Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

TUYA / Smartlife

Smart Life fra Tuya når Smart Home skal være nemt

SmartLife er en serie af smarte produkter, der giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over din belysning, dine stikkontakter, bevægelsessensorer og meget mere. Dette foregår via den nemme Smart Life app, som er til rådighed på både iOS og Android, samt dit Wi-Fi.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter fra SmartLife-serien, så du kan opbygge dit smart hjem på den måde, du ønsker. Med SmartLife-enheder behøver du ikke at investere i en bridge/gateway, da disse enheder kan betjenes direkte via dit Wi-Fi.

I vores sortiment finder du forskellige smarte produkter fra Nedis. Vi opdaterer og udvider løbende vores udvalg med nye SmartLife-produkter til dit hjem.

Tag kontrol over dit hjem med Nedis SmartLife - Tuya

Med Nedis SmartLife kan du tage kontrollen over dit smart hjem samt dine Smart Home produkter og styre både lyset og andre elektroniske apparater direkte via Wi-Fi og din smartphone.

Derudover kan du betjene dine enheder ved hjælp fra stemmestyring via både Google Home og Amazon Alexa.

Med SmartLife-serien får du intelligente enheder af høj kvalitet, der ikke kun gør dagligdagen lettere, men også mere effektiv og bekvem.

Populære i TUYA / Smartlife

Smart living med et intelligent hjem med Nedis produkter

Med et intelligent hjem er der et utal af muligheder i forhold til, hvad du kan opnå. Hvis du ønsker et mere automatiseret og digitalt hjem, er det værd at overveje, om du skal inkorporere SmartLife-produkter i din bolig.

Ved brug af smarte enheder kan du opnå en lang række af fordele. Ikke nok med, at det er nemmere at betjene mange elektriske apparater, belysningen og så videre i dit hjem, har du også mulighed for at gøre dit hjem mere sikkert.

Derudover kan du styre mange forskellige enheder via din smartphone uanset, om du befinder dig derhjemme eller, om du er væk på ferie, på arbejde eller lignende. Afhængig af hvordan du bruger dine Smart Hjem produkter, kan du ligeledes gøre dit hjem mere energieffektivt og i sidste ende spare penge på strømregningen.

Takket være brugen af de intelligente enheder fra Nedis SmartLife kan du få mere ro i sindet og lade din bolig passe sig selv. Det er, hvad der bliver kaldt for smart living eller living smart i den fineste form.

Smart Hjem produkter uden besvær understøttet af Tuya Smart

Nedis SmartLife-produkter er enkle og intuitive at bruge. Den brede vifte af produkter giver dig mulighed for at lave dit eget personlige smarte hjem, der er skræddersyet og tilpasset til netop dine behov.

Det gode er, at disse smart devices er nemme at sætte op uden, at du skal døje med komplicerede installeringer og monteringer. På den måde kan du med det samme nyde alle fordele ved disse smarte produkter via en smart app og dit hjemmenetværk.

Derudover understøtter SmartLife-serien Tuya. Det gør, at du får smart Wi-Fi og Wi-Fi smart enheder, der er kompatible med Tuya.

Ved brug af Tuya Smart app har du mulighed for at tilføje mange forskellige Smart Hjem produkter fra diverse producenter og samtidigt betjene dem via den samme app fremfor flere forskellige.

Indstil den perfekte stemning og atmosfære med smart devices og WiFi pærer

Har du et ønske om at styre belysningen i din bolig uden problemer, er produkter fra Nedis SmartLife et oplagt valg for dig. Her får du nemlig et hav af muligheder, så du kan indstille belysningen til dine ønsker og behov.

De smarte LED pærer med indbygget Wi-Fi styres nemt trådløst via Nedis SmartLife-appen, hvor du både kan betjene, dæmpe og tidsindstille belysningen.

Derudover husker disse Wi-Fi pærer din sidste indstilling. Det betyder, at du kan have lyset indstillet netop, som du ønsker det hele tiden.

Der findes flere flotte og dekorative varianter, så du kan vælge den Smart Life WiFi pære, du bedst kan lide. På den måde er du sikret en fuld kontrol over belysningen i dit hjem på alle tider af døgnet. Desuden kan du altid styre lyset derhjemme på afstand via appen.

Få smarte sikkerhedsløsninger med Smart Life produkter fra Nedis

Med Smart Home produkter fra Nedis kan du øge sikkerheden og trygheden i dit hjem. Du kan eksempelvis opsætte overvågningskameraer eller bevægelsessensorer.

En bevægelsessensor er en praktisk løsning som en del af dit sikkerhedssystem eller, hvis du ønsker at tænde diverse lys, når der registreres en bevægelse. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have, at lyset skal tænde, når en person går ind i et rum.

Samtidigt vil du med en bevægelsessensor få en direkte push-meddelelse på din smartphone, hvis systemet registrerer en bevægelse. Herved kan du altid følge med i, hvad der sker i dit hjem uanset, om du er derhjemme eller ej.

Slip for bekymringer og gøremål med en WiFi Smart plug

Andre Smart Life devices fra Nedis inkluderer en WiFi Smart plug, også kaldt for en WiFi-afbryder eller en WiFi-stikkontakt.

Med sådan et smart produkt kan du nemt styre alle dine elektriske apparater og gøre dem trådløse. Du behøver ikke at gøre meget for at installere dette produkt.

Du skal nemlig blot putte din WiFi-afbryder i en stikkontakt og efterfølgende tilslutte den enhed, du ønsker at kunne betjene trådløst med din smartphone. Herefter kan du fjernstyre dit hjem. Du kan både tænde og slukke for produkter samt tidsindstille dem.

Det sikrer, at du kan tænde og slukke for lyset i intervaller derhjemme eller sikre dig, at du ikke har glemt at slukke for strygejernet, inden du tog hjemmefra.

Det kan også være, at du er usikker på, om kaffemaskinen stadig står tændt. Det er intet problem, da du kan slukke den uanset, hvor du er henne. Du opnår herved en fuld styring og automatisering ud fra dine behov.

Er Nedis Smart Life kompatibel med Google Home og Amazon Alexa?

I vores udvalg af produkter fra Nedis SmartLife-serien finder du forskellige enheder, der er kompatible med både Google Home og Amazon Alexa. Hvis du allerede gør brug af en af disse stemmestyringssystemer i dit smart hjem kan du tilføje alle enheder fra SmartLife-serien enkelt og ligetil.

Du kan altid tage et kig i vores produktbeskrivelser om de enkelte produkter for at se hvilke systemer, de er kompatible med. På den måde kan du være sikker på, at du køber det helt rigtige.