hvad der rør sig, selvom det er mørkt udenfor. Nogle af produkterne kan se helt op til 10 meter i mørke. 

Der findes en række forskellige muligheder indenfor video dørklokke. Heriblandt med og uden ledning. Det betyder at nogle af modellerne har indbygget batteri, som gør opsætningen super nem og brugervenlig. Du kan nemlig placere denne ringeklokke med kamera alverdens steder. Så længe der er en stabil WiFi forbindelse. 

Fuld fleksibilitet via overvågningskamera udendørs batteri

Med et batteridrevet kamera får du trådløs og billig videoovervågning til udendørs eller indendørs brug. Med indbygget batteri bliver montering af overvågning samt opsætning og montering så nemt som det kan blive. Det indbyggede batteri har som oftest en lang holdbarhed, med energieffektive funktioner. Så undgår du at kameraet skal oplades i tide og utide. Med denne type mobil kamera, er det muligt at opsætte overvågning i områder som ikke har fast strøm tilslutning. 

Det er samtidigt nemt at tage kameraet ned og sætte på et nyt område, hvis du ikke er tilfreds med placeringen. Dette er derfor den type kamera som er foretrække for den almene borger, eftersom at langt de fleste, selv kan opsætte denne type videokamera til overvågning.

Nem opsætning af smart home WiFi kamera via app

Med WiFi camera har opsætningen af din nye kameraovervågning aldrig været nemmere. Med WiFi og app er opsætningen nem og enkel. De fleste producenter har udviklet intuitive og brugervenlige apps som Tuya. Som gør det nemt og enkelt at anvende deres produkter via smartphone som Android og iOS. 

I appen har du mulighed for at opsætte, indstille og gøre brug af kameraet. Her har du mulighed for hele tiden at få et live video signal fra kameraet. Så kan du altid holde øje med aktivitet og bevægelser i og omkring din ejendom eller virksomhed via trådløs kamera WiFi overvågning.

Sådan kan du let opsætte udendørs overvågningskamera til din ejendom

Med et WiFi baseret video kamera til overvågning, bliver det næsten ikke nemmere at holde øje med sin ejendom og ejendele. Kameraerne i denne kategori er alle WiFi baserede. Enkelte er med indbygget batteri, som gør netop disse kameraer, så fleksible som teknologien tillader det, på nuværende tidspunkt. 

Trådløs kamera til overvågningskamera indendørs med WiFi

Med moderne teknologi er det nu blevet muligt, at opsætte både videoovervågning indendørs og udendørs, uden behov for at trække lange videokabler på tværs af det overvågede område. Via WiFi er det gjort muligt at opsætte trådløs overvågningskamera i miljøer og områder, som tidligere var svært fremkommelige, eller som blot gjorde en monterings process særligt svært eller tidskrævende. 

De moderne overvågningskameraer kan drives via et strømkabel eller med batteri. Vælger du en løsning med WiFi og batteri, opnår du dermed en kameraløsning som er så fleksibel som teknologien gør det muligt, for nuværende.

Et mini WiFi kamera er perfekt til indendørs overvågning

Du kan derfor placere et sådant trådløst kamera alverdens steder på din ejendom, helt uden at tilkalde professionel hjælp. Det er derfor også en økonomisk fordelagtig løsning, sammenlignet med professionelle opsætninger af overvågningssystemer. 

Så hvis du søger et alternativ til de dyre abonnement baserede alarmsystemer med video, så er et overvågningskamera indendørs måske den rette løsning for dig. Opsætningen tager som oftest få minutter, og kræver ikke nogen forudgående kendskab til teknikken bag.

Når kameraet skal oplades, giver det dig besked via den innovative og smarte app som bruges til at styre det pågældende kamera. De fleste batteridrevne kameraer har et stort batteri, med en effektiv energistyring, som dermed giver en lang batterilevetid. Dette afhænger selvfølgelig af en række faktorer, såsom hvor ofte og hvor længe man tjekker live videosignalet. Samt hvilken opløsning man opsætter kameraet til at optage i.

Søger du et google Home kompatibelt overvågningskamera med app?

Flere af de kameraer som du finder i vores sortiment kan anvendes sammen med Google Home. Dermed kan du inddrage det kompatible produkt i dit google home øko system. Her har du mulighed for at opsætte et live video signal på eks. din Google Nest hub. Derudover har du mulighed for at bruge talekommandoer, for at frembringe et videosignal på dine øvrige enheder.

Du kan desuden sætte alarm lyde i appen, som vil tiltrække din opmærksomhed hvis der opfanges mistænkelig adfærd eller bevægelser på dine opsatte WiFi kameraer. Det betyder at du vil modtage en notifikation og et billed på din smartphone fra det pågældende moment, hvor der blev opfanget en bevægelse eller lignende.

Trådløs overvågningskamera med WiFi til det smarte hjem

Med trådløs videoovervågning kan du tilføje en ny dimension til dit smart home. Hvis du i forvejen har opsat smarte lyskilder og termostater, kan et smart Wifi kamera være næste step i retningen mod et fuldt automatiseret hus. 

Det er nemt at tilføje WiFi kameraer til dit eksisterende netværk, og alt efter dit nuværende system, kan flere af de kameraer du finder på siden, tilkobles eksisterende systemer. 

På den måde kan du integrere flere forskellige enheder i nogle rutiner og scener, som kan skabe en helt unik følelse af samspil mellem produkterne. Man får tit en følelse af, at når et sådant setup er oppe at køre, så får ordet smart home en helt ny betydning. 

Det er super enkelt at opsætte og montere WiFi baserede kamera løsninger til dine overvågnings behov. De fleste skal blot tilkobles strøm, og opsættes til dit WiFi via app. Enkelte modeller har desuden indbygget batteri, som gør dem helt trådløse. Disse typer af kamera kan derfor opsættes overalt, så længe der er adgang til internettet.

Alarm klistermærker til overvåget områder

Vores overvågnings klistermærker kommer med dobbelt sidet klister og er nemme at påsætte hvor det passer. Det anbefales at man, som minimum sætter klistermærker på alle indgange. Når man har kameraovervågning er det vigtigt at man skilter med dette, da det er et lovmæssigt krav - både for gæster og ubudne gæster. Klistermærket i sig selv kan være nok til at skræmme potentielle indbrudstyve. Vores alarm klistermærker kan findes her!

Solcellepanel til udendørs overvågningskamera og dørklokke med kamera

Vores solcellepanel fra Arenti kan tilkobles vores trådløs overvågningskamera og smarte dørklokke med kamera. Med dette solcellepanel vil man slippe for at skulle oplade de førnævnte produkter. Der medfølger ophæng til solcellen, så man hurtigt og nemt kan montere solcellen. Du finder vores solcellepanel til overvågningskamera her!