Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcelle Lyskæde

Solcellelampe i form af en LED lyskæde

Solcellelyskæder er den perfekte måde til at pynte dine udendørsarealer på en hyggelig og stemningsfuld måde såsom hegn, buske, træer, terrasser og meget mere.

Hos PlusLED har vi et godt udvalg af solcellelyskæder til fantastiske priser. Herved kan du lyse din have eller andre udendørsarealer op lige netop, som du ønsker. Med en solcelle lyskæde får du en omkostningseffektiv og miljøvenlig måde at lyse dine udendørsrum op på.

Tag et kig på vores sortiment af solcellelyskæder og vælg den variant, der passer bedst til dine behov og udsmykningsidéer. Har du brug for hjælp til at foretage et valg, eller har du spørgsmål til vores solcellelyskæder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en lyskæde solcelle ?

I modsætning til elektrisk belysning består en solcelle lyskæde af LED-lys, som drives af solen. Til vores solcellelyskæder medfølger der et genopladeligt batteri, som lades op med hjælp fra det medfølgende solcellepanel.

Solcellepanelet overfører herefter strøm fra solen til selve batteriet. Når det bliver mørkt, bruger batterierne den lagrede strøm til at holde LED pærerne på din LED lyskæde tændt. Det smarte ved nogle af vores solcellelyskæder er, at der er en 2 meter ledning fra solcellen og hen til den første LED-pære.

På den måde kan du altid placere selve solcellepanelet et sted, hvor det kan modtage sollys til genopladning. Desuden bør du være opmærksom på, at det anbefales, at du altid holder solcellerne på toppen fri for skidt for at opnå den mest optimale opladning.

Populære i Solcelle Lyskæde

Skab en hyggelig og charmerende stemning udenfor med en lyskæde med solceller

En lyskæde på solceller kan bruges til at bringe stemning og en hyggelig følelse til stort set alle dine udendørsarealer. Du kan ydermere bruge en udendørs lyskæde med solceller til at oplyse din indkørsel, stierne i din have, din terrasse eller noget helt fjerde.

Desuden er en solcelle lyskæde velegnet til at dekorere et juletræ eller som udsmykning til diverse udendørsfester. Det kan være alt lige fra et bryllup til en konfirmation, en firmafest, en fødselsdagsfest eller lignende.

Med hjælp fra en party lyskæde kan du hurtigt sætte den helt rigtige stemning, som alle dine gæster kan nyde til langt ud på aftenen. Uanset om du skal holde en intim middag med få gæster udenfor på din terrasse eller en stor fødselsdagsfest, er der noget helt specielt ved en LED lyskæde solcelle.

Vælger du den helt rigtige solcelle lyskæde til haven, festteltet, hegnet eller lignende kan du få det bedste ud af dit udendørsareal lige meget, om det er lyst eller, om det er mørkt.

Derfor bør du vælge en solcelle lyskæde udendørs

Hvad enten du er på udkig efter udendørsbelysning til din have, terrasse eller som udsmykning til din næste festlige begivenhed, er en solcelledrevet lyskæde det perfekte valg.

Med en solcelle LED lyskæde udendørs får du ikke kun en omkostningseffektiv løsning, du får også en miljøvenlig løsning. Hvis du er interesseret i at opnå begge dele, er en solcelle lyskæde det helt rigtige valg for dig.

En udendørs solcelle lyskæde virker nemlig med hjælp fra solen. Det betyder altså, at du ikke skal bruge en stikkontakt eller strøm til at få den til at fungere og lyse op for dig.

At din solcelle lyskæde ikke skal være i nærheden af en stikkontakt, er en stor fordel i og med, at den skal placeres udenfor. Og her er det ikke altid lige nemt at finde en stikkontakt inden for en lednings rækkevidde.

Takket være den helt rigtige belysning udenfor kan du markant ændre på stemningen og atmosfæren alt efter dine ønsker og behov. Belysning er ikke kun vigtigt indenfor, det er lige så rart med den rette belysning udenfor uanset, om det er som orienteringslys, hyggelys eller festlys.

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om din elregning ved brug af en solcelle lyskæde. Da denne LED lyskæde udelukkende har brug for solens stråler, vil det ikke koste dig en krone at have den i din have.

Andre fordele ved en udendørs lyskæde solcelle

En solcelle LED lyskæde udendørs giver dig en lang række af forskellige fordele. Udover at sådan en lyskæde er både omkostningseffektiv miljøvenlig, er de også forholdsvis billige. Du behøver derfor ikke at bruge en halv formue på at investere i solcellelyskæder til dine udendørsarealer.

Hos PlusLED finder du både solcellelyskæder med farvede LED pærer samt solcellelyskæder med almindelige LED pærer. Disse lyskæder er i ekstra høj kvalitet og kan sagtens bruges udendørs uden problemer. På den måde er du sikret, at du ender med en lyskæde solcelle med en lang levetid, som du kan gøre brug af i mange år frem i tiden.

At du yderligere nemt og hurtigt kan flytte dine solcellelyskæder fra et sted til et andet, er endnu en fordel. Herved skal du ikke tænke så meget over, hvor du placerer dine lyskæder henne, da du altid kan flytte dem igen, hvis du ombestemmer dig.

Det sikrer også, at hvis du bruger en solcelledrevet lyskæde som en party lyskæde til diverse festlige begivenheder, kan du let benytte den samme lyskæde igen og igen. Du skal altså ikke investere i nye festlige og hyggelige solcellelyskæder til hver begivenhed.

En lyskæde udendørs solcelle kan bruges til mange formål

Solcellelyskæder er praktiske og smarte lys, der kan bruges til et hav af formål. De fungerer rigtig godt til at give en hyggelig og stemningsfuld belysning udenfor uanset, om du placerer dem i et telt, i en have eller på en terrasse.

Du kan for eksempel binde lyskæder rundt om dine træer i haven, hænge dem i buske, placere dem på dit hegn eller hænge dem rundt omkring på din terrasse.

Mangler du en smule orienteringsbelysning i din indkørsel, kan du ydermere placere en solcelle lyskæde ved din garage eller carport, så du kan se bedre, når du kommer hjem. Den kan også hænge ved din hoveddør, så du nemmere kan låse dig ind efter mørkets frembrud.

Vælger du lyskæde med farvede LED pærer, kan du ligeledes bruge en solcelle lyskæde som en festlig belysningskilde. Sådan en solcelle lyskæde er især velegnet til en sommerfest eller som udsmykning langs en teltdug eller en markise. De skønne LED pærer har nemlig forskellige farver såsom grøn, blå, gul og rød.