Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Govee

Govee er RGBIC LED Lys til dit smart home

Hvis du er på udkig efter de nyeste trends og smarteste nyheder indenfor WiFi og bluetooth LED produkter, så er du landet det helt rigtige sted. Du kender måske ikke smart home mærket “Govee”, men det vil formentligt ændre sig! 

Her hos PlusLED finder du nemlig et stort udvalg af de fantastiske og innovative kvalitets produkter fra Govee. Vi har et stort udvalg af smart home produkter og LED belysning til hele familien. Du kan opleve ny teknologi som RGBIC, der gør det muligt at segmentere en LED strip i forskellige sektioner og dermed styre farven individuelt forskellige steder på selve strippen. Dette giver en nærmest magisk oplevelse, der tager stemningen til et nyt niveau. Både i hverdagen, til fest og andre skønne arrangementer. 

Med Govee app er det super nemt at styre din smart belysning

Det unikke ved Govee Hexagon LED lys er det egenudviklede RGBIC system. RGBIC står egentlig for “RGB Individual Segment Control”. Almindeligt RGB strip lys kan som regelt kun vise én farve ad gangen. De enkelte segmenter på en RGBIC lys strip kan derimod vise forskellige farver på samme tid, som tilføjer en helt ny dimension til de iforvejen meget populære lyskilder.

RGBIC strips er i mange tilfælde også kraftigere lysmæssigt end sammenlignelige RGB LED strip. RGBIC er desuden et registreret varemærke fra Govee, som gør teknologien unik for netop dette varemærke. Hvilket også sikrer en strømlinet oplevelse, som er fintunet til at performe optimalt.

Det betyder grundlæggende at du med den innovative RGBIC teknologi, har mulighed for at justere hvert segment af dine LED strips individuelt. Du kan desuden styre lysstyrken pr. segment, musik tilstande, farver og effekter ved hjælp af Govee Home appen. Sjovt for både børn og voksne.

Med den brugervenlige WiFi styring får du fuld kontrol over dit trådløse smart lys

Fælles for disse produkter er den innovation som Govee har lagt bag udviklingen af produkterne. Du kan derfor opleve at flere af produkterne er så nytænkende og specielle, at du ikke tidligere har oplevet noget lignende på det danske marked. 

Govee’s globale vækst er bundet op på deres innovative produktudvikling der som en katalysator har givet Govee brandet en enorm fremgang.

Faktisk i en sådan grad at deres egen udviklede app, Govee Home, nu har over 8 millioner registrerede brugere på verdensplan. Denne app giver dig som bruger, fuld kontrol over dine smarte produkter fra Govee. Appen har en høj brugervenlighed, som gør opsætning og anvendelse til en leg. Produkterne fra Govee opdateres løbende via appen, hvilket bevirker at dine produkter hele tiden forbedres og får tilføjet nye og spændende effekter.

Populære i Govee

Innovative RGB LED strip lights fra Govee hos PlusLED

Vi fører et stort udvalg af RGB LED strips fra Govee. Fælles for disse RGB LED strips er deres enorme brugervenlighed. Det er altså utroligt nemt at sætte op og anvende. 

Uanset om du holder fødselsdagsfest, fejrer Jul, Nytår eller andre højtider, vil Govee LED striplys fylde dine omgivelser med pulserende LED light strips i alverdens farver. 

Du styrer det hele via App'en som kan downloades i App store på IOS og Android. Søg blot efter “Govee Home”.

Hexagon LED lys er det perfekte gamer lys til væg

Smarte vægmonterede lyskilder er populære som aldrig før, og bruges i høj grad af gamere som dekoration omkring deres computer setup. Govee Glide Hexa er et super bud på et sekskantet lyspanel, også kaldet hexagon. Selvklæbende puder på bagsiden gør panelet super nemt at montere og sammenkoble med de resterende paneler i sættet. 

Denne form for selvklæbende gamer LED lys giver en super fed effekt omkring dit gaming setup, hvor der nærmest ikke kan komme for meget farvet belysning. Her får du altså RGB light, i en endnu vildere udgave.

Med den unikke gennemsigtig skal, vil lyset fra panelerne ikke blot lyse fremad, men også bagud. Dette kaldes backlit, og er unikt for Govee’s hexagon lys. Hvert panel kan vise op til 6 farver på én gang. Dette giver et ultra flydende look mellem panelerne og er et rigtig fornuftigt valg når man snakker indirekte LED lys gaming.

