Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sonoff Zigbee

Se mulighederne i dit Smart Home med Sonoff

Med kvalitetsprodukter fra Sonoff er du sikret den nyeste teknologi inden for Smart home og Zigbee kompatible produkter. Sonoff er blevet kendt for at skubbe grænserne for både den teknologiske og prismæssige barriere, som tidligere måske har afholdt nogle fra at starte deres eget smart home eventyr. Prismæssigt er Sonoff produkterne rigtigt interessante, hvilket også er en medvirkende faktor til hvordan de har indtaget smart home markedet med storm. Du er derfor sikret et gennemtestet kvalitets produkt, som anvendes over hele verden, når du bruger et Sonoff produkt. Samtidigt kan du deltage i det voksende fællesskab af Sonoff brugere på de sociale medier. Her kan du få tips og tricks til at gøre dit smart home endnu bedre, samt dele dine oplevelser med andre ligesindede. Alt sammen med fokus på smart produkterne fra Sonoff.

Stort udvalg af Zigbee produkter til det intelligente hjem

Her på siden finder du et stort udvalg af de innovative smart produkter fra Sonoff. Du finder bl.a. en Sonoff trykknap eller måske en sensor med Zigbee, som du kan montere og anvende med din foretrukne Sonoff App styring. Eksempelvis via apps som eWeLink. Med en zigbee enhed opnår du muligheden for at gøre almindelige elektriske apparater med strømkabel, trådløse. Selvom det pågældende produkt måske ikke på forhånd var designet til smart home integration og app styring.


Populære i Sonoff Zigbee

Benyt dine enheder på afstand med Zigbee Smart Plugs

I mange husstande benytter man stadig de gammeldags analoge tænd og sluk ure. Denne slags timer har været brugt vidt og bredt i de seneste mange år, når vi eksempelvis har været bortrejst på ferier. Timeren har dermed sørget for at lyset tændes på nogle udvalgte tidspunkter i hjemmet, med det formål at sikre hjemmet mod eksempelvis indbrud ved at simulere at der er nogen hjemme. Med en trådløs zigbee smart plug får du den samme grundlæggende funktion samt en masse nye. Via din smartphone kan du justere dine indstillinger for timers o.lign. når du er på farten, eller mens du sidder under sydens sol. Du kan ydermere tænde og slukke for enheden som er tilkoblet. Ved blot at trykke på tænd/sluk knappen i appen. Dermed undgår du at montere det gammeldags analoge tænd/sluk ur, og du kan med ro i sjælen være sikker på at lyset er tændt, fordi du med det samme kan se om enheden fungerer i appen. 

Få smart styring af dine el installationer med Zigbee relæer

Fordelen ved et Zigbee relæ er at denne slags enhed kan styres og anvendes med alverdens elektroniske produkter. Sonoff Zigbee Smart Switch fungerer som et On og Off relæ, og enheden kan derfor monteres imellem strømforsyningen og diverse el-artikler. Dette giver et enormt udvalg af anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Med app styring kan du forudindstille automatiske tænd/sluk sekvenser. Sonoff Zigbee smart switch, er ligeledes kompatibel med stemmestyring fra Amazon Alexa og Google Home. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne slags relæer kun må installeres af autoriseret elinstallatør, og at Zigbee enheder kræver en kompatibel Zigbee bridge for at fungere. Eksempelvis en Sonoff Zigbee bridge.

Med eWeLink app kan du nemt opsætte din Sonoff Zigbee Bridge

Med den velkendte og populære eWeLink app, er det super nemt at opsætte og anvende dine sonoff zigbee produkter. I Appen har du mulighed for at opsætte scene og o.lign. som tilsammen gør dit smart home endnu bedre. Man kan bruge timevis i disse apps, og man har uanede muligheder for at sætte en række forudindstillinger op, som gør hverdagen nemmere. Så længe din bridge og mobile enhed er tilkoblet internettet, kan du styre dine smarte enheder fra alle steder i verden. Det giver en vis tryghed at vide, at man altid har mulighed for at tænde lys, lukke garageporten, frakoble elektronisk udstyr eller lignende, ligegyldigt hvor man befinder sig. Sonoff Zigbee er nemt at anvende, hurtigt og smart!