Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

WiFi Smart Home

Stort udvalg af intelligente smart home produkter

Her på siden finder du et stort udvalg af WiFi baserede smart home løsninger. Med WiFi smart home produkter, fjerner du behovet for en ekstern bridge. I og med at produkterne tilkobles det eksisterende netværk. WiFi produkter kan derfor være en mere fordelagtig metode at anvende, hvis man ønsker at komme igang med smart home, da opsætningen af produkterne er enkel og nem. 

Udover vores store udvalg af diverse WiFi pære, lyskilder, switch, relæ og andet tilbehør, kan du også finde et stort udvalg af andre smarte WiFi løsninger her på siden. Det kunne eks. være trådløse kameraer og stikkontakter. Denne type kamera og video overvågnings udstyr, er Wi-Fi baserede. Dette betyder at disse produkter er enormt fleksible og lette at anvende. Du tilslutter dem blot til en strømkilde, og tilkobler kameraet til dit Wifi, så er du i gang. Nogle af vores kamera løsninger er sågår batteri drevet, hvilket øger anvendeligheden endnu mere.

Sådan kommer du i gang med Smart Home løsninger

En af de største fordele ved at anvende smarte WiFi produkter, frem for eks. Zigbee produkter, er den brugervenlige og enkle opsætning. Denne type produkter kan nemlig bruges individuelt, og kræver ikke en bridge for at tilgå internettet. Produkterne har nemlig indbygget trådløse egenskaber, som gør at produktet under opsætning blot skal tilkobles dit hjemmenetværk.

Særligt vores udvalg af dørklokker med kamera og udendørs batteri overvågningskamera er værd at tage et kig på. Man bliver overrasket over hvor alsidige disse produkter er, og hvor mange forskellige ting og opgaver de kan benyttes og anvendes til. 

Populære i WiFi Smart Home

Sådan får du smart styring af dine el installationer

Smart home som også kan kaldes et smart hjem, giver husejere og lejere mulighed for at styre apparater, termostater, lys og andre enheder eksternt ved hjælp af en smartphone eller tablet via en internetforbindelse. Smart home løsninger kan konfigureres via trådløse eller kablede systemer, alt efter behovet og placeringen. 

Tænd og sluk dine enheder på afstand med smart plug

Smart home teknologien giver husejere alverdens muligheder for automatisering, sideløbende med at der opnås omkostningsbesparelser på eks. strømforbruget. Et godt eksempel på dette er at denne teknologi har betydet, at det nu er muligt at slukke for lyset selv når du ikke er hjemme.

Nem opsætning af WiFi smart home via apps til Android og iOS

Langt størstedelen af de WiFi baserede smart home produkter, skal opsættes via App til smartphone. Disse apps er som regelt designet og udviklet med brugervenlighed som hovedfokus. Derfor vil du opleve at opsætningen af produkterne er overraskende nemt og ligetil. Det betyder derfor, at så godt som alle kan drage nytte af disse produkter. 

Glæden ved at kunne fjernstyre sine enheder i hjemmet, selv når man ikke er hjemme, er ikke til at tage fejl af. Så er det slut med dårlig samvittighed over at have glemt at slukke lyset, da det nu kan gøres med et tryk på din telefon.

Der findes et stort udvalg af 3. parts applikationer og programmer til smartphone, som kan bruges til at sammenkoble enheder fra forskellige producenter. På den måde kan du lave dit eget økosystem i hjemmet, med forskellige smarte wifi enheder. Via disse apps kan du opsætte rutiner og automatiseringer, som drager nytte af de forskellige enheder. Det er bare smart!

Skulle du have spørgsmål til WiFi smart home eller produkterne på siden, er du mere end velkommen, til at kontakte vores support.

Trådløse WiFi produkter til det smarte hjem

Tidligere krævede denne video overvågningskamera kamera en kablet forbindelse til en lokal central som samlede de forskellige inputs på en server og harddisk. Man havde typisk en stationær computer gemt af vejen et sted i ejendommen, hvortil kablerne fra kameraerne blev samlet. 

På baggrund af dette. Er disse nye og fjernstyrede WiFi kameraer allerede blevet enormt populære, eftersom at disse produkter fjerner en stor del af det klassiske IT udstyr fra ligningen, som tidligere var nødvendigt for at opnå samme kamera og video overvågningssystemer.