Smart og intuitivt lys til værelses dekoration 

Med Govee kan du hurtigt og enkelt lave smart belysning på både voksen og børneværelset. De intuitive lyskæder til værelset, sørger for en hyggelig atmosfære som kan skabe glæde på tværs af aldersgrupper, som eksempelvis en lyskæde indendørs børn.

Den indbyggede mikrofon i en lang række af Govee’s produkter, gør samtidigt produkterne børnevenlige, da børnene selv kan genere lyde som klap og sang, der får RGB og RGBIC lyset til at interagere med de input som kommer fra lyden omkring mikrofonen. Super flot LED lys på værelse.

Dette giver et super fedt miljø i hjemmebiografen, udendørs ledbånd, gaming LED lys til værelset, og andre steder hvor underholdningen og belysningen skal være i top.   

Vandtæt RGB LED strips 5 og 10 meter LED bånd udendørs

En række af produkterne fra Govee er designet til udendørs brug. Det vil sige at de farvede LED lys er coated og indkapslet korrekt jvf. IP klassificeringerne.

Den udendørs LED strip fra Govee, kaldet Govee Phantasy er IP65 klassificeret, som betyder at produktet er helt støvtæt og beskyttet mod faste genstande. Plus den er beskyttet mod vandstråler, der projiceres af en dyse (6,3 mm) fra enhver vinkel. 

Det vil sige at udendørs lyskilden uden problemer kan opsættes udenfor. LED lys vandtæt kan dog ikke holde til at blive nedsænket i vand, medmindre dette er oplyst på produktsiden.

Du finder et stort udvalg af udendørs lyskæder som trådløst Govee LED 10m lysstrip og LED lys 5 meter strip. Mange forskellige slags LED strips med fjernbetjening og WiFi styring. 

Med farvet fest lys fra Govee RGB LED er du altid forberedt

Ved montering på eksempelvis gavlen eller husmuren, får du en LED lys strips som kan bruges året rundt. Om vinteren vil du for eksempel kunne bruge LED RGBIC effekten fra Govee Phantasy Pro, som en fantastisk julebelysning. RGBIC effekten udendørs, giver en oplevelse som man man nærmest kun oplever i eks. Tivoli.

Resten af året kan du anvende de forskellige lys farve  modes til eks. simpel belysning af din husmur, med muligheden for at skrue op for stemningen ved arrangementer og lignende. Det flerfarvede LED lys til gaming tager stemningen i rummet til nye højder.

Mulighederne er nærmest uendelige med RGBIC teknologien fra Govee, og det hav af effekter som du finder i Govee Home appen, til både Android og IOS. 

Hvad er Govee?

Govee er en amerikansk virksomhed som udvikler og producerer LED lys og smart home enheder, med det til fælles at alle deres produkter gør brug af den nyeste teknologi.

Govee brandet er anerkendt for sin høje innovationsgrad som producent af smart home produkter, og må betragtes som værende en af de førende aktører indenfor RGB og RGBIC lyskilder til både indendørs og udendørs brug.

De udvikler og producerer et bredt udvalg af LED lyskilder og LED lysbånd til alverdens situationer. Til stor glæde for mennesker over hele kloden. 

Fuld kontrol over dit Govee farvet lys med Google Home eller Amazon Alexa

Dette åbner samtidig op for en helt masse fede effekter, som kun kan opnås med denne teknologi. Alt dette og meget mere, kan du opleve i produkt videoerne her på siden. 

Hos PlusLED finder du et stor udvalg af Govee LED Strip dk

Her på siden finder du både LED strips udendørs og indendørs i 12v og LED strip 24v. 

Du finder en lang række forskellige produkter fra Govee bla. LED strips til værelse, Væglamper, RGB Gulvlampe og Bordlamper. Alt sammen spækket med den nyeste LED lys farver og RGB teknologi, som du nemt og enkelt kan styre via WiFi og App. Alle smart home lys produkterne opdateres løbende med nye funktioner til dit intelligent hjem! 

Udforsk vores store udvalg af smart home produkter fra anerkendte Govee

De Govee produkter som er WiFi styret via Govee Home appen er desuden kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa. Dette giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over din belysning, såsom at justere farverne på din RGB lyskæde eksempelvis din 5 meter LED lys kæde og meget mere, helt uden at løfte en finger. Så kan du sætte fuld fart på dit farvet lys til værelse med LED Govee lys. Det må om noget være et smart home!