Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcellelampe til væg

Stort udvalg af solcellelamper udendørs væg

Hvis du overvejer at anskaffe dig udendørs belysning til vægmontering, så er en udendørs solcelle lampe et rigtigt godt bud. Med en solcellelampe til væg undgår du at skulle trække nye strømkabler. Blot du husker at montere din nye solcelle lampe et sted hvor enten lampen eller solcellepanelet er placeret med fokus på at solens stråler kan ramme solcelle panelet, og på den måde effektivt genoplade din lampe når der er dagslys.

Mangler du udendørs belysning på dit hus? Brug en solcelle væglampe

Der findes et stort udvalg af forskellige solcellelamper til væg, nogle monteres med solcellepanelet direkte på lampen. Der findes dog også sollamper som kommer med et separat solcellepanel, som blot tilkobles lampen via et kabel. På den måde kan du i nogle tilfælde få en mere stilren lampe, hvortil solcellepanelet kan monteres evt. på taget eller lignende. 

Havebelysning med solcellelampe til væg montering

Mangler du belysning i haven eller omkring din ejendom, så er udendørsbelysning i form af væglampe til udendørs montering med solceller et fornuftigt bud på en nem og fleksibel løsning. Fordelen ved denne type belysning er den enorme fleksibilitet. Du kan altid omplacere lampen hvis du ikke føler at du opnår den tilsigtede belysning. 

Du undgår samtidigt at skulle trække nye kabler på kryds og tværs af din husmur eller ejendom, eftersom at solcellepanelet står for genopladningen er din batteri lampe. De fleste solcellelamper består nemlig af en lyskilde, et genopladeligt batteri samt et solcellepanel.


Populære i Solcellelampe til væg

Udendørs solcelle lampe med sensor til væg udendørs

Hvis du ønsker at lyset blot skal tænde når der er bevægelse omkring din ejendom, cykelskur eller lignende, kan det være en fordel at vælge en solcelle lampe med sensor til væg montering. På den måde kan du undgå at bruge batteriet når der ikke er behov, samtidigt vil du i mange tilfælde opleve en kraftigere solcellelampe, da behovet for at være tændt hele tiden ikke er til stede. 

Dermed kan energien fokuseres på de intervaller hvor lampen skal være tændt, hvilket betyder at lysstyrken kan skrues op når det er nødvendigt, på bekostning af batterilevetiden. 

Udendørsbelysning med solcelle væglampe

Denne type af udendørsbelysning er den mest simple og brugervenlige. Alle kan opstille en solcellelampe da det som oftest ikke kræver de store håndværksmæssige egenskaber. Lampen har oftest blot en enkelt knap, med on/off, og i nogle tilfælde en timer. På den måde er det super brugervenligt at opstille en solcellelampe. 

Skal du montere lampen på væggen kræver det oftest blot nogle enkelte skruer. Ingen grundt til at trække nye ledninger. Det er særligt et rigtig godt alternativ hvis det er i områder af hjemmet hvor der ikke er konstant aktivitet. På den måde kan du nemt og billigt opsætte belysning som opfylder det simple behov der måtte være i det område, uden at skulle hyre en elektriker.

Nem og prisvenlig havebelysning med solceller og LED

Det er derfor en økonomisk attraktiv løsning på et belysningsprojekt af dine udendørsarealer. Solcelle lamper har generelt en attraktiv pris, som gør det muligt for langt de fleste at drage fordel af denne teknologi. 

Du finder her på Plusled, et stort udvalg af alverdens solcellelamper i høj kvalitet. Så hvad end det er til væg, haven eller lignende, så kan du helt sikkert finde en lampe som opfylder dit behov for belysning. De fleste solcellelamper er relativt vedligeholdelsesfri. Det er derfor en eftertragtet løsning på diverse belysningsopgaver i mange situationer udendørs.